Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(orya @ 2016 03 14, 09:16)
Aš nieko vairuotojui nedaviau  blink.gif
Autobusas iki Taksim iš Atatiurk oro uosto kainavo 11 TL, iš Sabiha Gokcen -14 TL. Jei neklystu, važiuoja kas pusvalandį, šiaip labai patogu.

Sveikos, o kiek kainuoja trasferis nuo Ataturko iki Memorial?
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 03 14, 10:02)
Sveikos, o kiek kainuoja trasferis nuo Ataturko iki Memorial?

Jeigu uzsisakai per Memorial koordinatore, tai nieko, jeigu is viesbucio, kuriame planuojate apsistoti, tai nezinau smile.gif
Memorial pacientams buna nemokamai, ieina i ligonines paslaugas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 14 kovo 2016 - 11:05
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 14, 05:59)
Ricinos aliejaus kompresai pilvo srityje turetu pagerinti kraujo cirkuliacija, limfos nutekejima, mazinti uzdegiminius procesus, detoksifikuoti ir tokiu budu gerinti kiausialasciu kokybe unsure.gif Pasigooglinkit castor oil packs, daug prirasyta, kad ir endometriozes atveju padeda, ir polipus, miomas gydo, subalansuoja hormonus, pries FET padeda gleivine paauginti. IVF metu diena iki sodinimo reikia nustoti juos daryti, pas ka gausios mmm irgi ciklo gale nustoti. Autoimunininkems kad antra diena daryti, nes ir imuniteta stiprina.

Zodziu, stebuklingas kazkoks dalykas. Kaip as jo anksciau neisgooglinau? doh.gif  lotuliukas.gif Todel ir klausiu, ar kas bande ax.gif Nes irgi prisiskaiciau, kad kai kurioms  mmm po keliu dienu naudojimo pramuse, gerokai anksciau, negu turejo ateiti. Tikrai bandyciau, bet sio ciklo man jau kelios dienos beliko, o kita cikla IVF, tai dabar abejones uzpuole smile.gif

Man tokie kompresai visiška naujovė, nieko apie juos net nebuvau girdėjusi ax.gif.
Kadangi jums IVF ne už kalnų, tai gal nerizikuočiau, nes neaišku koks poveikis. Bet čia tik mano nuomonė. Ir gal ji klaidinga bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=rasiux1984,2016 03 14, 00:55]
Natik! Staigiai vyk blogas mintis lauk is galvos! Neprisigalvok! 4u.gif
Papildyta:

Kad jau nesiveja..yra kaip yra..reikia pripazint tikrove ir tiek
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2016 03 13, 12:03)
atsakysiu i Jusu klausima praitoje temuteje del crinono - keletui mergaiciu buvo kad organizmas netoleravo crinono - butent atsirasdavo visokie perstejimai, niezejimai ir pan - todel joms iskart skirdavo leidziama PRG, gal pabandykit pora dienu pasileisti PRG  ir nesideti crinono ir paziurekit ar isnyks simptomai  g.gif

Skaitinejau truputi apie Chrinone gelio salutinius poveikius, tai vienas is ju: "deginimas arba kitokia nesunki makšties ar aplinkinės srities reakcija", bet as dar galvoju, kad man cia gal gali buti nuo higieniniu serveteliu, nes gan daznai jas naudoju, kai nera galimybes nusiprausti. Man viena karta buvo, kad buvo panasus simptomai (nenaudojant Chrinone gelio) nuo higieninio prausiklio, tik dar buvo isbere, tai daktare tiesiog liepe stengtis tokiu dalyku nebenaudoti, stengtis praustis kuo naturalesniais prausikliais, israse kazkokio tepaliuko - padejo, matyt gal sureaguoja alergizuojanciai kaip nors man ten... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 09:43)
Bet, manau, kad jau labai esame vairuotojus islepinusios... Toks jausmas, kad privalai duoti pinigu, kad tave parveze/atveze...  blink.gif Jeigu turint pinigineje smulkesni pinigeli, gal ir butu negaila, bet kai smulkiausias tik 50lyru, kazin ar paprastai pats vaziuodamas su kokiu autobusu nepigiau sumoketum tada...  doh.gif

nei islepinusios, nei ka. normalu duoti arbatpinigiu biggrin.gif visada duodu ir ne kiek negaila. suniskas darbas ju, sedi juk ir laukia kiek reikia.
o del smulkiu neturejimo, taigi zinot kur ir kaip vaziuojat, galima tu smulkiu ir turet biggrin.gif ir nebutinai lirom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 13:11)
Skaitinejau truputi apie Chrinone gelio salutinius poveikius, tai vienas is ju: "deginimas arba kitokia nesunki makšties ar aplinkinės srities reakcija", bet as dar galvoju, kad man cia gal gali buti nuo higieniniu serveteliu, nes gan daznai jas naudoju, kai nera galimybes nusiprausti. Man viena karta buvo, kad buvo panasus simptomai (nenaudojant Chrinone gelio) nuo higieninio prausiklio, tik dar buvo isbere, tai daktare tiesiog liepe stengtis tokiu dalyku nebenaudoti, stengtis praustis kuo naturalesniais prausikliais, israse kazkokio tepaliuko - padejo, matyt gal sureaguoja alergizuojanciai kaip nors man ten...  g.gif

Kuo mažiau naudok visokių prausiklių, muiliukų, servietėlių ir panašios chemijos. Geriau tiesiog dažniau paprastu vandeniu nusiprausk. Taip pat kelnaitės turėtų būti iš natūralios medžiagos, pvz. medvilnės, kad kuo geriau kvėpuitų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 14, 12:03)
Kuo mažiau naudok visokių prausiklių, muiliukų, servietėlių ir panašios chemijos. Geriau tiesiog dažniau paprastu vandeniu nusiprausk. Taip pat kelnaitės turėtų būti iš natūralios medžiagos, pvz. medvilnės, kad kuo geriau kvėpuitų ir pan.

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,nu ka bloginu statistika mano draugei Memoriale nepavyko jos HCG 1.2 po pgd labai liudna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 03 14, 15:19)
Sveikos,nu ka bloginu statistika mano draugei Memoriale nepavyko jos HCG 1.2 po pgd labai liudna. verysad.gif

Labai liūdna. ... verysad.gif stiprybės tavo draugei... verysad.gif
Čia pirmas ivf su PGD? O dėl kokios priežasties jį darė?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 14, 12:40)
Kad jau nesiveja..yra kaip yra..reikia pripazint tikrove ir tiek

Ar hcg pasidarei ar kraujuoji? Jei kraujuoji, nebūtinai reiškia pabaigą
Atsakyti
O aš pasigedau Lalabambos smile.gif. Auuuu, Lalabamba, kaip jūsų šaunuoliai laikosi wub.gif?
Atsakyti