Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 14, 12:40)
Kad jau nesiveja..yra kaip yra..reikia pripazint tikrove ir tiek

Kol negauti hcg rezultatai, negalima nurašyti mažiukų wub.gif 4u.gif Jei mes tikim, tai kaip jų mamytė nestuke.gif gali pasiduoti wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 14, 19:29)
Prisiduodu: 5 žirnių vystymasis atitinka trečią dieną, o kiti 3 vystosi lėčiau...  4u.gif

Šaunuoliai mažiukai clap.gif wub.gif wub.gif Spaudžiam kumščius toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 14, 16:58)
Jau po konsultacijos pas prof. Semra. Jai nepatiko abu kiausintakiai, ypac kairys. Rekomedavo abu salinti, jei lb nenoriu, siule bandyti ivf, nepavykus salinti tuomet. Sake, kad pirma ivf nepavyko del to, kad greiciau vyksta refliuksai is kiausintakiu. Merginos ar buvo per turkaiciu istorija, kas salino kiausintakius, esant jiems pratekamiems, ir koks gyd. Vln sutiko tai padaryti? Ai be to vyro spermograma sublizgejo, nes 30 mln/ml, ko nera buve:)

Linkejimai tikriausiai jums 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2016 03 14, 17:19)
Mergaitės, kurios esat Turkijoj dabar, jei kuri galėtumėt atvežti bent kažkiek progestan (labiau reikia) ir crinone, būčiau labai dėkinga. Reikia draugei, kuriai prastai pasisavina progesteronas, o aš savo turėtus likučius jau perleidau. Jei kuri galit, parašykit až, ačiū labiausiai  4u.gif  4u.gif

Sėkmės visoms procese ir pasiruošimuose!
Papildyta:

Man skaudėjo leidžiant po dvi iškart, po vieną nieko. Jei dabar vakare pradėtum leisti po vieną ampulę vietoj  vakarinės utrogestan dozės, sutaupytum tai vienai dienai  4u.gif

Parvezciau mielu noru, bet mes ne LT gyvenam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 20:22)
Mastura buvo su mumis...  :

Super žinios! thumbup.gif Jaukaus ir stipraus įsikuitimo mažiukui! thumbup.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 14, 20:22)
Lalabamba 4u.gif
super rezultatas 4u.gif Ką šįkart Jums darė kitaip? Gal kitą schemą taikė? g.gif  gal kokius papildus vartojot prieš IVF? ax.gif
Ar darys PGD Jūsų lalabambiukams? g.gif

Ačiū, visoms! Ačiū, mergaitės!! 4u.gif mirksiukas.gif Kol kas visas "padėkas" biggrin.gif skiriu Ovaboostui. Gėriau metus, nuo praeitos nesėkmės. Tokio kiekio subrendusių ir apsivaisinusių žirnių (ir kiekiškai ir procentaliai) neturėjau niekad. O bandymų buvo 3 (+1 natur.cikle) LV ir 1 Tr. Man gi jau 42 ir AMH 0,51.. doh.gif Bus matyt, kas bus toliau... Bet iki dabar aiškiai matau papildų naudą 4u.gif Dėl PGD nieko kol kas nežinau. manau viskas priklausys nuo tolimesnio mažiukų vystymosi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 03 14, 19:19)
Mergaitės, kurios esat Turkijoj dabar, jei kuri galėtumėt atvežti bent kažkiek progestan (labiau reikia) ir crinone, būčiau labai dėkinga. Reikia draugei, kuriai prastai pasisavina progesteronas, o aš savo turėtus likučius jau perleidau. Jei kuri galit, parašykit až, ačiū labiausiai  4u.gif  4u.gif

Sėkmės visoms procese ir pasiruošimuose!
Papildyta:

Man skaudėjo leidžiant po dvi iškart, po vieną nieko. Jei dabar vakare pradėtum leisti po vieną ampulę vietoj  vakarinės utrogestan dozės, sutaupytum tai vienai dienai  4u.gif

Ačiū, jau gavau ax.gif na pas mane utrogestan 200 mg vienoj kapsulej tai niekaip padalinti neišeitų ax.gif

Eii!!! Sėkmės merginos! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 19:22)
Mastura buvo su mumis...  blush2.gif  ax.gif  Bet ir tai visa laika dirbo su telefonu rankose  smile.gif
Na, mes katik po transferio  wub.gif
Dabar ilsiuosi neuzilgo trauksim link viesbutuko, tik pries tai reiks ir skrandziui padaryt svente, bo jau marsus groja koki pora val...  smile.gif Isodino viena top quality (5AA) embriona, sake praita karta, taip pat buvo atsildytas ir isodintas 5AA kokybes embrionas, bet sitas, kuri isodino dabar daug geriau vystesi po atsildymo negu anas  wub.gif

As esu ta, kuri jums sekmes linkejo:) Tikiuosi viskas jums puikiai pasiseks:)
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 03 14, 14:03)
Ar hcg pasidarei ar kraujuoji? Jei kraujuoji, nebūtinai reiškia pabaigą

