Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Pacifica @ 2016 04 26, 12:24)
Tino kaip tu migdai kai viena buni? Pas mane irgi misija neimanoma patiem uzmigt. Tai vezime migdau abu

aš vieną po kitos dienom užmikdau, bet tai visuomet turiu kurią nors močiutę, kad pažiūrėtų tą vieną. kartais jei labai pasiseka tai ir močiutė užmikdo. kai vyras būna, tai kartu vienu metu mikdom - tada gerai. paskaičiavau, kad vidutiniškai 2 valandas per dieną mikdau - tai jau nebereikia jokio sporto man hihihi.gif, nors jau nebejuokinga...
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 04 25, 22:18)
Diena pas mane jis 1,5-2 val tik miega tai galvoju kad nepersimiega. Dabar as ji ir guldau 20.30 jis nakti tik atsigert bunda ir parpia toliau neissibudina niekad.. Priprates gauti atsigerti

Supratau. Manoji irgi panašiai dieną miega, max 2 val miegelio, per abu kartus. O naktim taip pat megėja gauti pienuko, tiesiog gal pati pripratinau jo duoti, nes kitaip pradeda zirzalioti ir išsibudina...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 04 26, 11:15)
super  thumbup.gif  o darei ką nors, kad taip būtų, ar pati kažkaip - žodžiu, kaip tai įvyko ? aš jau irgi baigiu sulūžti, dieną du kartus ir vakare supimas  doh.gif vis galvoju, kaip reiktų jas pratinti pačias užmigti, bet kiek bandau paguldyt į lovytę, tai tik atsistoja ir žiūri džiaugsmingai. ir kiek dieną miega kartų ?

Zinok viena diena gal 45 min nesiojau, jauciu,kad ranka nebeatlaikys, paguldziau, galvoju nors 10 min pailsesiu. Girdziu zurzena, bet neverkia, nu galvoju zurzenk. po pusvalandzio pasiryzau vel eit supti, nueinu, o supti nera ko, miegutis nugalejo... nuo to ir pradejau mastyt, kad gal jau nebereikia. sekancia diena, pasupau 5 min, paguldziau ir isejau...zurzeno ir vel uzmigo. Niekad neleidau verkti ir esu pries ta metoda,kad vaikas paverks ir uzmigs. jau savaite laiko kai miega pati ir ejau vieninteli karta gal trecia diena, nes pradejo verkt. dabar net nebezyzia, pasidainuuoja sau, paniuniuoja ir sminga

Tik paguldyta ir maniske atsistoja, bet as iseinu ir matau per duris, kad atsigula uz keliu min.

Migdau diena vis dar du kartus. Buna dienu kai uzstreikuoja ir miega tik karta ir ta pati 30 min, bet tada kosmaras buna kokia pikta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega56: 26 balandžio 2016 - 12:57
Pas mus bėdú su miegu niekad nebuvo. Užmigdavo patys lovytėj-įdedu, soskiukas, kaldrytė, žaisliukas, pabūnu, oaglostau, pabučiuoju, dar jei reikia, įjungiu siurblio garsá ir labanaktis. Na dabar va 7,5 mėn, vieno vaiko negaliu užmigdyt. Jau jis rodo miego ženklus-trina akis, prigula žaisdamas, paguldau į lová, pradeda verkt, pykti ir pan. Net ir beveik miegantis, uždimerkęs jis pyksta ir "burnoja" smile.gif . Tai dabar jau imu ir ant rankú supti, bet ir tas dažnai nepadeda, ir bjorná pasitelkiu. O geroji dalis, kad tas vaikas, kuris greit užmiega, ištempia trumpiau, miega trumpiau. Tai turiu visai skirtingus grafikus:( ir nuilat turiu jaustis lyg kankinčiau vaiká. Ir naktim jis verkia, blaškos. Źodžiu, nors ir nepripratinom, bet dabar griebiuos to supimo kaip šiaudo.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 04 26, 13:06)
Pas mus bėdú su miegu niekad nebuvo.

As pradejau supti tik nuo 6 men, kai perkelem i didele lova is lopsiuko.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 04 26, 14:11)
As pradejau supti tik nuo 6 men, kai perkelem i didele lova is lopsiuko.

Nu va. Pas mus lova nesikeitė, viskas tas pats. Išvis tas mano vaikas iš linksmuolio tapo viskuo nepatenkintu, labai jautriai į viská reaguojančiu:( o štai kitas, kuris rėkdavo dėl pilvú, tapo didžiulis linksmuolis, viskas jam gerai ir smagus gyvenimas:)
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 04 26, 13:15)
Nu va. Pas mus lova nesikeitė, viskas tas pats. Išvis tas mano vaikas iš linksmuolio tapo viskuo nepatenkintu, labai jautriai į viská reaguojančiu:( o štai kitas, kuris rėkdavo dėl pilvú, tapo didžiulis linksmuolis, viskas jam gerai ir smagus gyvenimas:)

buna jiems bangom. buvo tarpas maniske nakti atsistojus 2-3 val dainuodavo lovytej. viskas praeina, vaikai auga. suprantu,kad sunku, ypac su dviem, bet tas amzinai nesites mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karmensita @ 2016 04 14, 10:57)
O rūbai tokie, nes tik į tokius įtelpa biggrin.gif biggrin.gif Nes tie "pagal amžių" nesusisega biggrin.gif Dabar ūgis 74 cm ir svoris 9,5 kg, tai kol kas lygiuojasi į aukštesnių berniukų augimo chartus:) Aišku, dar nuo drabužių gamintojo priklauso, kai kurie mažinti būna.

