Prasysiu jusu pagalbos. Gal kuri nors turite likusiu siu antibiotiku AZITHROMYCIN arba ROXITHROMYCIN (turkiskai Rulid 300 mg). Man reiketu tik 4 tableciu. As turiu, bet manuju galiojimo laikas jau pasibaiges
Sveikos, mergaites,
Prasysiu jusu pagalbos. Gal kuri nors turite likusiu siu antibiotiku AZITHROMYCIN arba ROXITHROMYCIN (turkiskai Rulid 300 mg). Man reiketu tik 4 tableciu. As turiu, bet manuju galiojimo laikas jau pasibaiges
Nupirkciau is jusu.
sveikos,
taip ir mum buvo - iš viso tik namie sėdint temperatūra virš 40.
jei gertų, tai man labiau nurofenas patiko tempai mušt: greičiau suveikia ir ilgiau neleidžia pakilt.
sveikit
taip, aš iš Kauno. tik mes kol kas įkalinti namie, nes bijau net į lauką išeit tokiu oru. ir naujas vežimas guli balkone, neišbandom
mes vakar sumušėm mikdymo rekordą - vieną mikdoėm 2 valandas 10 minučių
nu kažkoks košmaras, kaip dabar sunkiai užmiginėja. o dar pilnatis tik dabar prasidėjo
atsimenu ir rugsėjį labai blogai užmiginėjo. čia gal koks perėjimas iš šaltojo sezono į šiltąjį
o man jau nugara braška tokius du hantelius benešiojant...
QUOTE(Karmensita @ 2016 04 20, 18:02)
Na ką, trinamės ir mes į karščiuojančių būrelį.
Taip gražiai trys dantys sudygo, su minimaliais pykčiais, be tempos. Ir bac dabar temperatūra, aukšta, nesuprantu iš kur, jokių žmonių susibūrimuose nebuvom, lauke tik prasiėjom.
Taip gražiai trys dantys sudygo, su minimaliais pykčiais, be tempos. Ir bac dabar temperatūra, aukšta, nesuprantu iš kur, jokių žmonių susibūrimuose nebuvom, lauke tik prasiėjom.
taip ir mum buvo - iš viso tik namie sėdint temperatūra virš 40.
jei gertų, tai man labiau nurofenas patiko tempai mušt: greičiau suveikia ir ilgiau neleidžia pakilt.
sveikit
QUOTE(austela @ 2016 04 20, 18:59)
taip, aš iš Kauno. tik mes kol kas įkalinti namie, nes bijau net į lauką išeit tokiu oru. ir naujas vežimas guli balkone, neišbandom
mes vakar sumušėm mikdymo rekordą - vieną mikdoėm 2 valandas 10 minučių
Aš atradau naują migdymo būdą. Įjungiu feną ir užmiegą. Naktį kai prabunda tai nesupu, nieko nedarau. Tik įkišu soskę ir įjungiu feną
.
QUOTE(Ruta.B @ 2016 04 21, 11:49)
Aš atradau naują migdymo būdą. Įjungiu feną ir užmiegą. Naktį kai prabunda tai nesupu, nieko nedarau. Tik įkišu soskę ir įjungiu feną
.
Oi, mes su fenu nuo gimimo gyvenam, pietu miegui ypac, as ja i vezima, fenas, keli pasupavimai ir miega.
Mazesne ir nakciai su fenu uzmigdavo, dabar ne, su mamos papu burnoj
Edena, smagu girdet jusu naujienas
Dantuku ir mes ilgai laukem, na jie dygsta, bet labai vangiai...
Tie orai... Uzkinisa. Tie vejai, baisu eiti, nezinia kaip aprengti, nu zodziu...
QUOTE(Ruta.B @ 2016 04 21, 11:49)
.
tai kol uvo mažos, iki kokio 7 mėnesio ir mes laai feną naudojom, paskui jis mum pradėjo nebeveikt - matyt, priprato
klausykit, o kaip tie vaikučiai, kur pradėti Turkijoj ir jau primaitinami, iš šaukštelio valgo? maniškės tai grynos turkiukės - geriausiai valgo iš rankos, o ne iš šaukštelio
tai atsils orai, galesim susimatyt, kas is kauno
Mes uzmiegam lengvai, naudojam vezliuka, kuris groja, super daiktas, pagudlau i lovytes ir miega, bet toki gero turim nuo 3men,iki tol budavo vargo, ypac su dukryte...
Diena buna sunkiau kartais, bet nesupu, nenesioju .. paguldau atsisedu salia, tai galvyte paglostau tai uz rankytes paiimu,buna papyksta bet paglostau ir pakalbinu... kazkaip sminga
aisku buna kad uztrunku kokia 1h kartais, bet sedziu knyga skaitau o jie malas, malas ir uzmiega 
Mes uzmiegam lengvai, naudojam vezliuka, kuris groja, super daiktas, pagudlau i lovytes ir miega, bet toki gero turim nuo 3men,iki tol budavo vargo, ypac su dukryte...
Diena buna sunkiau kartais, bet nesupu, nenesioju .. paguldau atsisedu salia, tai galvyte paglostau tai uz rankytes paiimu,buna papyksta bet paglostau ir pakalbinu... kazkaip sminga
QUOTE(Maniakas @ 2016 04 21, 10:09)
Sveikos, mergaites,
Nupirkciau is jusu.
Kazka berods turiu bet niekaip nenueinu paziureti
QUOTE(Aivė @ 2016 04 22, 11:24)
Sveika,Aive
Ar pavyko pasiziureti del vaistuku
Tyluma...
Sveikos mamos, seniai berasiau jau, nors kaip cekava zose paskaitau pastoviai
Augam gerai, naktim kazkur nuo sausio keliasi 100 kartu valgyt, kalasi pirmas dantukas pas viena, kitas dar bedantis. Sportuoja ir masazuojasi vyrai pastoviai
vienam patinka kitam nelabai svelniai tariant
Vaiksto su vaikstynem tik, visada galvojau gan dideliam name gyvenam, bet kai sudedu i vaikstukus abu, pasirodo ne tiek tos vietos ir daug
Krikstysimes uz gero menesio, jau pradedu gailetis kad siemet, reikejo kitais metais gal geriau... Nu bet jau po fakto, viskas uzsakyta, tik mama batu neturi dar:)
Augam gerai, naktim kazkur nuo sausio keliasi 100 kartu valgyt, kalasi pirmas dantukas pas viena, kitas dar bedantis. Sportuoja ir masazuojasi vyrai pastoviai
Vaiksto su vaikstynem tik, visada galvojau gan dideliam name gyvenam, bet kai sudedu i vaikstukus abu, pasirodo ne tiek tos vietos ir daug
Krikstysimes uz gero menesio, jau pradedu gailetis kad siemet, reikejo kitais metais gal geriau... Nu bet jau po fakto, viskas uzsakyta, tik mama batu neturi dar:)
QUOTE(Pacifica @ 2016 04 22, 12:46)
Tyluma...
vienam patinka kitam nelabai svelniai tariant
Labai smagu, kad gražiai augat. Bet kas tiem vaikams atsitinka, tie kurie gerai miegojo vieną dieną padėjo nuolatos naktimis keltis
QUOTE(Maniakas @ 2016 04 22, 13:35)
Sveika,Aive 
negaliu tau asmenines zinutes parasyt,raso,jog dezute tavo pilna 
MANIAKAS,parašyk Rositai, gal ji turi, aš saviškes jai atidaviau, bet man rodos neprireikė jiems