Turiu klausimą mamukams
Sveikos. Na žiū dauguma "įkritę" į krikštynų organizavimus. Mes ir po truputį ruošiamės, bet labai nesureikšminu visko, pompastikos iš krikšto nedarysim, viskas bus paprastai, gamtoje, nedidelis furšetukas. Nebus vienodų mamytės ir dukrytės suknelių, kaip dabar madinga, nežinau, gal ir per daug viskas kukliai
pažiūriu į krikštynų fotosesijas kai kurias, tai žmonės daro ko ne veselę iš krikštynų. Gal to ir norisi, nežinau. Na, kas kaip nori, tas taip ir dainuoja 
Turiu klausimą mamukams
ar valėt vaikučių galvos luobeles? Čia dar anksčiau kažkas buvo rekomendavę priemones, ar jos pasiteisino (kremukai, aliejukai)?
Turiu klausimą mamukams
Pritariu, Delfinuk. Peržiūrėjau krikštynų sukneles pasiūloj, tas tradicines, tai man nelabai tiko ( žinau, žinau, turiu tokį blogą įprotį norėt daryt kitaip nei visi, užtai daug kas laiko "pasikėlusia"
, dabar turim labai paprasto kirpimo gelsvą, uždėsiu baltą skraistę ir bus gerai:). Mano suknelė irgi ne veselinė
Išvis vyras sako kad ofisinė beveik:D Furšetuko gamtoj irgi norėčiau, bet nuspėk su tais orais, kaimas labai toli nuvažiuot, teks apsiribot paprasta nebrangia kavine:)
Aš turbut būsiu kukliausia
susitikome visi pasipuoše prie bažnyčios, pakrikštijome D.C. ir namie šio bei to užkandome
turime keletą nuotrauku ir krikštatėvius, ne broli / sese ar siaip gimine, o praktikuojančius tikėjimą žmones, man tai buvo svarbiausia.
Sveikos 
Mano vaikai nekrikštai. Neinu į bažnyčią, tai kažkaip nenoriu veidmainiaut. Aukštesniąja jėga tikiu, bet ne žmogaus sukurtomis doktrinomis. Tai kažkaip...
Gyvenam gerai, vaikas kartais pagenda, papyksta ir pasiožiuoja, bet nekritiškai. Labai padeda mamai nudirbt visus darbus ir pasirūpina, kad darbų nesumažėtų. Kalba be sustojimo, bet kažkaip sunkiau suprantam. Gal kad daug naujų žodžių, gal kad bando kalbėt ir rusiškai. Tai atsiranda:"teta turi sabaką" ir panašios frazės. Nu ir labai pamėgo išsidirbinėt ir kraipyt žodžius. Arba kalbėt imituodama kitokius balsus, tai labai storą, nes ji meška, tai labai ploną, nei ji viščiukas. Neliūdna su ja
Naujienos liniuotėje. Tokios stebuklingos, net ginius nustebo, nes per echo kiaušidės atrodo jau visai nedarbingos. Taip sėkmingai atšventėm vyro 45-tą jubiliejų...
Mano vaikai nekrikštai. Neinu į bažnyčią, tai kažkaip nenoriu veidmainiaut. Aukštesniąja jėga tikiu, bet ne žmogaus sukurtomis doktrinomis. Tai kažkaip...
Gyvenam gerai, vaikas kartais pagenda, papyksta ir pasiožiuoja, bet nekritiškai. Labai padeda mamai nudirbt visus darbus ir pasirūpina, kad darbų nesumažėtų. Kalba be sustojimo, bet kažkaip sunkiau suprantam. Gal kad daug naujų žodžių, gal kad bando kalbėt ir rusiškai. Tai atsiranda:"teta turi sabaką" ir panašios frazės. Nu ir labai pamėgo išsidirbinėt ir kraipyt žodžius. Arba kalbėt imituodama kitokius balsus, tai labai storą, nes ji meška, tai labai ploną, nei ji viščiukas. Neliūdna su ja
Naujienos liniuotėje. Tokios stebuklingos, net ginius nustebo, nes per echo kiaušidės atrodo jau visai nedarbingos. Taip sėkmingai atšventėm vyro 45-tą jubiliejų...
QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 10, 10:02)
Oho Natalija kokios naujienos, sveikinimai
As jau irgi visai pagalvoju apie broliuka ar sesyte musu mazajam, traukia tas Stambulas nors tu ka...
