QUOTE(Atisa @ 2016 05 08, 23:34)
Sveikutės. Na maniškis tai irgi tinginys. Net nežada jis vaikščiot dar,kaip Karalinda sako, net už rankų vedamas eina kaop girtas. Ropoja po visus namus,atsistoja be problemų,palei sofą irgi eina, su vaikštyne kaip tankas varinėjo, kol kojytę nulaužė, bet tik tiek,pats nesilaikydamas net nestovi.
Bet aš irgi galvoju, kad visiems savas laikas..

dukra tokiu metu vaikščiojo puikiausiai viena be niekieno pagalbos. Na, o brolis tinginys. Ką darysi ☺
Sveikutes
Paskaitau kaip auga stebukleliai-na va kaip viskas graziai ir puikiai (y)
burbuliacija na tavo miega pavyyydetinai tikrai-linkiu kad taip ir toliau butu
As tik siaip uzsukau.Pamaciau kad apie dantukus kalbat,vaiksciojimus ir pan. Aisku norisi kad greiciau darytu,bet kiekvienas vaikas skirtingas.Pas mus kovinukus ir dabar dar yra nevaikstanciu vaiku ir viskas ok,ta prasme eina laikydamiesi uz sofos ar pan. O dantukai vistiek sudygs

tik va kad jie kuo maziau kankintu maziukus ir mamytes aisku.
O as is dalies pasiilgstu to laiko kai gulejo ant pilvuko arba tik sedejo

Dabar jau tekina begi is paskos,nes mano vaikinas rankos man neduoda,lekia bega ir dzin ar eina mama is paskos.
Svarbiausia,kad vaikai sveikuciai butu,o visa kita tikrai pasieks.Mums dantys irgi nedygo,paskui isdygo du ir pries gimtadieni kaip dave iskart 4 ir isdygo;tiesiog vos ne kas savaite pavare.
O as seniai irgi buvau uzsukusi i albuma.Reiks kada uzbegt paziuret kaip paaugo grazuoliukai

Albumas apmires,alia kaip prades vaikai varinet ir tema aptils