Mums bodziai trumpi, bet rankoves per ilgos ir taip yra del pampio, tai nusipirkau bodziuko prailgintoja ir jokiu bedu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2016 04 13, 14:12)
o as su klausimu  rolleyes.gif
na nezinau, pastebejau, kad mergina mano jau vis dazniau rodo nepasitenkinima, kad mes ant sofos, ji ant grindu  biggrin.gif kaip ipratint vaika nuo jos nulipti, na isvis,kad suprastu, kad jis auksciau, kad reikia saugotis. as kaip siaip pabuvus su mumis ja nukelineju, rodau, kad nusliuogiama su kojytem zemyn, kitaip nenukeliam jos, bet aisku ji tieisiog nesupranta dar to skirtumo, kol nebuvo bum, bet ir nenoriu, kad tas bum butu  unsure.gif
ar cia naturaliai viskas ivyks, pati uzlips pati nulips  g.gif

mokinau. keliau ant lovos, ropodavo galva zemyn, o as prie krasto vis ja apsukdavau ir rodydavau kaiip nulipti, ilgai ir nuobodziai... ismoko mirksiukas.gif viska jie ismoksta tik reikia mamoms kantrybes tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 04 26, 14:24)
buna jiems bangom. buvo tarpas maniske nakti atsistojus 2-3 val dainuodavo lovytej. viskas praeina, vaikai auga. suprantu,kad sunku, ypac su dviem, bet tas amzinai nesites  mirksiukas.gif
Papildyta:

Mums bodziai trumpi, bet rankoves per ilgos ir taip yra del pampio, tai nusipirkau bodziuko prailgintoja ir jokiu bedu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tikiuos tsi tik banga kokia smile.gif
Atsakyti
laba visiems wink.gif
na, mazius lauke parpia, tai prisedau po darbu trumpam. Darzely visai neblogai jau. Isvaziuoja be jokiu verksmu, o pastarosiom dienom, net ir darzely be didelio graudulio issiskiriam biggrin.gif . Siandien net su sypsena pas auklyte nuejo. Priprato vadinasi. Nuo kt menesio bandysiu palik ir pietu miegui jau. DAbar tai gaunasi 2-4 valandos jam. O su pietu miegu, jau ilgiau pabutu. Vis man laiko daugiau. Siandien ir vakar ponaitis miegojo iki 9 ryto, tai tik 10 val darzely buvom. O pasiimu po pietu, 12 val., kai jau vaikuciai miegot kiti eina. Tai tiek tos laisves , bet ir tai - atsigaunu jau biggrin.gif

naktim tik kazkaip pradejo prastai miegot. Vis vartosi, virkauja, zurzena. Turi tai soskyte paduot, tia paglostyt. kazkaip vargina sad.gif Dukra, tai pamenu, kai uzmigdavo 22-23 val, tai iki ryto, o cia ne - antra nakties prabunda, paskui 6 ryto... ir kas jam ramybes neduoda ? sad.gif . Kartais i savo lova isikeliu is lovytes, paskui , kai imiega - vel atgal idedu. Na, tikiuos isaugs ... unsure.gif
pietu miegas tai normaliai - 2-4 val lauke. Aplamai, laukinis vaikas jis. Bunam kasdiena lauke, nesvarbu koks oras. Svarbu - teisingai apsirengt. Nes jau kaip megsta po balas pasitaskyt biggrin.gif ... Kita vertus, gerai - lai grudinasi. Bus sveikesnis, lauke augdamas, nei namuos tupedamas.

o siaip, daugiau jokiu naujienu. Bando sakyt 'mama', 'tete', bet kazkaip nedrasiai. Toks vaizdas, kad moka, bet specialiai nekalba biggrin.gif ...paprasai pasakyt - tai tik gudriai nusisypso, ir viskas. Zodz, fintikas auga, isdykes bais. Labai supratingas, viska greit pagauna, supranta. Juokiuos , kad kaip vilkinis - viska supranta, tik pasakyt negali. Na, zenklais parodo, viska suprantam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 04 23, 15:44)
kokie saunuoliai! as tai po to karto kaip springo tuo spygliu na paniskai bijau jai kazka duot savarankiskai valgyt  unsure.gif

taip ir delsiu... 4u.gif

Spyglys buvo labai seniai, o tie sausainiai tirpūs (aš milupa perku) smile.gif pabandyk, tik būk šalia ir žiūrėk. Būna užspringsta kartais ir maniškiai, kai didesnį gabaliuka bando nuryti, bet atryja, tik ašarytės ištrykšta. Dabar nupirkau iš rimi nesaldžių kukurūzų pakį, tai pasigriebia krūvą į rankytes ir doroja po maisto biggrin.gif

QUOTE(Tino @ 2016 04 26, 12:15)
super  thumbup.gif  o darei ką nors, kad taip būtų, ar pati kažkaip - žodžiu, kaip tai įvyko ? aš jau irgi baigiu sulūžti, dieną du kartus ir vakare supimas  doh.gif vis galvoju, kaip reiktų jas pratinti pačias užmigti, bet kiek bandau paguldyt į lovytę, tai tik atsistoja ir žiūri džiaugsmingai. ir kiek dieną miega kartų ?

