Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

Dėkui, Armante 4u.gif
Aš taip pat bandžiau nesėkmingai tavo migdymo būdąsmile.gif Deja:)
Pas mane maitinimo kėdutėje nėra diržų, tokia konstrukcija, kad neišvirstų, bet visvien stojasi ji joje ir stengiasi kiek įmanoma persisvert pro kraštą, tai truputį baisoka.
Dantų turi tris, ryškiai ketvirtas eina, nes seilių pilnos saujos ir liežuviu caksi:) Pradėjo stotis, ir tuo pačiu daužytis visur, gerai, kad kūdikių atmintis neilga:)
Atsakyti
Ar iš jūsų kas nors turi Emmaljunga sporti vežimuką? Delfiniuk tu lyg minėjai. Žodžiu nežinau ką daryti. g.gif Prieš gimimą nusipirkau Emaljunga vežimą 3 in 1. Pabandžiau pasodinti į sportinį vežimuką o jis mums žymiai per didelis verysad.gif . Mano mergaitė labai smulkutė. Gali dabar sverti kažkur apie 7,8 kg. Jei ten viskas kabo, net negaliu diržu užsegti. Nežinau ką daryti... gal parduoti ir pirkti naują. Bet ji lopšyje puikiai pietų miega. Kažin kiek vaikas turi sverti, kad normaliai jam tas vežimukas būtų tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 04, 17:53)
Ar iš jūsų kas nors turi Emmaljunga sporti vežimuką? Delfiniuk tu lyg minėjai. Žodžiu nežinau ką daryti.  g.gif  Prieš gimimą nusipirkau Emaljunga vežimą 3 in 1. Pabandžiau pasodinti į sportinį vežimuką o jis mums žymiai per didelis verysad.gif . Mano mergaitė labai smulkutė. Gali dabar sverti kažkur apie 7,8 kg. Jei ten viskas kabo, net negaliu diržu užsegti. Nežinau ką daryti... gal parduoti ir pirkti naują. Bet ji lopšyje puikiai pietų miega. Kažin kiek vaikas turi sverti, kad normaliai jam tas vežimukas būtų tinkamas.

Mes turim. Mano dukra irgi iš smulkesnių, dabar sveriam apie 8,2 kg, bet aš ją dedu į tą sportinę dalį, nes ji pati sėdi, tų diržų net nesegu, nes kažkaip ji ten normaliai laikosi arba miega. Na mes ir autokėdutę jau pasikeitėm, nors ten nuo 9 kg galima dėti, bet turėjom tą maxi cosi kūdikio kėdutę, tai jai jau kojos remdavosi į sėdynę. Na žinok reiktų pažiūrėti emaljungo knygelėje arba pagooglinti. Šiaip aš ilgai vežiojau lopšy, nes ji dar nesedėjo, dažniausiai miegodavo, o pavasariop pasikeitėm.
Papildyta:
Karmensita, berods tu buvai pasidalinusi veiklos centru vaikams? Ieškojau per temutę, kur diskutavot apie žaislus, nu nerandu nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 05 04, 18:27)
Mes turim. Mano dukra irgi iš smulkesnių, dabar sveriam apie 8,2 kg, bet aš ją dedu į tą sportinę dalį, nes ji pati sėdi, tų diržų net nesegu, nes kažkaip ji ten normaliai laikosi arba miega. Na mes ir autokėdutę jau pasikeitėm, nors ten nuo 9 kg galima dėti, bet turėjom tą maxi cosi kūdikio kėdutę, tai jai jau kojos remdavosi į sėdynę. Na žinok reiktų pažiūrėti emaljungo knygelėje arba pagooglinti. Šiaip aš ilgai vežiojau lopšy, nes ji dar nesedėjo, dažniausiai miegodavo, o pavasariop  pasikeitėm.

Pabandem po užpakaliuku pakišti maža pagalvėlę, tai dabar geriau:). Kaip tavo mergytė Delfiniuk, jau gerai sedi? padejo mankštos?

