Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

Svarbiausia, kad gyva likai po tokio įvykio...
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 06 20, 15:24)
As net nesvarsciau apie ankstesni leidima i darzeli, dar kai jie tokie mazi gime, tai mane prigazdino kad gali but kad net ir 2metu neiseis vesti... Na bet sprendziant pagal dabartine ju raida, tai po metu pasisokinedami pirdins i darza 😄

Taviškiai gal jau bando ir eiti? smile.gif

Šiuo metu saviškius pratinu prie vieno miegelio dieną, tai puoduko reikalus nukėliau iki kokios liepos. Sakiau tada reikės užsiimti pratinimu prie puoduko ir savarankiško valgymo smile.gif Tai iki to gruodžio tikiuosi viską mokės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 06 20, 15:24)
Oho dickis, mano mazylis 7,5kg dabar sveria

Jo visi kas pamato duoda minimum 6 men. biggrin.gif
drabuzeliai jau 74 dydzio.
O kiek tavo maziui dabar ?(nematau liniuotes)
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 06 20, 19:36)

Šiuo metu saviškius pratinu prie vieno miegelio dieną, tai puoduko reikalus nukėliau iki kokios liepos. Sakiau tada reikės užsiimti pratinimu prie puoduko ir savarankiško valgymo smile.gif Tai iki to gruodžio tikiuosi viską mokės biggrin.gif

Didysis isikibes jau linguoja, bet vienas dar ne. O mazylis dar net nebando eiti. Sunku biski kai abieju jegos nelygios, vis reikia saugot mazyli nuo didziojo doh.gif prilekia, bam bam per galva, zaisla atima ir laimingas.

QUOTE(Aivė @ 2016 06 20, 20:59)
Jo visi kas pamato duoda minimum 6 men.  biggrin.gif
drabuzeliai jau 74 dydzio.
O kiek tavo maziui dabar ?(nematau liniuotes)

Metai maniskiam, bet jie dar pagal koreguota amziu mazdaug auga - 9men butu.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 06 20, 21:36)

o kaip pratini prie vieno miegelio? pas mus 3 miegai, mum 7men ir 1sav. koreguoto 6men ir 1sav... bet daug maz vienas miegas iskrenta kartais,priklauso kada atsikelia... 4u.gif net neisivaizduoju kaip bus kaip miegos 1k. kaip reikes pereiti...

kada jusu mazyliai pradejo normaliai sliauzioti? mano sunus aplink savo, jis labiau ant ranku atsistoja,arba sikniuka kelia, kaip ir bando ropojimui, sliauzimo zenklu pas ji nera. Dukryte sliauzia kiek jai reikia. bet tikrai ne per visa kamabri, bet ratu sliauzdama duodasi, arba nusivarto kur jai reikia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasifica, tikrai aciu D kad gyva likai, nejuokai tas plyses kiausintakis unsure.gif Kas del praeinamumo, tai pas mane tas patas, is pradziu diagnoze kad nepratekami, po operacijos, vos vos pratekami, po kokio ppusmecio ne is niekur nieko dar viena diagnoze kad laisvai abu pratekami biggrin.gif visos diagnozes Lt atliktos buvo. Na bet pastojimo ne kart neturejau tada tai vistiek su jais kazkas negerai buvo. Po nestumo nezinau, turbut pe ji ten tie kiausintakiai vistiek pasikeicia, prasiplecia, todel tiek daug 'negalinciu' tureti vaiku, po to pastoja, tai as del to saugaus nuo pat vaiku atejimo..

Piktuke
, o kodel bandai prie vieno miego pereiti jau? Visur siaip raso kad nuo 1.5 metu i viena miega pereit. Pas mus irgi buna tu dienu kai viena karta miega, bet sakyciau ne taip ir daznai, vis dar 2 dazniausiai miega. Pastebejau tai priklauso kiek laiko ismiega rytini miega, jei leidziu parpt 2 valandas, tai tada antram miegui sunku paguldyt, bet jei iki 1.5 val tai miega antra miega kaip dideli, ir geriau jaucias su 2 miegais. Sako kai vaiksciot pradeda vaikai tai vel gryzta prie dvieju miegu nes pavargsta labiau vaiksciodami 4u.gif

Austela, sliauziot maniskiai pradejo kokiu 6 menesiu, ropot vienas 8, kitas 10 menesiu. Viskas normaliai pas jus, is pradziu jie taip juda- sliauzia, voliojas, ridenas, sikniukus kelia- cia jau zenklas link ropojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 06 22, 14:58)
Sveikos 4u.gif

