aš irgi galiu "paguosti"
jei jau vaikas nemiegalius nuo gimimo, tai toks ir bus. iki 3 metų neatsimenu nakties, kad nekelčiausi aš ar vyras prie vaiko, ir kiekvieną naktį klausimas - D.C. atsibudo minutei, 15 minučių ar dviem valandom... naktinio miego su tokiom pertraukom jam užtekdavo 8 val.. rudenį pastatėm naują lovą, kuri D.C. netiko ir jis persikraustė į mūsų lovą, miega kartu iki šiol. vienu momentu buvau išsikrausčiusi į svetainę miegoti, nes per jo muistymus negalėjau pati miegoti, bet dabar jau kurį laiką miega ramiai. tai galiu pasakyti, kad visą naktį be prabudimų pradėjo miegoti tik dabar. tik kad ne savo lovoj
ir užmiega paskutinis, keliasi pirmas..
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 13, 08:46)
Na jo su tuo miegu tai tiesiog negali zinoti. Reik tiketis geriausio
Jei kantrybes uztenka aisku reikia bandyti visokius variantus. Kazkiek gal pasikankintum, bet gal nieko neduodant ir nesupant galiausiai miegotu pats. As kazkaip pastebejau kai maniskiai nustojo nakti valgyt, kad ju miegas siek tiek pailgejo rytais.
Krown, tu dribsniu i piena vakare nebandei duot? gal padetu
Krown, tu dribsniu i piena vakare nebandei duot? gal padetu
O, gerai kad priminei dar tokia alternatyva! sitas geriausiai turbut butu, tik nzn ar LT yra tokiu? Edena kazka man rodos bande duot, Edena jeigu skaitysi - parasyk ka naudojai
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 13, 00:10)
. Nors dabar pas mus karas vyksta kai pampersa reikia uzsegt, kazkoks kosmaras, galvojau gal koks zenklas cia kad jau ant puodo metas, bet kazin, siaip nemegsta gulet ant nugaros..
Tai nuo kada pradejai saviski sodint?
Tai nuo kada pradejai saviski sodint?
Aš kadaise studijú laikais dirbau valandine aukle, vienai mergaitei nebuvo metukú. Tai jai pampersá keisdavau stovinčiai. Ji įsikibus pastovėdavo ir aš pakeisdavau. Apie paguldymá ten irgi jokios kalbos negalėjo būti:D
Pas mus tai pamperso keitimas būna didelė linksmybė, ká nors pažaidžiam, padainuoju dar ká nors, tai jie laukia tos atrakcijos:D bent kol kas.
Aciu zuzla as vat apie tuos 3 metus ir girdejau sako kad jei nepradeda miegot paskui 3 metu tik viltis yra kad prades
: tik blogai kad as viena auginu ir keliuosi tai kartais pikta jau bunu .. Ir pataikyk tu man taip, toki nemiegaliu😄
Krown yra hipp oat cereal be pieno (tinka nuo 4 men)tokios smulkintos avizos, as ju dedavau apie 2 arb saukstelius i 150 mp misinio. soskis tas kur nuo 6 men jau tikdavo, bego pro ji, patikrink idejus ir kai pabrinksta ar bega ir traukiasi tik
man jos geriausiai tirstindavo..
Bet maniskiui ziuriu geriau kai neprisivalgo pries miega tai tik misinuko pries pat duodu.. Kose apie 18-19 val suvalgom
Krown yra hipp oat cereal be pieno (tinka nuo 4 men)tokios smulkintos avizos, as ju dedavau apie 2 arb saukstelius i 150 mp misinio. soskis tas kur nuo 6 men jau tikdavo, bego pro ji, patikrink idejus ir kai pabrinksta ar bega ir traukiasi tik
Bet maniskiui ziuriu geriau kai neprisivalgo pries miega tai tik misinuko pries pat duodu.. Kose apie 18-19 val suvalgom
QUOTE(Edena @ 2016 05 13, 10:16)
Aciu zuzla as vat apie tuos 3 metus ir girdejau sako kad jei nepradeda miegot paskui 3 metu tik viltis yra kad prades
: tik blogai kad as viena auginu ir keliuosi tai kartais pikta jau bunu .. Ir pataikyk tu man taip, toki nemiegaliu😄
man jos geriausiai tirstindavo..
Aciu
Jo, Edena, ir pataikyk tu man ant tokio nemiegaliaus
QUOTE(Lock @ 2016 05 13, 09:43)
Aš kadaise studijú laikais dirbau valandine aukle, vienai mergaitei nebuvo metukú. Tai jai pampersá keisdavau stovinčiai. Ji įsikibus pastovėdavo ir aš pakeisdavau. Apie paguldymá ten irgi jokios kalbos negalėjo būti:D
Pas mus tai pamperso keitimas būna didelė linksmybė, ká nors pažaidžiam, padainuoju dar ká nors, tai jie laukia tos atrakcijos:D bent kol kas.