Gal kas gali rekomenduoti Kaune kineziterapiautę kur į namus atvažiuoja? nenori mano kažkaip šliaužioti.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 04, 19:56)
Gal kas gali rekomenduoti Kaune kineziterapiautę kur į namus atvažiuoja? nenori mano kažkaip šliaužioti.

nenori nereikia smile.gif mano vaikas iš pradžių išmoko vaikščioti, paskui ropoti.
Atsakyti
Mano vienas vaikas irgi neškiaužioja dar. O už savaitės bus 8 mėn. Aš nesijaudinu:)
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 05 04, 18:27)

Karmensita, berods tu buvai pasidalinusi veiklos centru vaikams? Ieškojau per temutę, kur diskutavot apie žaislus, nu nerandu nors tu ką doh.gif

Va toks kubas . Užklijavom lipnia juosta garsiakalbį, kad tyliau grotų, bet šiaip super maniškei jis:)

Mano šliaužia atbula, kaip vėžys.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 04, 18:56)
Pabandem po užpakaliuku pakišti maža pagalvėlę, tai dabar geriau:). Kaip tavo mergytė Delfiniuk, jau gerai sedi? padejo mankštos?

Oi sėdi labai gerai ir šliaužioja ir jau bandymas ropoti vyksta, o labiausiai ant kojų patinka stovėti. Lovytėje pati atsistoja, o ir į sofos kraštą kimba, pati bando stotis, žodžiu progresas yra. Makštinomės ir masažavomės mes dar sausio mėnesį, kada jai buvo 6 mėnesiai, o po to dar bandėm sykį kviestis masažistę, tada jai buvo pradžia 7 mėnesio, bet ji kelis kartus vargšiukė "atkentėjo" ir nutraukėm visus masažus. Na ji pradėjo atpažinti žmones, nepatiko, kad kažkoks svetimas žmogus ją liečia, masažuoja, mankština. Tada aš pati po truputį ją mankštinau ant kamuolio. O dabar jau nebesimankštinam, nes nebėr laiko, valgymai, laukas, žaislai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Karmensita @ 2016 05 04, 21:13)
Va toks kubas . Užklijavom lipnia juosta garsiakalbį, kad tyliau grotų, bet šiaip super maniškei jis:)

Mano šliaužia atbula, kaip vėžys.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 04 28, 15:52)
sveikos  4u.gif 

Piktuke - nu taviskiai isvis saunuoliai, zino kad kitaip gala gautum  biggrin.gif o pas mus panasu, kad aukso amzius baigesi, nes as jau irgi nebegaliu pasigirti, kad padejau i lova ir uzmigo - bedantis sunus tai uzmiega, viskas ok, bet dantis beauginanti dama tai duoda apie save zinot - nemiega, neuzmiega pati ir miega trumpai  doh.gif dazniausiai truksta kantrybe ir vistiek einu uzsut, nes kitaip kiek esu bandziusi gali nemiegoti bet kiek, net 7 h budraut jai yra ne issukis  biggrin.gif dabar berasant irgi duodasi, taip ir zaidziam kuri kuria nugales  biggrin.gif kol kas as per ta zaidima stipriai "gaunu"  lotuliukas.gif

Buvo ir maniškiams visko. Kažkuriuo metu apskritai nemiegojo gal dvi savaites, galvojau nusišausiu. Dabar dvi naktys jau kai nuo 24 iki 6 nei pypt nebuvo, tai atsibudusi jau net nerimauti buvau pradėjusi biggrin.gif Labai tikiuosi, kad pagaliau po truputį ateis miego laikas ir jiems ir mums.

QUOTE(Ruta.B @ 2016 04 28, 19:01)
Atnaujinu vaiko žaislus, gal galit kas ką rekomenduoti, kas pasiteisino per žaislai vaikams apie 8-12 mėn?

