QUOTE(Krown @ 2016 04 28, 15:52)
sveikos
Piktuke - nu taviskiai isvis saunuoliai, zino kad kitaip gala gautum

o pas mus panasu, kad aukso amzius baigesi, nes as jau irgi nebegaliu pasigirti, kad padejau i lova ir uzmigo - bedantis sunus tai uzmiega, viskas ok, bet dantis beauginanti dama tai duoda apie save zinot - nemiega, neuzmiega pati ir miega trumpai

dazniausiai truksta kantrybe ir vistiek einu uzsut, nes kitaip kiek esu bandziusi gali nemiegoti bet kiek, net 7 h budraut jai yra ne issukis

dabar berasant irgi duodasi, taip ir zaidziam kuri kuria nugales

kol kas as per ta zaidima stipriai "gaunu"
Buvo ir maniškiams visko. Kažkuriuo metu apskritai nemiegojo gal dvi savaites, galvojau nusišausiu. Dabar dvi naktys jau kai nuo 24 iki 6 nei pypt nebuvo, tai atsibudusi jau net nerimauti buvau pradėjusi

Labai tikiuosi, kad pagaliau po truputį ateis miego laikas ir jiems ir mums.
QUOTE(Ruta.B @ 2016 04 28, 19:01)
Atnaujinu vaiko žaislus, gal galit kas ką rekomenduoti, kas pasiteisino per žaislai vaikams apie 8-12 mėn?
Maniškiams 11, koreguoto 9, tai visaip patenkam į tavo rėžius

Dabar labai labai patinka kamuoliukai. Visi, ir barškntys ir nebarškantys. Tas vtech lietuviškas kamuolys patinka, bet labai geras ir tiesiog kur rieda ir barška (mamų mugėj už 1 eur pasiėmiau). Dar labai patinka kaladėlės. Berniukai pradėjo dėti vieną ant kitos. Kas dar... Aj, žiedai užmaunami ant strypo, nes jau irgi vienas berniukas labai gerai uždeda pats. O daugiau tai dainuojantys žaislai, ypač chameleonas vtech patinka. Labai daug papirkau iš mamų mugės žaislų
QUOTE(Lock @ 2016 05 01, 22:10)
Ar naudojat saugos diržiukus ikea maitinimo kėdutėse? Dabar man atrodo jú nereikia, be šansú išvirsti. Bet mes naudojam paminkštinimus.
Irgi naudoju tik paminkštinimus, diržų nenaudoju.
Mano vaikiai du dantim nesiskundžia, turi po 8, vienas berniukas 4

Vakar daviau paragauti duoniukų, tai oj kaip kramtė, patiko