na, ar issirinkai, Armante?
Sveikos, labai labai aciu visoms patarusioms, na labai sunku buvo, nes neradau kazko savo, todel nieko is tu nepirkau, isvis desiuos klasikini kombi ir bus gerai
Foto ir is vestuviu, ir is keliones pasirodysim, mes jau ryt iskeliaujam, vestuves kita sestadieni.
Foto ir is vestuviu, ir is keliones pasirodysim, mes jau ryt iskeliaujam, vestuves kita sestadieni.
QUOTE(Delfinukas @ 2016 05 30, 14:05)
Sveikos mamos,
ar jūsiškių vaikų apetitas nepakito šiom karštom dienom? nu nesuprantu kas darosii, valgydavo gerai ir net gi labai gerai, nu pastarosiomis dienomis, spjauna viską lauk, nevalgo tų košių jokių, jau nebežinau ir ką daryt. Mano pienu gyva.
ar jūsiškių vaikų apetitas nepakito šiom karštom dienom? nu nesuprantu kas darosii, valgydavo gerai ir net gi labai gerai, nu pastarosiomis dienomis, spjauna viską lauk, nevalgo tų košių jokių, jau nebežinau ir ką daryt. Mano pienu gyva.
Pas mane irgi būna banguotai... praitą savaitę per prievartą viską kišdavau, o šią valgo gerai. Tai gal dantukai...
Pas mane kita problema, vaikas žiauriai prakaituoja:( kai atsikelia dieną būna visa galva šlapia. Ir automobilinėje kėdutėje visa nugara sušlampa.
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 30, 17:49)
Pas mane irgi būna banguotai... praitą savaitę per prievartą viską kišdavau, o šią valgo gerai. Tai gal dantukai...
Pas mane kita problema, vaikas žiauriai prakaituoja:( kai atsikelia dieną būna visa galva šlapia. Ir automobilinėje kėdutėje visa nugara sušlampa.
Ne per prievartą nekišu maisto. Nenori, vadinasi nenori. Ir pastebėjau, kad tas rupiau sumaltas maistas jai nepatinka, spjauna von. Na nieko, gal praeis tie pasimaivymai.
O kas liečia prakaitavimą tai žinau, kad vaikučiams taip būna, maniškei nepasireiškia labai, na kėdutėje tai taip, gi mašinoje karšta, ypač jei saulė kaitina. Mes kondicionierium nevėsinam labai, ant +23 vyras užstato. Mačiau yra pirkti kėdutėm prakaito sugertukų tokių, kaip įdėklai.
QUOTE(Delfinukas @ 2016 05 31, 08:25)
Ne per prievartą nekišu maisto. Nenori, vadinasi nenori. Ir pastebėjau, kad tas rupiau sumaltas maistas jai nepatinka, spjauna von. Na nieko, gal praeis tie pasimaivymai.
O kas liečia prakaitavimą tai žinau, kad vaikučiams taip būna, maniškei nepasireiškia labai, na kėdutėje tai taip, gi mašinoje karšta, ypač jei saulė kaitina. Mes kondicionierium nevėsinam labai, ant +23 vyras užstato. Mačiau yra pirkti kėdutėm prakaito sugertukų tokių, kaip įdėklai.
Delfinuk, pas mus buvo periodas kai abu nenorejo valgyti kosiu, pas mane buvo susije su dantukais. Dabar mergyte irgi uzsioziuoja kartais ant darzovieniu nu ir nekisu ir as - nenori ir negaus
Vega - jeigu skaitai, noriu paklausti ar su visais dantukais pas taviske buvo taip sudetinga kaip su pirmais? mano berniukas labai skaudziai juos augina, verkia ir verkia
QUOTE(Krown @ 2016 05 31, 09:32)
Vega - jeigu skaitai, noriu paklausti ar su visais dantukais pas taviske buvo taip sudetinga kaip su pirmais? mano berniukas labai skaudziai juos augina, verkia ir verkia
tai idomu ar cia dar ilgam apsisarvuot kantrybe ar galesiu kazkada jau biski atsikvept
kas padeda jums? mums pastebejau kol kas zvakutes tos veikia tai ir kaisioju 
nori teisybes ar, kad meluociau?
