QUOTE(Januari @ 2016 03 16, 09:17)
Aš vis pamirštu paklausti. Sakykit, mergaitės, kurios darėtės pabraižymą gimdos, ar mm anskčiau ateina, ar laiku?
Labas, man po pabraižymo mmm atėjo laiku, tik keletą dienų prieš prasidėjo mini- tepliojimas. Tai bijojau, kad tai nebūtų mmm ir nebūčiau pavėlavus išskristi į TR. Bet kai nuskridau visa nerami- sakė kad nepavėlavau ir tas tepliojimas dar nebuvo mmm

Taigi- laiku, tik buvau išgąsdinta.
Bet jei planuoji kelionę - tai gal vis vien verta diena kita anksčiau - dėl šventos ramybės
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 22:18)
Aciu uz gerus zodzius

issiverkiau tai kaip turi but, nes dar vis turejau mazyte vilti, kad nu gal Dievulis padarys stebukla..deja..tiesa skaudi ir ja reik priimti, jauciuosi tuscia

tik vienas dalykas guodzia, jod turiu viena snaigute 5AA...bet ir baime ima...o jeigu ir vel nepavyks....turkai pakomentavo tai kad su musu rodikliais prie nieko negali prikibti, taciau, kad mano organizmas atmete embrionus, nepaneige.ir as tikiu, kad ta mano auksta temperatura buvo reakcija i mano zuikucius.kepino iki 38,6 dvi dienas, kol pribaige
Gyd.Emre net gi mums dave vilti,kad ir naturalus pastojimas yra nemazas sansas pas mus,nes as turiu viena kanala o pas vyra pagerejusi gerokai spermatozoidu kokybe ir kiekis.gydytojo pasakymu net gera sperma naturaliam apvaisinimui.
Ka daryt kad neatmetinetu embrionu?ka tirtis reiketu?ko griebtis?
Sveikutė! Na truputėli paliūdėti reikia, bet tik neilgai!!!

Ir vėl į kovą

Mūsų situacija panaši- geriausios kokybės embrionai - ir jokio kibimo.... "neaiškios kilmės"... neguodžianti diagnozė... Po paskutinio bandymo Medikanoj sausio mėn., gyd komentavo, kad gal e. genetiškai nebuvo tvarkoj viduje, ko be pgd nepasakysi, nors vertinant iš išorės kokybė geriausia. Bet man pačiai tai atrodo nelabai tikra priežastis, nes net ir tokie embrionai kabinasi, tik po to įvyksta persileidimas. Tai griebiausi Karpenko, buvau šią savaitę. Esu labiau linkusi tikėti, kad atmetu ar nužudau svetimkūnius. Vaistas- imunoglobulinas. Sakė ar darysiu imunologinius tyrimus ar ne - vis vien tas pats vaistukas bus

Bet darausi, žiūrėsim ar rasim lastelių kilerių
Linkiu stiprybės ir atsigauti neužilgo!
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 15, 23:48)
Mes siandien buvom pas gyd. Turiu 8 foliukus. Nuo ryt cetrodite pridejo. Dabar i klinika tik po triju dienu. Jus irgi taip retai eidavot? As praeita karta ejau po dvieju dienu, o po is viso kasdien... dabar keistai taip. Bijau, kad ko nors nepraleistu
Murke, 8 foliukai- gerai!

Aš irgi eidavau kas antrą dieną, kraujo tyrimas ir apžiūra. Nors jei jau cetrodite pridėjo - tai juk tam kad pristabdytų augimą ir susivienodintų
Bet manau Orya patarimas smagus- eiti ir apsimesti kad sumaišei dienas, aš taip daryčiau