Bet tai kiek taviškes sveria, kad dar pasupi? g.gif mano pana sveria tikrai virs 10 kg ir kai bernus galiu lėktuvėliu diena paskraidinti ant rankų, tai panos nebe.. negali būti, kad taviškės dar nebūna labai pavargusios, kad stojasi laimingos? Maniškiai nakčiai gauna pieno ir lūžta jau jį valgydami.

QUOTE(Pacifica @ 2016 04 26, 12:24)
Piktuke kaip tavo mazasis? Vis dar silpniausias ar susilygino su kitais? Mano didysis taip sparciai i prieki eina, o mazojo net gaila, silpnesnis jis nabagas. Aisku as vis pagalvoju svarbu protiskai viskas tvarkoj butu, fiziskai anksciau ar veliau susilygins vistiek. Tai truputi su nerimu kazkaip as ji stebiu...

Vis dar silpniausias. Jei kiti du jau labai labai nori eiti vedami už rankų ar su vaikštyne, net pyksta kai nevedu, tai mažiukas net nebando eiti kol kas. Jis neseniai pradėjo pats atsisėsti ir ropoti, tai matyt teks dar palaukti ėjimo etapo. Nors kopijuodamas kitus stojasi ir stovi smile.gif man atrodo brolis jam yra tas, į kurį reikia lygiuotis, nes visada žiūri ką jis daro ir bando tą patį daryti biggrin.gif jei brolis stovi, tai ir jis šalia stojasi, jei brolis dūksta su kamuoliuku ir jis iškart priropoja padūkti kartu, vis kalbina brolį ir panašiai smile.gif aš šita savo mažių dėl kalbos stebiu... Jis niekad gu nėra net sakęs, visada visokio garsumo intonacijom spygauja ir tiek. Tikrino ausytes, tai sakė tikrai girdi. Aš ir pati matau, kad girdi, nes į vardą tai reaguoja.
Atsakyti
Sveikos,

Piktute, vis skaitau ir galvoju kaip tu sauniai tvarkaisi su 3 smile.gif)) bet matyt kuod augiau vaiku tuo mama zino kaip ka daryt smile.gif))

maciau kalbejot del miegojimo, mano dukryte iki3men uzmigdavo supdama, bet del pilvuko, sunus visad uzmigdavo pats. Dukra dabar 20h isgeria piena ir luzta, miegam iki ryto, 6h valgom ir toliau dar miegam iki puse8-8, kaip kada. Sunu migdyt antra savaite pasidare sunkiau, paguldom,pavalgo ir miega,bet po 30min atsikelia kaip niekur nieko ir ima kalbet g.gif tada pasiimam pas save i lova kazka pazaidziam,ar pasiimu ant ranku ir ateinam i pirma auksta , kad seses neprikelt, jis neverkia o tiesiog bendauja, tai sakau vyrui gal nebenori jis eit miegot 20? bandem 21.30h migdyt, vos istempe, pamiegojo ir atsikele pabudraut :Dnakti miega visa! pju pju niekad per beveik 6men nesikeliau prie jo ikist soskes ar paglostyt, vaprie dukrytes kartais reik atsikelt ikist soske,arba jei ka susapnuoja paglostyt... rolleyes.gif va tokie mano skirtingi vaikai... 4u.gif

papasakokit kokias koses valgot biggrin.gif saldzia bulve su kuo maisyti galima? cukinija?
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 04 26, 14:24)

mokinau. keliau ant lovos, ropodavo galva zemyn, o as prie krasto vis ja apsukdavau ir rodydavau kaiip nulipti, ilgai ir nuobodziai... ismoko  mirksiukas.gif  viska jie ismoksta tik reikia mamoms kantrybes tureti  mirksiukas.gif

Nuvertinau saviske blush2.gif 4u.gif cia ziuriu as daugiau galvoju negu reikia blush2.gif
Aa vis nenukeldavau, o taip va ir parodydavau kaip reiki nulipt jau senokai kaip tik nuo sofos reikdavo nulipt, o dabar anadien bunam, prireike jai distanciniu, nes pamate, kad ant grindu padejau ir prisliuoge graziai prie krasto apsisuko ir nulipo pati as likau apakus. Tik kaip duksta mAn vistiek baisu, kad nenukristu.
Zodziu ji cia tokia atsargi turbut i mama biggrin.gif

Piktuke taip, jai butinai duosiu, nes buvom gimtadieni, tokio amziaus mergaite jau ciabata duonos riekele pati suvalge, o maniske dar nekazka bandzius valgyt, jau apsileidimas blush2.gif
Atsakyti