Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Edena @ 2016 06 13, 13:46)
O kaip istveriat terorizavima "duok ka pati valgai" is vaiko? Mano tai kategoriskai rodo pirstu ir rekia pykomes pykomes anksciau dabar kartais ir duodu ta ka pati valgom. O restorane jeigu nori kad sventa ramybe butu tai nebent bulves skiltele kokia gelbeja nes vaikiski uzkandziai nelabai tinka. Sveiki uzkandziai tik agurka, morkyte , obuoliuka braske ir pan. cielus grauzia bet nevengiu ir ta kokia bulvyte duot turbut as prie blogu mamu kad ir nuo stalo si ta duodu smile.gif  Ka jus sveiko paimat uzkandziui  kai ne namie ?

Na maniskiai kazkaip visai neterorizuoja; na bet galvoju, gal dar nepriaugo jie iki to g.gif . Jei kada ir prieina kai valgau, tai duodu truputi nuo sakutes ar saukstelio, pora kasniuku suvalgo ir nueina. Jiems man atrodo didesne atrakcija nuo sakutes mamos suvalgyt nei pats maistas smile.gif Duodu tai kas jiem butu galima. Dukra kazkaip isvis be emociju valgo, sunelis labiau gal megsta pavalgyt bet savo maista jie valgo ir patenkinti kolkas. Jeigu jie pavalge ir tada atsisedu valgyt savo pietu, tai jie net nereaguoja kad as valgau..
Kavinese mes nevalgom, nelabai su dviem iseisi kur viena. 4u.gif
Foto labai grazios, mazulis toks elegantiskas , o pati tai kaip holivudo zvaigzde wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 13 birželio 2016 - 14:24
Edena,aha, labai puikiai visi atrodote, su pasigerejimu perziurejau rolleyes.gif

mes daug valandu vaziavom, i prieki is 16 val. kelio pavaiksciot buvom islipe karta, dienos metu, nakti tik pieno atsigerdavo ir i masina, nes kito maisto nevalge isvis tadien.
griztant isvis is 10 val. tik karta valge, nes buvo naktis ir miegojo, tai sakyciau ji gan atspari, cia Lt isvis nebudavo problemu pavaziuot.

O kitu vaziavimu metu diena, buvo sunkiau, reikdavo istisai uzimti, keisti ziasliukus, nes pykdavo labai jei nemiegodavo.

Kas del mano maisto, man kaip Burbuliacijai, kolkas jokiu problemu.

O kas del blogos mamos, nes viska duodu nuo stalo, cia stalas stalui nelygu, mano atveju buvo vien nesveikas maistas ten, bandeles, grilines desreles, bandeles su misraine apkeptos suriu, na kazkas tokio, jei tevai patys valgo kiek sveikiau kodel gi ne, manau ar sriubytes ar trižoskinkus ar koses veliau virsim bendrai, kad visi galetu valgyti, bet patiems teks taikytis prie maziau prieskoniu ir tt.
Nors as kolkas nusiteikus del pagrindiniu dienos maisto porciju pavirti atskirai dar jai 4u.gif
Atsakyti

Natalija, sveikinu labai smile.gif

QUOTE(Krown @ 2016 06 11, 16:27)

Kadangi jis stojasi ir vis kaire koja kazkaip soniuku labiau deda nuo keleno jau pradedant

Krown, manoji irgi vieną kojytę kreiviau stato, pediatrė sakė pačiai pamasažuot kasdien, kai pradės vaikščiot, išsilygins..

QUOTE(Vega56 @ 2016 06 11, 18:59)

O mes pries savaite pakrikstijom dukryte. Pasakysiu atvirai...kosmarelis...

Vava, bijau, kad manęs tas pats laukia biggrin.gif Nu labai nedrąsi, ir ypač vyrų nemėgsta, ima verkt be reikalo..

QUOTE(Armante @ 2016 06 13, 10:52)
ar jai skanu tos avizos pusryciams, ar pati jas ragavai, nes anoji mergyte valgo viska ka valgo suaugusieji, net griline desrele, bandeles, zodziu as tyliai pakraupus buvau  unsure.gif  smile.gif  rolleyes.gif

Taip taip, kur jau susilaikys žmonės nepamokę, kaip geriau vaikus auginti, gi kiekvienas pats didžiausias sau ekspertas biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2016 06 13, 13:46)
O kaip istveriat terorizavima "duok ka pati valgai" is vaiko?

