Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Krown @ 2016 05 08, 07:54)
Karalinda, o jis bent jau bando ta daryti ar total tinginukas pas tave? biggrin.gif ar sedit jau beje? siaip tikrai gerai yra tie salti nervai sitoj vietoj, niekur cia nepriskubesi, jeigu vaikas vystosi vistiek individualiai  4u.gif maniskiai irgi neskuba sioje srityje, na bet progresas nuolat vyksta, vis stipreja ir kazka daugiau daro, mokinasi, todel irgi nesijaudinu, ateis tas laikas kai ims viska daryti smile.gif kaip daugumai nutinka, kad vos ne vienu metu viska ima ir pradeda - pasipila talentas biggrin.gif vadinas laukia publikos didesnes gal biggrin.gif

bando ir stotis lovytei , sliauzt jis ndnor pykst , aplink savo asy sukasi ir atbulom kazkiek iriasi smile.gif seip vaikas lb aktyvus , vaikstynei skraido , uz pazastu paemes zingsniuoja tik kaip girtas 😂 nu manau viskas savam laike smile.gif

Turi 8 dantis biggrin.gif sveria daug biggrin.gif pries menesi buvo 11,5kg 77cm
Atsakyti
Pagaliau ir pas mus jau yra dantukas:) kažkaip netikėtai. biggrin.gif

Karalinda, na tavo jau tikrai nemažiukas. Kokio dydžio drabužius nešiojom. Gal foto turi?

Atsakyti
Karalinda, o gal jam masažų tiesiog trūksta? Gerai, kad nesijaudini, bet gal jo raumenukai kažkiek įsitempę ir jam trugdo tobulėti? Man masažistė, masažavusi mano mažiukus pasakojo, kad tuo pat metu masažuoja ant kamuolio dvynukus, kuriems 10 mėn, bet nesėdi. Po masažo sesijos jie jau kuo puikiausiai sėdėjo, ropojo ir stojosi.

Krown, teisingai sakai apie tą tobulejimo šuolį. Mano mažiukas per paskutines savaites taiiip patobulėjo, tiesiog akyse. Pradėjo ropoti, eiti su vaikštyne ir net ištarė ilgai lauktus BA! Dabar nesustodamas rėkauja bababababaaaaa! Ir taip susiraukia, išpučia žandus biggrin.gif dar kumščiu aplink daužo babuidamas, tai sakau auga koks hitleris biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Na maniškis tai irgi tinginys. Net nežada jis vaikščiot dar,kaip Karalinda sako, net už rankų vedamas eina kaop girtas. Ropoja po visus namus,atsistoja be problemų,palei sofą irgi eina, su vaikštyne kaip tankas varinėjo, kol kojytę nulaužė, bet tik tiek,pats nesilaikydamas net nestovi. smile.gif
Bet aš irgi galvoju, kad visiems savas laikas.. blush2.gif dukra tokiu metu vaikščiojo puikiausiai viena be niekieno pagalbos. Na, o brolis tinginys. Ką darysi ☺
Atsakyti
sveikos 4u.gif

manau taip pat, kad kartais vaikai staigiai ima ir patobuleja. maniskiai nesivarte kaip buvo 5men, jaudinausi,bet pamankstinau ir ka rezultatas yra, 5,5men eme vartytis. tik sunus ziuriu labai megsta i kaire puse verstis,i desne reciau, gal veliau ismoks... sliauzt bandom, ypac sunus,kelia dupciuka ir stumias,tik matos rankytes silpnos mano akim,tai reik treniruotis. ejom i masazus 5k. na ka zinau, is 5d masaziste tik2d masazavo atsakingai, visus kitus kartus man atrode kad tik ciupineja ta vaika... kita savaite laukia mankstos, tikius geresis rezultatas bus... ax.gif

kuriu maziukai virs 6men, kada ivedet 3k maitinima kietu maistu? mes valgom 8h ryte pienuka. 11.30 darzoviu kose, 14 pienas, 17 grudu kose, 20.00-20.30 pienukas,bei liulia, 23h miegantiems duodam dar puse normos pienuko... blush2.gif nezinau kada itraykt ta tyrele dar viena...
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 05 08, 22:34)
Sveikutės. Na maniškis tai irgi tinginys. Net nežada jis vaikščiot dar,kaip Karalinda sako, net už rankų vedamas eina kaop girtas. Ropoja po visus namus,atsistoja be problemų,palei sofą irgi eina, su vaikštyne kaip tankas varinėjo, kol kojytę nulaužė, bet tik tiek,pats nesilaikydamas net nestovi.  smile.gif

