Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 16, 21:28)
Irėne,
Gal gali įmest nuorodas aktyvaus folio, aktyvių B6 ir B12 vitaminų? ax.gif  pažiūrėjau iherb, krūvos ten tų papildų unsure.gif  neišmanau, kur aktyvi forma ar kokia kita blush2.gif  galima ir į až ax.gif ačiū 4u.gif

Irėne, gal galit ir man įmesti tų vitaminų ir folio rūgšties nuorodas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 16, 21:28)
Irėne,
Gal gali įmest nuorodas aktyvaus folio, aktyvių B6 ir B12 vitaminų? ax.gif  pažiūrėjau iherb, krūvos ten tų papildų unsure.gif  neišmanau, kur aktyvi forma ar kokia kita blush2.gif  galima ir į až ax.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(rneringa @ 2016 03 16, 22:27)
Irėne, gal galit ir man įmesti tų vitaminų ir folio rūgšties  nuorodas? Ačiū 4u.gif

gerai, metu tuos kuriuos pirkau pati biggrin.gif
http://www.vitacost....-100-lozenges-4
http://www.vitacost....-mg-100-tablets
http://www.amazon.co...s/dp/B0083UXH22

tik nuosirdziai siulau nesavavaliauti, nes dozes dideles (atkreipkit demesi i siu ppaildu dozes ir pas mus parduodamu), kiek teko bendraut su vartojanciomis, visoms skirta skirtingai. nors alia folato ir neimanoma perduozuoti sako g.gif

as pavyzdziui kalu visu po viena kasdiena, yra mergaiciu kur pvz b6 ir b12 geria karta i savaite.

nezinau, klauskit kas neaisku biggrin.gif nezinau ka cia daugiau parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 16 kovo 2016 - 21:39
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 16, 09:29)

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 16, 11:01)

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 16, 20:28)
Irėne,
Gal gali įmest nuorodas aktyvaus folio, aktyvių B6 ir B12 vitaminų? ax.gif

QUOTE(rneringa @ 2016 03 16, 21:27)
Irėne, gal galit ir man įmesti tų vitaminų ir folio rūgšties  nuorodas? Ačiū 4u.gif

Tėvų darželyje šiuos užmačiau:
Folatas
B12
B6

O kokį geriat Q10 (jei geriat)? Jų ir visokių yra, ir mg visokiausio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 17 kovo 2016 - 08:39
Januari, man vasara po histeros su pabraizymu mmm prasidejo 3 d anksciau. Buvau bilieta nusipirkus rugp 1d. Histera buvo liepos 27, kita diena pradejo itartinai mausti pilvo apacia, as issigandau ir nupirkau bilieta liepos 30. Ir gerai padariau, nes po pilvo maudimo pradejo vakare teplioti, o liepos 29 jau pasirode normalus raudonas kraujas. 30 buvau jau Stambule. 31 gavau i kaili (svelniai) is gyd Yucel Sahin, kodel anksciau ne atvykau, nes jau 3 mmm diena.
Atsakyti
Lalabamba brangioji wub.gif mes tikim bus viskas gerai, kitaip ir būti negali nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 03 17, 09:36)
O kokį geriat Q10 (jei geriat)?  Jų ir visokių yra, ir mg visokiausio  g.gif

Q10 buna dvieju formu: ubiquinol ir ubiquinone (dazniausiai sitas ir zymimas kaip CoQ10).

Ubiquinol yra naturalus ir is karto organizmo pasisavinamas.

Ubiquinone organizmas perdirba i ubiquinol, kai kuriu organizmai perdirba didesne dali, kai kuriu mazesne. Kiek skaiciau, CoQ10 reikia dvigubai daugiau vartoti, negu ubiquinol.

Dozes velgi priklauso nuo atvejo sudetingumo. Kuo daugiau reikia "taisyti", tuo daugiau CoQ10 reikalinga. Daugiausia domejausi CoQ10 dozemis kiausialasciu gerinimui, tai buvo rekomenduojama 100-300mg ubiquinol arba 200-600mg ubiquinone. Dar buvo schema, kad pirmas dvi savaites po 300mg ubiquinol, po to gal menesi po 200, o galiausiai pastoviai po 100 mg.

Renkantis konkretu papilda, reikia ziureti, kad nebutu daug 'fillers' (kaip cia lietuviskai pavadinti?). Nors CoQ10 tirpus riebaluose, bet daug kompaniju prideda soju ar alyvuogiu aliejaus ir daugiausia juo uzpildo ta kapsule.

Siuloma doze suvartoti per du kartus, ryte ir per pietus. Sugerus vakare gali padideti energijos lygis ir gali buti sunku uzmigti.

As sugeriu per viena karta, taip daugiau sansu, kad nepamirsiu. Vartoju situos:

http://eu.iherb.com/...-Softgels/15762

Pagal sudeties ir kainos santyki jie man geriausi pasirode ax.gif Pradzioj vartodavau po 300mg gal koki menesi, o po to po 100-200mg.

Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 17, 12:51)
Q10 buna dvieju formu: ubiquinol ir ubiquinone (dazniausiai sitas ir zymimas kaip CoQ10).

Ubiquinol yra naturalus ir is karto organizmo pasisavinamas.

Ubiquinone organizmas perdirba i ubiquinol, kai kuriu organizmai perdirba didesne dali, kai kuriu mazesne. Kiek skaiciau, CoQ10 reikia dvigubai daugiau vartoti, negu ubiquinol.

Dozes velgi priklauso nuo atvejo sudetingumo. Kuo daugiau reikia "taisyti", tuo daugiau CoQ10 reikalinga. Daugiausia domejausi CoQ10 dozemis kiausialasciu gerinimui, tai buvo rekomenduojama 100-300mg ubiquinol arba 200-600mg ubiquinone. Dar buvo schema, kad pirmas dvi savaites po 300mg ubiquinol, po to gal menesi po 200, o galiausiai pastoviai po 100 mg.

Renkantis konkretu papilda, reikia ziureti, kad nebutu daug 'fillers' (kaip cia lietuviskai pavadinti?). Nors CoQ10 tirpus riebaluose, bet daug kompaniju prideda soju ar alyvuogiu aliejaus ir daugiausia juo uzpildo ta kapsule.

Siuloma doze suvartoti per du kartus, ryte ir per pietus. Sugerus vakare gali padideti energijos lygis ir gali buti sunku uzmigti.

As sugeriu per viena karta, taip daugiau sansu, kad nepamirsiu. Vartoju situos:

http://eu.iherb.com/...-Softgels/15762

Pagal sudeties ir kainos santyki jie man geriausi pasirode ax.gif Pradzioj vartodavau po 300mg gal koki menesi, o po to po 100-200mg.

Gummy bear, labai gražiai viską aprašėt 4u.gif. Aš irgi juos pradėjau naudoti. Kadangi jų stiprumas 200 mg, tai geriu tik vieną tabletę.
Merginos, o kada reikia gerti iovaboost, kad geriau pasisavintų organizmas?
Lalabamba, kai jūsų mažius laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2016 03 16, 19:15)
Lalabamba-"sese" už tave ir jūsų žirniuką kumštukai suspausti iki mėlynumo  smile.gif

Adruuuuteeeee.... wub.gif Dažnai apie tave pagalvoju, tikiuosi pas tave viskas gerai! thumbup.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2016 03 17, 11:38)
Lalabamba brangioji  wub.gif  mes tikim bus viskas gerai, kitaip ir būti negali  nestuke.gif

Ačiū, brangioji! wub.gif Be tavo varažinimų ir virusų būtų ne taip drąsu... biggrin.gif drinks_cheers.gif

Prisiduodu, mergaitės. Po bemiegės ir žiauriausiai įtemptos paros, gavau savo 6AB stebuklą wub.gif wub.gif wub.gif Kiti kleckiukai nepasivijo, tad jis liko vienintelis ir stebuklingas biggrin.gif Hcg jau kitą penktadienį.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 17, 13:45)
Prisiduodu, mergaitės. Po bemiegės ir žiauriausiai įtemptos paros, gavau savo 6AB stebuklą  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kiti kleckiukai nepasivijo, tad jis liko vienintelis ir stebuklingas  biggrin.gif  Hcg jau kitą penktadienį.

Super thumbup.gif sveikinimai tapus pupo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Adruuuuteeeee....  wub.gif  Dažnai apie tave pagalvoju, tikiuosi pas tave viskas gerai!  thumbup.gif
Ačiū, brangioji!  wub.gif  Be tavo varažinimų ir virusų būtų ne taip drąsu...  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Prisiduodu, mergaitės. Po bemiegės ir žiauriausiai įtemptos paros, gavau savo 6AB stebuklą  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kiti kleckiukai nepasivijo, tad jis liko vienintelis ir stebuklingas  biggrin.gif  Hcg jau kitą penktadienį.

Smagios zinios lauksim didelìu HCG skaiciuku, kitaip net ir negali buti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 17, 14:45)

thumbup.gif
Ramaus laukimo ir aukštų skaičiukų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2016 03 17, 10:18)
Januari, man vasara po histeros su pabraizymu mmm prasidejo 3 d anksciau. Buvau bilieta nusipirkus rugp 1d. Histera buvo liepos 27, kita diena pradejo itartinai mausti pilvo apacia, as issigandau ir nupirkau bilieta liepos 30. Ir gerai padariau, nes po pilvo maudimo pradejo vakare teplioti, o liepos 29 jau pasirode normalus raudonas kraujas. 30 buvau jau Stambule. 31 gavau i kaili (svelniai) is gyd Yucel Sahin, kodel anksciau ne atvykau, nes jau 3 mmm diena.

Ačiū labai 4u.gif
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 17, 11:51)

Tikrai, aiškiau ir būti negali, kaip viską surašėt. Labai, labai ačiū 4u.gif

Pasaka 4u.gif Ramaus laukimo iki aukštų skaičiukų 4u.gif wub.gif
Atsakyti