Labai gražiai atrodote, ir aplinka kokia graži 4u.gif
Maniškė irgi terorizuoja, viską duok, ką pati valgai, ir ypač kas liečia gėrimus:) OMG kokie skandalai būna, jei jau paduodu, tai įkiša ranką ir taško delnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 10, 10:02)
Naujienos liniuotėje. Tokios stebuklingos, net ginius nustebo, nes per echo kiaušidės atrodo jau visai nedarbingos. Taip sėkmingai atšventėm vyro 45-tą jubiliejų...  blush2.gif

Didziuliai sveikinimai!! wub.gif wub.gif lengvo ir sklandaus nesiojimo! wub.gif
Atsakyti
Natalija, na super naujienos bigsmile.gif seikinimai 4u.gif
Atsakyti
kaip smagu, nauja mamyte ir naujas mazylis bus smile.gif sveikinimai 4u.gif

mes kad ir mazi, tik 7men, bet dukryte labai nori visko ka valgom, neimanoma blush2.gif obuoli jei valgau,turim kartu valgyt, ji be dantu bet moka graziai ciulpt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 06 13, 14:22)
Na maniskiai kazkaip visai neterorizuoja; na bet galvoju, gal dar nepriaugo jie iki to  g.gif . Jei kada ir prieina kai valgau, tai duodu truputi nuo sakutes ar saukstelio, pora kasniuku suvalgo ir nueina. Jiems man atrodo didesne atrakcija nuo sakutes mamos suvalgyt nei pats maistas smile.gif Duodu tai kas jiem butu galima. Dukra kazkaip isvis be emociju valgo, sunelis labiau gal megsta pavalgyt bet savo maista jie valgo ir patenkinti kolkas. Jeigu jie pavalge ir tada atsisedu valgyt savo pietu, tai jie net nereaguoja kad as valgau..
Kavinese mes nevalgom, nelabai su dviem iseisi kur viena.  4u.gif
Foto labai grazios, mazulis toks elegantiskas , o pati tai kaip holivudo zvaigzde wink.gif  4u.gif

aciu 4u.gif Nu va tai cia rojus, nes maniskis nesvarbu kad pavalges vistiek valgyt praso to ka as valgau arba ka ant stalo mato doh.gif Visas susleptas maistas pas tevus kai bunam tai ir pyrago ir visokiu kitokiu skanestu padeta buna o tas ir bado pirstu "aaaaammmaaamm", apzoriukas doh.gif biggrin.gif Jau turim 1 danti pagaliau 1 metu proga, daktaras sake dar 5 pakeliui jau visai pavirsiuje tai dabar zyzlys truputi bet uztai miegas issitaise parpia atsikelia tik 1 karta nakti gaunu ir 5 ir 6 valandas be pertraukos miego thumbup.gif paskui isgeria misinio ir dar parpia iki 8-9 wub.gif
QUOTE(Armante @ 2016 06 13, 16:11)
Edena,aha, labai puikiai visi atrodote, su pasigerejimu perziurejau  rolleyes.gif

mes daug valandu vaziavom, i prieki is 16 val. kelio pavaiksciot buvom islipe karta, dienos metu, nakti tik pieno atsigerdavo ir i masina, nes kito maisto nevalge isvis tadien.
griztant isvis is 10 val. tik karta valge, nes buvo naktis ir miegojo, tai sakyciau ji gan atspari, cia Lt isvis nebudavo problemu pavaziuot.

O kitu vaziavimu metu diena, buvo sunkiau, reikdavo istisai uzimti, keisti ziasliukus, nes pykdavo labai jei nemiegodavo.

Nu mes taip baisiai sveikai nevalgom bet ir nei nesveikai, pvz uzvakar bade pirstu i lasisos tartara (gaminau namuose) ir taip reke bet tokiu va negali duot uzsimane zalios zuvytes berniokas…

O jusu kelione ohoooo kokia ilga, tevai siule kartu keliaut iki pietu irgi su masinyte svarstem bet nutarem gal mazas, o tai vaziavot kokiu laiku, kaip burbuliacija naktimis? ar nuo pavakares? ka dienom veiket smile.gif mano diena kai nemiega tai verziasi is kedutes duodu ta HIPP kukuruza paciulpia bet tik kelias minutes ramu buna paskui vel…