Pasifica, tikrai aciu D kad gyva likai, nejuokai tas plyses kiausintakis unsure.gif  Kas del praeinamumo, tai pas mane tas patas, is pradziu diagnoze kad nepratekami,  po operacijos, vos vos pratekami, po kokio ppusmecio ne is niekur nieko dar viena diagnoze kad laisvai abu pratekami biggrin.gif visos diagnozes Lt atliktos buvo. Na bet pastojimo ne kart neturejau tada tai vistiek su jais kazkas negerai buvo.  Po nestumo nezinau, turbut pe ji ten tie kiausintakiai vistiek pasikeicia, prasiplecia, todel tiek daug 'negalinciu' tureti vaiku, po to pastoja, tai as del to saugaus nuo pat vaiku atejimo..

Piktuke
, o kodel bandai prie vieno miego pereiti jau?  Visur siaip raso kad nuo 1.5 metu i viena miega pereit. Pas mus irgi buna tu dienu kai viena karta miega, bet sakyciau ne taip ir daznai, vis dar 2 dazniausiai miega. Pastebejau tai priklauso kiek laiko ismiega rytini miega, jei leidziu parpt 2 valandas, tai tada antram miegui sunku paguldyt, bet jei iki 1.5 val tai miega antra miega kaip dideli, ir geriau jaucias su 2 miegais. Sako kai vaiksciot pradeda vaikai tai vel gryzta prie dvieju miegu nes pavargsta labiau vaiksciodami  4u.gif

Austela, sliauziot maniskiai pradejo kokiu 6 menesiu, ropot vienas 8, kitas 10 menesiu. Viskas normaliai pas jus, is pradziu jie taip juda- sliauzia, voliojas, ridenas, sikniukus kelia- cia jau zenklas link ropojimo  4u.gif

Viskas procese pas mus ir gi smile.gif)) atrodo duodas malas, juda ir randam vis kitur bet kad normaliai kabindamiesi sliauztu matem vos kelis kart.... sedet labai norim. tik sia savaite emem drasiai sodint ir palikt zaist, nes iki tol kaip guminiai buvo. nors manksteles darau, kad nugaryte striprint.

pas jus poryte ir? smagu. paduke vaikuciai?
Atsakyti
QUOTE(austela @ 2016 06 22, 14:07)

pas jus poryte ir? smagu. paduke vaikuciai?

Normaliai, nera visai pasiute smile.gif Berniukas ramiakas ir linksmas visada, panyte maziau sypsos, bet siaip irgi is ramesniu sakyciau. Aisku, kaip vaikai, nera kad sedetu vienoj vietoj be garsu ir veiksmu biggrin.gif taip turbut nebuna smile.gif bet man patinka kad jie gana savarankiski, daug zaidzia patys, nereikia niancyt pastoviai ir dar manau gerai kad jie turi vienas kita, nes tikrai uzsiema kartu. Megaujuos kasdiena juos stebedama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 06 22, 16:37)
Megaujuos kasdiena juos stebedama smile.gif

Taip gražiai parašei Burbuliuk smile.gif aš kartais pagalvoju, kad dvynukus paprasčiau auginti, na bent jau iš jūsų postų tą pastebiu. Kai vaikas vienas, jam daugiau dėmesio reikia, nori kad būtum šalia, žaistum ir t.t., o kai jie dviese tai užsiima daugiau vienas su kitu smile.gif nors aš nesiskundžiu, mano pupa moka irgi viena pažaisti, bet daugiau su visokiais namų rakandais, negu su žaislais. Pvz. išknisa žemes iš gėlių, iškrausto stalčius, bandėm užklijuoti spinteles su lipnia juosta, nusilupa smile.gif ir šią savaitę kaip papūga kartoja žodį/ne žodį apčyyyy (čia kai aš nusičiaudėjau smile.gif )

Kas liečia visus tuos raidos etapus, tai visi vaikučiai skirtingi, dar pamenu kažkada pergyvenau, kad manoji nesėdi pati, o tik po to ir prasidėjo, šliaužiojimai, ropojimai, o dabar jau iš vis taip mandrai iškelia užpakalį ir bando stotis ant dviejų, bet šiek tiek dar trūksta to pasitikėjimo savimi smile.gif

