Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 12, 00:09)
Tai nenori nei pasirodyt nei pasicekavint?  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Gal geriau skiesta misini pradziai  g.gif Nors mum gyd vis patarinejo ml mazint  kas kelias naktis ir taip tipo pasinaikins, bet man neveike tas variantas. Mano bernaitis labai nevienodai isgerdavo, viena nakti galedavo 120, kita 200, jei jis budavo alkanas tai reikedavo duot tiek kiek noori, nes kitaip jis neuzmigtu, tai ir nekankinau su tais mazinimais ir vandeniu. Kazkaip vyliausi kad kai nebereiks, patys  atsisakys. taip kaip savaime nuo3 iki 2 valgymu perejo, po to nuo 2 iki 1, taip ir ta paskutini savaime patys panaikino.

O taviskis diena 3 kartus valgo? Ir kiek pienuko diena isgeria?

Gerą mintį davei, reikės bandyt skiest geriau 👍 maniškiui mažesnis kiekis irgi nesuveiks, turi pavalgyt normaliai smile.gif
Ne, dieną valgo jaučiu kokius 4 kartus ir dar pieno jei su vakariniu valgymu tai iš viso išgeria dar kokius 500ml, ir paryčiais kai keliasi tai kokius 230 ml minimum g.gif
Atsakyti
gal ne į temą, bet gal kuri žinote O. Kazlauskienės mobilų telefono numerį???? labai reikia.
Atsakyti
Sveikutes, negaliu skaityt apie jusu ismiegancis vaikus biggrin.gif mano 3 val kelias ir 5 atsikelt visai jau bando tenka pasupt kad vel uzmigtu tai iki 6.30-7 siaip ne taip.. O miegot eina 21 val. O kiek jusiskisi tada didnom bendrai uzmiega? Nesuprantu is kur jis toks nemiegalius. Bet as jau zombe. Einu idesiu nuotraukyte kokia naujesne
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 05 12, 21:10)
Sveikutes, negaliu skaityt apie jusu ismiegancis vaikus biggrin.gif mano 3 val kelias ir 5 atsikelt visai jau bando tenka pasupt kad vel uzmigtu tai iki 6.30-7 siaip ne taip.. O miegot eina 21 val. O kiek jusiskisi tada didnom bendrai uzmiega? Nesuprantu is kur jis toks nemiegalius. Bet as jau zombe. Einu idesiu nuotraukyte kokia naujesne

Saviskiam diena leidziu miegot ne daugiau kaip 2,5 val is viso. Ryte dazniausiai pas juos ilgas miegas buna, mazdaug nuo 10 iki 11.30 ir po pietu 15.20 iki 16.20, ne ilgiau, nes jei tik padaugina diena miego tada jie veliau man vakare uzmiega. Bet zadinu per abu dienos miegus, ypac dukra, berniukas pats dar pabunda, o panele tai reik zadint stipriai. O ryte tai patys jau bunda. O kiek taviskis diena miega?

As tai toki kvailoka klausima turiu, bet man idomu tiesiog, klausiu mamyciu kuriu vaiku gimtadieniai arteja, ar zadat leisti torto ragauti vaikam? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 12, 21:21)
Saviskiam diena leidziu miegot ne daugiau kaip 2,5 val is viso. Ryte dazniausiai pas juos ilgas miegas buna, mazdaug nuo 10 iki 11.30 ir po pietu  15.20 iki 16.20, ne ilgiau, nes jei tik padaugina diena miego tada jie veliau man vakare uzmiega. Bet zadinu per abu dienos miegus, ypac dukra, berniukas pats dar pabunda, o panele tai reik zadint stipriai. O ryte tai patys jau bunda. O kiek taviskis diena miega?