Kojyte cia vaikstynes turi omeny? blink.gif Is pradziu peskaiciu issigandau, pasirode kad vaikas koja nusilauze doh.gif 4u.gif

O mano bernaitis dabar sese lenkia, man atrodo kad jis pirmas vaiksciot prades, nes jis uz ranku vedamas labai graziai eina, o sese - ne, is kart klauptis bando, kazkodel uz ranku ji visai nenori eit. Bet palei baldus tai eina. Ir pastovi jie kartai pasileide siek tiek, bet dar ne daug. Kariasi visur jei tik yra kur.

Dar vienas musu pasiekimas- baigesi naktiniai valgymai thumbup.gif Kazkaip gryzus is Lt jie man kazkaip nustojo busti ir viskas. Tai dabar ismiega kiaura nakti, taip faina rolleyes.gif Vel gyvenimas normalus atrodo. wub.gif Negaliu patiketi kad tuoj gimtadieniai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 09 gegužės 2016 - 17:25
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 09, 19:23)
Kojyte cia vaikstynes turi omeny?  blink.gif  Is pradziu peskaiciu issigandau, pasirode kad vaikas koja nusilauze doh.gif  4u.gif

Dar vienas musu pasiekimas-

jo jo,vaikštynės kojytę, ratuką- ne taip parašiau lotuliukas.gif
Kaip pavydžiu dėl miegojimo..manišksi keliasi valgyt nors tu ką verysad.gif o ką tu darei, ar patys nustojo?davei arbatos vietoj pienuko?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 05 09, 21:14)
jo jo,vaikštynės kojytę, ratuką- ne taip parašiau  lotuliukas.gif
Kaip pavydžiu dėl miegojimo..manišksi keliasi valgyt nors tu ką  verysad.gif  o ką tu darei, ar patys nustojo?davei arbatos vietoj pienuko?

Ptfu, aciu D kad vaikstynes karsta.gif

Del miego nieko nedariau visai, nei arbatu nei dar ko nors, tiesiog jie nebebunda ir viskas. Jau Lietuvoj kai buvom pastebejau kad ramiau miega ir pramiega iprastini valgymo meta, bet as dar kartais net nenubudus jiem vistiek duodavau buteli kad tik neprasibudintu kokia 5, o gryzus i Fr galvoju paziuresiu ar bus 5h ar ne ( nes seniau jei neduodavau to naktinio butelio apie 1-2h jie man anksti busdavo). Nu ir ka nebebudo jie nei 5 nei 6. Dabar ismiega nuo mazdaug 20h iki 7h, kartais iki 7.30h. Tiesiog isaugo savaime turbut. Na privalgo sociai diena, vakare pries miega isgeria buteli ir nieko nebetruksta nakti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 10, 00:40)
20h iki 7h, kartais iki 7.30h. Tiesiog isaugo savaime turbut. Na privalgo sociai diena, vakare pries miega isgeria buteli ir nieko nebetruksta nakti  smile.gif  4u.gif

nuo 20 iki 7.30 blink.gif blink.gif eik tu sau, rojus thumbup.gif na šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 05 10, 03:48)
nuo 20 iki 7.30 blink.gif  blink.gif  eik tu sau, rojus  thumbup.gif  na šaunuoliai  thumbup.gif

maniskis naktinio miego ismiega 12/13 val kartais be atsibudimo , nakty jau nesikelia labai senai . biggrin.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2016 05 08, 20:09)
Karalinda, o gal jam masažų tiesiog trūksta? Gerai, kad nesijaudini, bet gal jo raumenukai kažkiek įsitempę ir jam trugdo tobulėti? Man masažistė, masažavusi mano mažiukus pasakojo, kad tuo pat metu masažuoja ant kamuolio dvynukus, kuriems 10 mėn, bet nesėdi. Po masažo sesijos jie jau kuo puikiausiai sėdėjo, ropojo ir stojosi.