Mums kiekvienas dantukas kosmaras, o virsutiniai priekiniai ir dabar kruminiai prilygsta katastrofai....baisine sloga, si kart ir auksta tempa. Bet tik isgydo ir sloga dingo per pusdieni. Taip, kad labai linkiu jog jums kiti dygtu be skausmo, bet sarvuokis del visa ko kantrybe.
O padeda...dedu Viburcoli, duodu Dentokind ir tepu tai Kamistad tai Dentinox. Tikiuosi, kad nors kazkiek jai geriau nuo to. Kruminiu tai net tept neduoda, bet ten ziauriai istine viskas.
QUOTE(Vega56 @ 2016 05 31, 13:19)
O padeda...dedu Viburcoli, duodu Dentokind ir tepu tai Kamistad tai Dentinox. Tikiuosi, kad nors kazkiek jai geriau nuo to. Kruminiu tai net tept neduoda, bet ten ziauriai istine viskas.
tai jei taip baisiai dygsta dantukai, duočiau Nurofen, kad vaikas nesikankintų
D.C. irgi skausmingai dygo, nakčiai kokius tris vakarus iš eilės duodavau Nurofen, kad bent išsimiegoti visi ramiai galėtume.
Kaip tylu čia pas mus pasidarė..
Krown, Vega, užuojauta dėl dantukų
Aš tai negaliu patikėti, mano mažiams jau vieneri šį penktadienį..
laikas, atrodo, praskriejo. Dabar jau galėtų ir sustoti
šiandien su jais visais palindau po dušu, tai kol ploviau galvą, mažiai dūko su vandeniu
kol darau valgyti jie landžioja po virtuvinį stalčių
nu tokia smaguma jau su jais
QUOTE(Piktukė @ 2016 05 31, 19:49)
šiandien su jais visais palindau po dušu, tai kol ploviau galvą, mažiai dūko su vandeniu
Na pas tave tai smagumėlis, nuolatinis šurmulys. Bet kaip jiems visiem kartu smagu.
O as vyra šiandien palikau su dukryte. O Mažiukė nušliaužė nuo lovos ir užsidėjo guza:( gerai kad viskas gerai baigėsi.
QUOTE(Ruta.B @ 2016 05 31, 22:05)
Na pas tave tai smagumėlis, nuolatinis šurmulys. Bet kaip jiems visiem kartu smagu.
gal jau kuris vaikšto?
O as vyra šiandien palikau su dukryte. O Mažiukė nušliaužė nuo lovos ir užsidėjo guza:( gerai kad viskas gerai baigėsi.
Pana jau kartais bando nesilaikyti, bet pastovi, pastovi ir bumteli ant užpakalio ir išsigąsta. Tada vėl pora h net neprikviesi pabandyti. Paskui viskas iš naujo. Matyt dar ne laikas.. O berniukai tai ne, ne, ropoja, vaikšto palei sofa, laksto po namus įsikibę į mašinytes ir viskas, gerai jiems
Mano pana irgi vieną kartą bumtelėjo... Išmoko užlipti ant sofos, o vyras nesužiūrėjo.. Tai buvo irgi ašarų ir guzas.
QUOTE(Piktukė @ 2016 05 31, 19:49)
Maniskiai irgi megsta labai pliuskentis, as tai jiem dabar balkone baseineli gimtadienio proga itaisysiu, kolkas tai vonele ta kudikiu naudojames, bet vienas tik telpa sedom, buna kad abu sulipa, bet jau visai gaunas grustis. KArtais nespeju apsisukt jie su visais pampiais ir bodziais sulipa i vandeni
Mes siandien TA buvom metinej, tai bakuras 10kg o panyte mano coliuke, 8 kg tik. Na bet nuo gimimo per metus vaikai turi patrigubint svori, tai viskas ok pas juos. I photobucketa imetus esu savo bernaicio pirmuosius zingsnius savarankiskus , pavyko nufilmuoti
Jooo, issibarste visos kalbetojos is cia