As tai toki kvailoka klausima turiu, bet man idomu tiesiog, klausiu mamyciu kuriu vaiku gimtadieniai arteja, ar zadat leisti torto ragauti vaikam? smile.gif  4u.gif

As asmeniskai tikrai leisiu, jis ir ledu ragavo ispanijoj pas mane 😄Bet paskui pasigailejau nebegaliu aisku salia ledu dabar valgyt o duoti daugiau nenoriu ir negaliu:)

Na mano taip pat, nuo 11 iki 12.30 ir pavakarini 15.30 iki 16 leidziu tik pusvalandi.. Tai normaliai turetu miegot nakti

Musu didziausias pasiekimas puodukas ir pasisioja ir kaku jau visada padaro wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 05 12, 21:28)
As asmeniskai tikrai leisiu, jis ir ledu ragavo ispanijoj pas mane 😄Bet paskui pasigailejau nebegaliu aisku salia ledu dabar valgyt o duoti daugiau nenoriu ir negaliu:)

Na mano taip pat, nuo 11 iki 12.30 ir pavakarini 15.30 iki 16 leidziu tik pusvalandi.. Tai normaliai turetu miegot nakti

Musu didziausias pasiekimas puodukas ir pasisioja ir kaku jau visada padaro  wub.gif  thumbup.gif

Na jo nemiegaliuask jis pas tave kazkodel . Isaugs, tikekimes neuzilgo 4u.gif

Bet koks saunuolis del puoduko bigsmile.gif thumbup.gif As tai net dar neturiu nupirkus ju, kazkaip be metu su puse net negalvojau sodint. Nors dabar pas mus karas vyksta kai pampersa reikia uzsegt, kazkoks kosmaras, galvojau gal koks zenklas cia kad jau ant puodo metas, bet kazin, siaip nemegsta gulet ant nugaros..
Tai nuo kada pradejai saviski sodint? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 12 gegužės 2016 - 23:12
QUOTE(Edena @ 2016 05 12, 20:10)

maniskis buna nakty ismiega 12 val miego naktinio , bet ir diena miega kokius 3 k , pietu ilgiausias miegas buna . max 4 val biggrin.gif nu cia reciau jau taip bet pasitaiko .
bet visaa buna 3 miegai , ir visi tikrai ne maziau nei valanda , na jis pas mane miegalius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 05 12, 23:10)
Na jo nemiegaliuask jis pas tave kazkodel . Isaugs, tikekimes neuzilgo  4u.gif

Bet koks saunuolis del puoduko  bigsmile.gif  thumbup.gif   As tai net  dar neturiu nupirkus ju, kazkaip be metu su puse net negalvojau sodint.  Nors dabar pas mus karas vyksta kai pampersa reikia uzsegt, kazkoks kosmaras, galvojau gal koks zenklas cia kad jau ant puodo metas, bet kazin, siaip nemegsta gulet ant nugaros..
Tai nuo kada pradejai saviski sodint?  4u.gif

Mane vienoj parduoruvej "paguode" kad pardavejos sunus tik 3 m pradejo miegoti.. Nu man jau 5 val. jei nepabustu butu svente. Jau pradedu galvot kad reik kazka daryf nei duot pieno nei kompoto nei supti.. Nu jis pas mane be dantu ir nemiega😄

Pampersas ir pasmus isterijos.. Kelnaites dabar naudoju tai puse velnio bet ir tai..As nuo kokiu 10' menesiu bet neistisai, aukle vos karta du pasidindavo per diena o dabar suejo 11 ir kasdien ir jis pats noriai sedi ir atrodo jam patogu kakoti ryte atsikelus pasodinu irgi apsidirba, nu kazko spec nereikejo daryt tik va pasodint laikas nuo laiko dar pakrapsto jei ka salia puoduko sededamas isvis laimingas ! Ovacijos aisku atsistojes paziuri ka padaro aisku siryt sededamas ranka ikido i puoduka ir issitepe .. Bet turbut neisvengiama su tokiais smalsuciais 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 12 gegužės 2016 - 23:32
QUOTE(Edena @ 2016 05 12, 23:32)
Mane vienoj parduoruvej "paguode" kad pardavejos sunus tik 3 m pradejo miegoti.. Nu man jau 5 val. jei nepabustu butu svente. Jau pradedu galvot kad reik kazka daryf nei duot pieno nei kompoto nei supti.. Nu jis pas mane be dantu ir nemiega😄