Pasifica, ačiū Dieve viskas baigėsi tau gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 06 22, 17:22)
Taip gražiai parašei Burbuliuk smile.gif  aš kartais pagalvoju, kad dvynukus paprasčiau auginti, na bent jau iš jūsų postų tą pastebiu. Kai vaikas vienas, jam daugiau dėmesio reikia, nori kad būtum šalia, žaistum ir t.t., o kai jie dviese tai užsiima daugiau vienas su kitu smile.gif nors aš nesiskundžiu, mano pupa moka irgi viena pažaisti, bet daugiau su visokiais namų rakandais, negu su žaislais. Pvz. išknisa žemes iš gėlių, iškrausto stalčius, bandėm užklijuoti spinteles su lipnia juosta, nusilupa smile.gif ir šią savaitę kaip papūga kartoja žodį/ne žodį apčyyyy (čia kai aš nusičiaudėjau smile.gif )

Kas liečia visus tuos raidos etapus, tai visi vaikučiai skirtingi, dar pamenu kažkada pergyvenau, kad manoji nesėdi pati, o tik po to ir prasidėjo, šliaužiojimai, ropojimai, o dabar jau iš vis taip mandrai iškelia užpakalį ir bando stotis ant dviejų, bet šiek tiek dar trūksta to pasitikėjimo savimi smile.gif
Pasifica, ačiū Dieve viskas baigėsi tau gerai  4u.gif

Yra pliusu ir minusu auginant dvynius, kaikas lengviau kai kas sunkiau. Kad vienas kita turi ir zaidzia tai didelis pliusas, bet pvz iseiti i lauka su dviem yra daug sunkiau nei butu su vienu smile.gif

Mano berniukas irgi smalsuolis, po stalcius ir spinteles landzioja, dar laipiojimas prasidejo. Viena syki radau kambary stovinti ant kedes ir pasiemes nuo stalo kas jam reikejo. Gerai kad nespejo nudribt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo.. mano maziai valgo 4 kart dienoj,8, 12, 16 ir 20, miegot eina 20, miega visa nakti.. jau valfo 12val koses 200, kitus kartus 200pieno.. gauna dar tyreles karta dienoj vaisiu, bet 50ml tik duodu, nzn man vis atrodoo, kad reiktu mano vaikam 5 valgymu, tada galeciau kieta antra maitinima isivest, 3 kart pienas kad butu ir 2 kietas maistas, bet nzn kur man ta 5 ikist... nakti kiba pieno dar duot, ar anksti ryte miegantiems?
Auga gerai, dideli vyrai. Faini tokie daros, augustas turi biskibedu su tonusu ir su rankos valdymu desines, bet pataisoma, domantas tinginukas, viska gali, bet tingi biggrin.gif sian geri buvo, kaip niekad smile.gif nzn sian sakiau nejauciu, kad du namie biggrin.gif aizku buna ir labai juodu dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 06 22, 21:45)
Yra pliusu ir minusu auginant dvynius, kaikas lengviau kai kas sunkiau. Kad vienas kita turi ir zaidzia tai didelis pliusas, bet pvz iseiti i lauka su dviem yra daug sunkiau nei butu su vienu smile.gif

Mano berniukas irgi smalsuolis, po stalcius ir spinteles landzioja, dar laipiojimas prasidejo. Viena syki radau kambary stovinti ant kedes ir pasiemes nuo stalo kas jam reikejo. Gerai kad nespejo nudribt doh.gif

pas mus pana mandra, lenda kur nereik. vakar vos kedutes neuzsiverte ant saves, sugebejo tarp keduciu palyst ir jas stumia su ranka... matyt jos greitis dideja smile.gif sunus labiau megsta vartytis, ar sedet, pasodinu ir sedi apsikroves zaislais, kol nukrenta...

va va smagumai pas tave Burbuliacija, veiskmo pilna. smile.gif)) bet kaip sakai auginant du pliusas,kad vienas su kitu uzsiima, pas mus po biski po biski tas jau vyksta... tik kartaus sese skriaudzia broli. tampo ausi,griebia uz nosies ir tt. o jis toks ramuolis, sucypia ar i asaras biggrin.gif

del isejimo i lauka, tai mum bedu nera. gyvenam name. bet kuo tolyn tuo jie vezime nenori miegot,jei einu per rytini miegeli tai miegos, bet per pietu ar vakare tai max 1h kaip seniau ilgai miegodavo... namie pietu miegelis miegasi gerai...

Cit ziuriu gera tema uzvede apie maitinima... man aktualu kaip jus maitinant, kas 3-4h? nes mes kas 3h, bet po koses su mesyte isbunam 4h. galvoju kada bus kad po kiekvieno maitinimo isbus 4h biggrin.gif
Atsakyti