Maniškiams 11, koreguoto 9, tai visaip patenkam į tavo rėžius biggrin.gif Dabar labai labai patinka kamuoliukai. Visi, ir barškntys ir nebarškantys. Tas vtech lietuviškas kamuolys patinka, bet labai geras ir tiesiog kur rieda ir barška (mamų mugėj už 1 eur pasiėmiau). Dar labai patinka kaladėlės. Berniukai pradėjo dėti vieną ant kitos. Kas dar... Aj, žiedai užmaunami ant strypo, nes jau irgi vienas berniukas labai gerai uždeda pats. O daugiau tai dainuojantys žaislai, ypač chameleonas vtech patinka. Labai daug papirkau iš mamų mugės žaislų biggrin.gif

QUOTE(Lock @ 2016 05 01, 22:10)
Ar naudojat saugos diržiukus ikea maitinimo kėdutėse? Dabar man atrodo jú nereikia, be šansú išvirsti. Bet mes naudojam paminkštinimus.

Irgi naudoju tik paminkštinimus, diržų nenaudoju.

Mano vaikiai du dantim nesiskundžia, turi po 8, vienas berniukas 4 smile.gif Vakar daviau paragauti duoniukų, tai oj kaip kramtė, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 05 01, 11:51)
Su mamyciu diena visas  wub.gif

Karmensitos  kokia fainuole meskute paskutinej foto  rolleyes.gif

Ruta, ziuriu musu sios kartos visi ilgai be dantuku  unsure.gif maniskei gi irgi labai ilgai net nedygo, dabar jau virsutiniai iki puses islinde, o apatiniai kaip pradeje kaltis taip stovi, nors pradejo daug anksciau nei virsutiniai, gal todel, kad apacioj jai jie kreivi dygsta taip uztruko  unsure.gif

mums jau tuoj metukai ir nei vieno vis dar neturim, reiks birzeli jau eit kad ziuretu kur tie dantys dingo lens.gif Tai maniskis uzkandziams tik kukuruzus ciulpia o koses visos pertrintos dar.. arteja metuku balius bigsmile.gif

Ruta.B maniskis irgi neropojo vaiksciot prisilaikant pradejo greiciau , o ropot va pries kokias tris savaites pradejo tai dabar jau ziauriai varineja, bet tai va praktiskai 10,5 men:)

Vilnietes mamos , ar neturi vilnietes kokio puslapio facebooke mamu (isskyrus dvynuku trynuku) kaip pvz mes Kauno mamytes tokia grupe turim biggrin.gif vienos vilnietes mamos bandziau ieskoti kartu gulejom ligoninej
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 05 04, 18:13)
nenori nereikia smile.gif mano vaikas iš pradžių išmoko vaikščioti, paskui ropoti.

maniskiui 10 vakar men suejo , nei sliauzia nei ropoja , ir pats dar neatsistoja , nepergyvenu nei biski , vaikas sveikas , tik veliau viska pradeda daryt smile.gif kiekvienam savas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2016 05 07, 08:00)
maniskiui 10 vakar men suejo , nei sliauzia nei ropoja , ir pats dar neatsistoja , nepergyvenu nei biski , vaikas sveikas , tik veliau viska pradeda daryt smile.gif kiekvienam savas laikas smile.gif

Karalinda, o jis bent jau bando ta daryti ar total tinginukas pas tave? biggrin.gif ar sedit jau beje? siaip tikrai gerai yra tie salti nervai sitoj vietoj, niekur cia nepriskubesi, jeigu vaikas vystosi vistiek individualiai 4u.gif maniskiai irgi neskuba sioje srityje, na bet progresas nuolat vyksta, vis stipreja ir kazka daugiau daro, mokinasi, todel irgi nesijaudinu, ateis tas laikas kai ims viska daryti smile.gif kaip daugumai nutinka, kad vos ne vienu metu viska ima ir pradeda - pasipila talentas biggrin.gif vadinas laukia publikos didesnes gal biggrin.gif
Atsakyti