Kazkada ir pas mus lb mego ant to stalo guleti, kol jaunesni buvo tol tikrai pamperso keitimas buvo atrakcija, cia kai jau vyresni daros jiems pradeda visai tas nebepatikti
QUOTE(Krown @ 2016 05 13, 07:58)
Edena, nenoriu numusti sio pozityvo, bet kiek zinau is draugiu patirties tai visiems vaikams tokiu metu yra tas puodukas didi atrakcija ir su pasiplojimais jie viska daro iki kazkurio laiko
o po to varyte nenuvaro tu vaiku ant to puodo iki tu 2-3 metu
na gal tavo atvejis bus kitoks
maniskiai irgi pradejo anksti keltis is alkio, o vakare nevalgo nors tu ka! ir net nzn ka daryt, gal andysiu kose nakciai duoti, gal sociau po tu grudu jausis
gal kas bandet nakciai kose duot?
maniskiai irgi pradejo anksti keltis is alkio, o vakare nevalgo nors tu ka! ir net nzn ka daryt, gal andysiu kose nakciai duoti, gal sociau po tu grudu jausis
Nu maniskiui ne atrakcija jisai ramiai jame sedi ir pasodintas pasisioja ir pakakoja. Sodinu ryte ir paskui po kosiu. Ir nematau vaizdo kad jis to nebedarytu, panasu kad tikrai suprato kam jis skirtas ir patogiau kaku daryti:) ir dar neleidzia pakelt kartais uzsispyres sedi ir is tikruju paskui dar dakakoja nebaiges buna nu dabar tai nerealiai dziaugiuosi pampersu susitaupo daug vien su 3 rimtais kartais nebeturim ismauzoto uzpakalio:)))
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 12, 22:21)
As tai toki kvailoka klausima turiu, bet man idomu tiesiog, klausiu mamyciu kuriu vaiku gimtadieniai arteja, ar zadat leisti torto ragauti vaikam?

Leisiu
Maniškiai irgi visai jau gerai išmiega. Guldom 20h ir kartais be pabudimų, kartais su vienu kokiu pabudimu išmiega iki maždaug 6:30. Tiesa, vis dar keliamės vienam berniukui pienuko duoti, niekaip nenori atsisakyti. Tai jau galima gyventi ir net euroviziją sau leidom žiūrėti iki galo
Edena, kaip fainai dėl puoduko! Aš jau gavau emailą, kad gavome darželį, tai sakiau bandysiu vasarą mokyti vaikus daryti į puoduką
Piktuke, labai smagu skaityt tavo postus. Šaunuoliai jūs;)
O nuo kada planuoji leisti vaikus į darželį?
O nuo kada planuoji leisti vaikus į darželį?
QUOTE(zuzla @ 2016 05 13, 09:03)
aš irgi galiu "paguosti"
jei jau vaikas nemiegalius nuo gimimo, tai toks ir bus.
Na tai tas pats ir man gresia
Ar yra kam, kad vaikas prakaituoja daug? Turiu minty galva. Maniškė kai miega, ypač ilgiau, nerealiai prakaituoja galva, šlapia paklodė būna. Tai ir stumdau visą naktį į sausus plotelius. Nemiegant viskas ok. Tikrai neprirengiu per daug, ne per šilta.
QUOTE(Lock @ 2016 05 13, 09:43)
Tai jai pampersá keisdavau stovinčiai.
Maniškei irgi jau visiškai nefasonas gulėti keičiant sauskelnes, staigia persiverčia ir šliaužia tolyn. Vos nulaikau. Puoduką turim, nesuprato, kam jis, nepatogu mat, stojasi.
Karmensita, o čia nėra kaip nors susiję su vit d trūkumu?
Maniškiai tai taip neprakaituoja. Vienas vaikS išvis jam gerai visaip, kitas greit sušyla.
Maniškiai tai taip neprakaituoja. Vienas vaikS išvis jam gerai visaip, kitas greit sušyla.
QUOTE(Karmensita @ 2016 05 14, 10:34)
Na tai tas pats ir man gresia
Bet čia matyt genuose, aš pati iki 3 m. irgi nemiegodavau pilnai per naktį, mamą kankinau..
nezinau ar genuose. As buvau ziauri nemiegale iki metu mama sake. Kai laukiaus tai labai bijojau kad bent vienas paveldes sia 'laime' is manes, bet dievas manes pagailejo turbut