QUOTE(Karmensita @ 2016 06 13, 18:28)
Labai gražiai atrodote, ir aplinka kokia graži  4u.gif
Maniškė irgi terorizuoja, viską duok, ką pati valgai, ir ypač kas liečia gėrimus:) OMG kokie skandalai būna, jei jau paduodu, tai įkiša ranką ir taško delnu biggrin.gif

labai aplinka grazi, nidos baznycioje jie ten labai grazu kampeli krikstynu apeigoms paskyre turi 4u.gif Tai va mano bent iki gerimu nepriejo dar kol kas tik maistas domina biggrin.gif

Tiesa, maniskis pagrinde nieko nenurija atkanda ciulpia ciulpia ir isspjauna, ir taip viska i mazas dalelytes… tai po jo "valgymo" po kojomis baisu buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 14 birželio 2016 - 11:48
Sveikutes, mergaites, gal galetumete patarti is savo patirties .... turiu problemeliu su guzais krutyse, ikisiol baigdavosi gerai, maziukas istraukdavo, bet dabar situcija tik blogeja. Esu viska jau isbandziusi: smakriukas i guzo puse, saldymas po maitinimo, sildymas pries, masaziukai ... O dar speneliai ziauriai skauda nes kai neistraukia mazius nukramto. Kaip manot ar pientraukis pagelbetu istraukti ar tik mazius geriausiai tai padarytu? Skausmas toks kad lipu sienom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 06 14, 12:00)
Sveikutes, mergaites, gal galetumete patarti is savo patirties .... turiu problemeliu su guzais krutyse, ikisiol baigdavosi gerai, maziukas istraukdavo, bet dabar situcija tik blogeja. Esu viska jau isbandziusi: smakriukas i guzo puse, saldymas po maitinimo, sildymas pries, masaziukai ... O dar speneliai ziauriai skauda nes kai neistraukia mazius nukramto. Kaip manot ar pientraukis pagelbetu istraukti ar tik mazius geriausiai tai padarytu?  Skausmas toks kad lipu sienom sad.gif

tikrai padetu aisku jei tai butu medela turbut, del rankiniu nezinau ar jie taip efektyviai viska istraukia. Medela swing istraukdavo visada sutvarkydavo niekad guzu nebudavo.. gal netaisyklingai zindzia jei nukramto dazniausiai tokia priezastis buna nepakankamai gal apzioja ar po buteliuko jeigu gavo tai jie "issimusa" nuo zindymo kartais mano po buteliuko nebe taip imdavo..
Atsakyti
Sveikos,

Jetus pati prisidirbau biggrin.gif taip nemegstu svesti savo gimtadienio, tai nenoredama,kad ir dukra tokia butu nu ekspromtu sumastem ji atsvest biggrin.gif doh.gif ir ner jau kur trauktis nors tikrai neplanavom.

Gimtadienis bus sodyboj, tortas uzsakytas, bet tai dabar gal kas turit kokia nuoroda i lengvai paruosiamas skanias idejas ka pagamint unsure.gif doh.gif biggrin.gif
buciau labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 06 14, 13:00)
Sveikutes, mergaites, gal galetumete patarti is savo patirties .... turiu problemeliu su guzais krutyse, ikisiol baigdavosi gerai, maziukas istraukdavo, bet dabar situcija tik blogeja. Esu viska jau isbandziusi: smakriukas i guzo puse, saldymas po maitinimo, sildymas pries, masaziukai ... O dar speneliai ziauriai skauda nes kai neistraukia mazius nukramto. Kaip manot ar pientraukis pagelbetu istraukti ar tik mazius geriausiai tai padarytu?  Skausmas toks kad lipu sienom sad.gif

Žiūrint kas tau darosi. Man dažnai kartojasi guzai, bet taip uždegimiškai. Ir aš nusitraukinėju pientraukiu. Tai kiek žinau, vaikas geriausiai sutvarko reikalus. Kai man nutinka guzai, tokie, kad krūtis būna lyg sumušta, kyla temperatūra, gripo simptomai, tai geriu vaistus nuo uždegimo ir lekiu pas spec masažistę išmasažuoti laktostazę.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 06 14, 12:00)

Yra dar budas, nzn kiek jis tau priimtinas, vyras gali padeti...

Na, as patylesiu apie merginos valgymo ypatumus...deja jau senokai valgo ta pati ka mes, jos maisto neikisu ne pro kur. Aisku, saslyku negauna, bet kotletus su teciu kapoja kaip didele. Stengiuos viena pietini maitinima normalaus maisto jai duoti, kiek jau suvalgo tiek, bet jei jau mes valgom tai jinai turi butinai ta pati valgyt. Esu bloga mama, bet jau ragavo ir sasyskos, ir slapkes, ir torto gauna blush2.gif
Atsakyti