Pampersas ir pasmus isterijos.. Kelnaites dabar naudoju tai puse velnio bet ir tai..As nuo kokiu 10' menesiu bet neistisai, aukle vos karta du pasidindavo per diena o dabar suejo 11 ir kasdien ir jis pats noriai sedi ir atrodo jam patogu kakoti  ryte atsikelus pasodinu irgi apsidirba, nu kazko spec nereikejo daryt tik va pasodint laikas nuo laiko dar pakrapsto jei ka salia puoduko sededamas isvis laimingas ! Ovacijos aisku atsistojes paziuri ka padaro aisku siryt sededamas ranka ikido i puoduka ir issitepe .. Bet turbut neisvengiama su tokiais smalsuciais 😄

Edena, nenoriu numusti sio pozityvo, bet kiek zinau is draugiu patirties tai visiems vaikams tokiu metu yra tas puodukas didi atrakcija ir su pasiplojimais jie viska daro iki kazkurio laiko biggrin.gif o po to varyte nenuvaro tu vaiku ant to puodo iki tu 2-3 metu 4u.gif na gal tavo atvejis bus kitoks smile.gif
maniskiai irgi pradejo anksti keltis is alkio, o vakare nevalgo nors tu ka! ir net nzn ka daryt, gal andysiu kose nakciai duoti, gal sociau po tu grudu jausis g.gif gal kas bandet nakciai kose duot?
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 05 13, 09:58)
Edena, nenoriu numusti sio pozityvo, bet kiek zinau is draugiu patirties tai visiems vaikams tokiu metu yra tas puodukas didi atrakcija ir su pasiplojimais jie viska daro iki kazkurio laiko  biggrin.gif o po to varyte nenuvaro tu vaiku ant to puodo iki tu 2-3 metu  4u.gif na gal tavo atvejis bus kitoks smile.gif
maniskiai irgi pradejo anksti keltis is alkio, o vakare nevalgo nors tu ka! ir net nzn ka daryt, gal andysiu kose nakciai duoti, gal sociau po tu grudu jausis  g.gif gal kas bandet nakciai kose duot?

laba, mes duodavom pries 20h ir liulia,tai netiko. Pienukas geriau, isgeria ir luzta...
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 05 12, 23:32)

Na jo su tuo miegu tai tiesiog negali zinoti. Reik tiketis geriausio 4u.gif Jei kantrybes uztenka aisku reikia bandyti visokius variantus. Kazkiek gal pasikankintum, bet gal nieko neduodant ir nesupant galiausiai miegotu pats. As kazkaip pastebejau kai maniskiai nustojo nakti valgyt, kad ju miegas siek tiek pailgejo rytais. 4u.gif

QUOTE(Krown @ 2016 05 13, 07:58)
Edena, nenoriu numusti sio pozityvo, bet kiek zinau is draugiu patirties tai visiems vaikams tokiu metu yra tas puodukas didi atrakcija ir su pasiplojimais jie viska daro iki kazkurio laiko  biggrin.gif o po to varyte nenuvaro tu vaiku ant to puodo iki tu 2-3 metu  4u.gif na gal tavo atvejis bus kitoks smile.gif
maniskiai irgi pradejo anksti keltis is alkio, o vakare nevalgo nors tu ka! ir net nzn ka daryt, gal andysiu kose nakciai duoti, gal sociau po tu grudu jausis  g.gif gal kas bandet nakciai kose duot?

Krown, tu dribsniu i piena vakare nebandei duot? gal padetu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Krown as nakciai dedu avizu i piena, bet vistiek neveikia jiem. Ar su avizom ar be, vistiek naktim keliasi valgyt. O siaip grynai koses maniskiam pries miega neikisi, nes jau vistiek pavarge buna, irzlus, tai butu daugiau riksmo nei valgymo.
Uz dvieju savaiciu jau svesim gimtadieni pirma, kazkaip per greit tas laikas bega unsure.gif
Atsakyti