Kaip idomu Wunder laikosi seniai jau bemaciau, nors uzeinu ir pati retokai..
Mes jau atsventeme krikstynas, visa artimiausia seima is vyro ir mano puses bet kadangi suskrido is kito pasaulio galo tai gavosi kad darem pajury bet ramiai, surengem mini piknika prie juros , paskui buvom uzsake kavine nuejom pavalgem ir paskui persikele balius i namus visi susirinkom prie stalo tai tada jau buvo linksmiausia ir juoko ir visko daug buvo,.. visa gimine susirenka tik antra karta , pirmaji tebuvo per vestuves musu susirinke net nesitikejau kad visi ir per krikstynas suleks:)
QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 10, 11:02)
QUOTE(Tino @ 2016 06 10, 13:19)
Sveikinu
Jei neklystu Natalijos visi vaikai be IVF
QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 10, 10:02)
Sveikos 
Mes irgi nekrikstyjam, del tokiu paciu priezasciu kaip ir jus
Bet naujienos tai
Nemazai cia is zinomu vel su pilvuziukais, gal vel pilvuziukuose saunus burelis susirinks
O mes tai SERGAM
Berniukas mano jau vaiksto po visus namus, irgi kaip tik gimtadieno proga vaiksciot pradejo, pirmus zingsniu tai padare keleta dienu pries, o per gimtadieni oer kambari perejo, o kita diena jau ir is kambario i kambari, zodziu jau vaikas mobilus pasidare, neuzilgo reiks gaudyt
Natalija, sveikinimai
Natalija sveikinimai!!!! kaip smagu ir vel leliukas bus!!!
Uzeinu paskaityt bet laiko rasyti jau visai nera, auginu aktyvias monstriukes
Dabar lt ruosiames krikstynom kita sestadieni bus, tai cia visas kiemas jau pazysta jas
Bandom vaiksciot, viena jau be ranku bando eit lovytei arba ant sofos
Burbuliacija sveikateles jums visiems
Uzeinu paskaityt bet laiko rasyti jau visai nera, auginu aktyvias monstriukes
Burbuliacija sveikateles jums visiems
Natalija nuostabu
. Sveikinu labai labai. Aš pradėjau pastebėti nėštukes su mažais vaikais. Norėtųsi turėti snaigučių... Ir vis prisimindavau Tave, kad irgi norėjai dar vieno vaikučio. Džiaugiuosi labai už Jūsų šeimą
N irgi pliurpia be sustojimo. Žodžių gausėja geometrine progresija. Labai gražus laikotarpis, bet kažkaip ir norų labai daug pasidarė
Vis dar rankinukas, kai nori "opapa" sako, kad N maža, o kai jau reikia į vaikų aikštelę tada staiga didelė pasidaro 
Tyliai ir ramiai baigėm žindymą. Atsisakius paskutinio vakarinio žindymo praktiškai nebuvo išlieta nei viena ašarėlė. O mane taip anyta gąsdino, kad bus isterijos ir t.t. ir ko čia aš taip ilgai žindau.
Dėl krikšto ir mes kol kas dar mindžikuojam. Nesam labai tikintys, o ir bažnyčia IVF nuodėmei priskiria. Lyg reikėtų gailėtis dėl nuodėmių, bet kažkaip gailesčio nejaučiu. Vėl gi tik asmeninė nuomonė.
N irgi pliurpia be sustojimo. Žodžių gausėja geometrine progresija. Labai gražus laikotarpis, bet kažkaip ir norų labai daug pasidarė
Tyliai ir ramiai baigėm žindymą. Atsisakius paskutinio vakarinio žindymo praktiškai nebuvo išlieta nei viena ašarėlė. O mane taip anyta gąsdino, kad bus isterijos ir t.t. ir ko čia aš taip ilgai žindau.
Dėl krikšto ir mes kol kas dar mindžikuojam. Nesam labai tikintys, o ir bažnyčia IVF nuodėmei priskiria. Lyg reikėtų gailėtis dėl nuodėmių, bet kažkaip gailesčio nejaučiu. Vėl gi tik asmeninė nuomonė.
Aš ir nekrikstyciau, bet vyras praktikuojantis katalikas ir sakė vaiką tokiu pat augins, tai sutikau, todėl ir krikštatėvius rinkomės itin atsakingai, ne tik per šventes bažnyčioje besilankancius
Natalija, sveikinu
Natalija, sveikinu