tai kad cia nera jokiu masazisciu . as uk . sakiau priziurinciais sesutei , sake keikvienas vaikas skirtingas ir savo laiku .. As pati ji pamasazuoju kazkiek , kaip mokku . kad net neatrodo kad raumenukai butu isitempe zinok .. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 08, 17:50)
Pagaliau ir pas mus jau yra dantukas:) kažkaip netikėtai. biggrin.gif

Karalinda, na tavo jau tikrai nemažiukas. Kokio dydžio drabužius nešiojom. Gal foto turi?

As pamirsau jusu albumelio prisijungimo duomenis . jai galit atsiuskit kas . O rubeliai kai kurie dar tinka 9/12 bet jau vos vos , 12-18 nesioja .. labai nuo parduotuves priklauso kur pirkti dar smile.gif nemazas nemazas jis pas mane , atrodo kaip metinukas biggrin.gif
Papildyta:
Kaip suprantu nebesinaudojat ten tuo puslapiu kur kelet foto , nes radau slaptazodi , bet nuotraukos visos jau labai senos ..
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2016 05 10, 08:52)

Kaip suprantu nebesinaudojat ten tuo puslapiu kur kelet foto , nes radau slaptazodi , bet nuotraukos visos jau labai senos ..

Apmires tas albumas, bet nera kad nesinaudoja niekas, yra ju kelios sviezesnes nuotraukos. Gal po gimtadieniu pasipils nauju foto.
Ai einu imesiu dabar keleta svieziu, kad jau toks papeikimas parejo blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 05 08, 23:34)
Sveikutės. Na maniškis tai irgi tinginys. Net nežada jis vaikščiot dar,kaip Karalinda sako, net už rankų vedamas eina kaop girtas. Ropoja po visus namus,atsistoja be problemų,palei sofą irgi eina, su vaikštyne kaip tankas varinėjo, kol kojytę nulaužė, bet tik tiek,pats nesilaikydamas net nestovi.  smile.gif
Bet aš irgi galvoju, kad visiems savas laikas.. blush2.gif  dukra tokiu metu vaikščiojo puikiausiai viena be niekieno pagalbos. Na, o brolis tinginys. Ką darysi ☺

Sveikutes smile.gif
Paskaitau kaip auga stebukleliai-na va kaip viskas graziai ir puikiai (y) burbuliacija na tavo miega pavyyydetinai tikrai-linkiu kad taip ir toliau butu thumbup.gif
As tik siaip uzsukau.Pamaciau kad apie dantukus kalbat,vaiksciojimus ir pan. Aisku norisi kad greiciau darytu,bet kiekvienas vaikas skirtingas.Pas mus kovinukus ir dabar dar yra nevaikstanciu vaiku ir viskas ok,ta prasme eina laikydamiesi uz sofos ar pan. O dantukai vistiek sudygs smile.gif tik va kad jie kuo maziau kankintu maziukus ir mamytes aisku. smile.gif
O as is dalies pasiilgstu to laiko kai gulejo ant pilvuko arba tik sedejo smile.gif Dabar jau tekina begi is paskos,nes mano vaikinas rankos man neduoda,lekia bega ir dzin ar eina mama is paskos. smile.gif
Svarbiausia,kad vaikai sveikuciai butu,o visa kita tikrai pasieks.Mums dantys irgi nedygo,paskui isdygo du ir pries gimtadieni kaip dave iskart 4 ir isdygo;tiesiog vos ne kas savaite pavare. smile.gif
O as seniai irgi buvau uzsukusi i albuma.Reiks kada uzbegt paziuret kaip paaugo grazuoliukai smile.gif Albumas apmires,alia kaip prades vaikai varinet ir tema aptils smile.gif
Atsakyti