QUOTE(Armante @ 2016 04 23, 15:44)
kokie saunuoliai! as tai po to karto kaip springo tuo spygliu na paniskai bijau jai kazka duot savarankiskai valgyt
taip ir delsiu...
Spyglys buvo labai seniai, o tie sausainiai tirpūs (aš milupa perku)

pabandyk, tik būk šalia ir žiūrėk. Būna užspringsta kartais ir maniškiai, kai didesnį gabaliuka bando nuryti, bet atryja, tik ašarytės ištrykšta. Dabar nupirkau iš rimi nesaldžių kukurūzų pakį, tai pasigriebia krūvą į rankytes ir doroja po maisto
QUOTE(Tino @ 2016 04 26, 12:15)
super

o darei ką nors, kad taip būtų, ar pati kažkaip - žodžiu, kaip tai įvyko ? aš jau irgi baigiu sulūžti, dieną du kartus ir vakare supimas

vis galvoju, kaip reiktų jas pratinti pačias užmigti, bet kiek bandau paguldyt į lovytę, tai tik atsistoja ir žiūri džiaugsmingai. ir kiek dieną miega kartų ?
Bet tai kiek taviškes sveria, kad dar pasupi?

mano pana sveria tikrai virs 10 kg ir kai bernus galiu lėktuvėliu diena paskraidinti ant rankų, tai panos nebe.. negali būti, kad taviškės dar nebūna labai pavargusios, kad stojasi laimingos? Maniškiai nakčiai gauna pieno ir lūžta jau jį valgydami.
QUOTE(Pacifica @ 2016 04 26, 12:24)
Piktuke kaip tavo mazasis? Vis dar silpniausias ar susilygino su kitais? Mano didysis taip sparciai i prieki eina, o mazojo net gaila, silpnesnis jis nabagas. Aisku as vis pagalvoju svarbu protiskai viskas tvarkoj butu, fiziskai anksciau ar veliau susilygins vistiek. Tai truputi su nerimu kazkaip as ji stebiu...
Vis dar silpniausias. Jei kiti du jau labai labai nori eiti vedami už rankų ar su vaikštyne, net pyksta kai nevedu, tai mažiukas net nebando eiti kol kas. Jis neseniai pradėjo pats atsisėsti ir ropoti, tai matyt teks dar palaukti ėjimo etapo. Nors kopijuodamas kitus stojasi ir stovi

man atrodo brolis jam yra tas, į kurį reikia lygiuotis, nes visada žiūri ką jis daro ir bando tą patį daryti

jei brolis stovi, tai ir jis šalia stojasi, jei brolis dūksta su kamuoliuku ir jis iškart priropoja padūkti kartu, vis kalbina brolį ir panašiai

aš šita savo mažių dėl kalbos stebiu... Jis niekad gu nėra net sakęs, visada visokio garsumo intonacijom spygauja ir tiek. Tikrino ausytes, tai sakė tikrai girdi. Aš ir pati matau, kad girdi, nes į vardą tai reaguoja.

Aš nesu pikta menanti: atkeršysiu ir pamiršiu