4u.gif po ryt man hcg.kraujuoju.pilvas ispustas kaip per mmm...taip nesinori tiket, kad jau viskas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 14, 16:29)
Prisiduodu: 5 žirnių vystymasis atitinka trečią dieną, o kiti 3 vystosi lėčiau...  4u.gif

4u.gif saunuoliai zirniukai.liks visi, pamatysi wub.gif kumstukai uz astuntuka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 17:22)
Mastura buvo su mumis...  blush2.gif  ax.gif  Bet ir tai visa laika dirbo su telefonu rankose  smile.gif
Dabar ilsiuosi neuzilgo trauksim link viesbutuko, tik pries tai reiks ir skrandziui padaryt svente, bo jau marsus groja koki pora val...  smile.gif Isodino viena top quality (5AA) embriona, sake praita karta, taip pat buvo atsildytas ir isodintas 5AA kokybes embrionas, bet sitas, kuri isodino dabar daug geriau vystesi po atsildymo negu anas  wub.gif

wub.gif na gi super wub.gif grazios pabaigos jusu seimai wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudsiuke @ 2016 03 14, 17:23)
Kol negauti hcg rezultatai, negalima nurašyti mažiukų wub.gif  4u.gif Jei mes tikim, tai kaip jų mamytė nestuke.gif  gali pasiduoti wub.gif  wub.gif  wub.gif
Šaunuoliai mažiukai clap.gif  wub.gif  wub.gif Spaudžiam kumščius toliau wub.gif

blush2.gif jauciuosi sugedinta blush2.gif na as tokia pasimetus, nei tai tikiu nei netikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 14, 21:07)
4u.gif po ryt man hcg.kraujuoju.pilvas ispustas kaip per mmm...taip nesinori tiket, kad jau viskas verysad.gif
Papildyta:

4u.gif saunuoliai zirniukai.liks visi, pamatysi wub.gif kumstukai uz astuntuka wub.gif
Papildyta:

wub.gif na gi super wub.gif grazios pabaigos jusu seimai wub.gif  4u.gif
Papildyta:

blush2.gif jauciuosi sugedinta blush2.gif na as tokia pasimetus, nei tai tikiu nei netikiu doh.gif

O gal galima ryt pasidaryti hcg g.gif kumštukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 14, 20:22)
Lalabamba 4u.gif
super rezultatas 4u.gif Ką šįkart Jums darė kitaip? Gal kitą schemą taikė? g.gif  gal kokius papildus vartojot prieš IVF? ax.gif
Ar darys PGD Jūsų lalabambiukams? g.gif

O jums nieko nesakė kad bandys keisti?
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 14, 20:34)
Super žinios!  thumbup.gif  Jaukaus ir stipraus įsikuitimo mažiukui!  thumbup.gif
Ačiū, visoms! Ačiū, mergaitės!!  4u.gif  mirksiukas.gif  Kol kas visas "padėkas"  biggrin.gif  skiriu Ovaboostui. Gėriau metus, nuo praeitos nesėkmės. Tokio kiekio subrendusių ir apsivaisinusių žirnių (ir kiekiškai ir procentaliai) neturėjau niekad. O bandymų buvo 3 (+1 natur.cikle) LV ir 1 Tr. Man gi jau 42 ir AMH 0,51..  doh.gif Bus matyt, kas bus toliau... Bet iki dabar aiškiai matau papildų naudą  4u.gif  Dėl PGD nieko kol kas nežinau. manau viskas priklausys nuo tolimesnio mažiukų vystymosi...  wub.gif

Labai šaunuoliai mažučiai wub.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 14, 20:22)

Laikom kumščius wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 14, 18:58)
Jau po konsultacijos pas prof. Semra. Jai nepatiko abu kiausintakiai, ypac kairys. Rekomedavo abu salinti, jei lb nenoriu, siule bandyti ivf, nepavykus salinti tuomet. Sake, kad pirma ivf nepavyko del to, kad greiciau vyksta refliuksai is kiausintakiu. Merginos ar buvo per turkaiciu istorija, kas salino kiausintakius, esant jiems pratekamiems, ir koks gyd. Vln sutiko tai padaryti? Ai be to vyro spermograma sublizgejo, nes 30 mln/ml, ko nera buve:)

Šaunu kad konsultacija praėjo gerai!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 14, 20:16)
O jums nieko nesakė kad bandys keisti?

Meškute, ar mums? blush2.gif
Tai kad mes dar nieko su TR nekalbėjom po nepavykusio karto blush2.gif
Parašiau tik Elis, kad nepavyko, tai net jokio meilo atgal negavau unsure.gif tuokart neklausiau dėl kito karto, neturėjau supratimo, kada ir ką vėl darysim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 14 kovo 2016 - 20:21
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 14, 21:16)
Meškute,  ar mums? blush2.gif
Tai kad mes dar nieko su TR nekalbėjom po nepavykusio karto blush2.gif
Parašiau tik Elis, kad nepavyko, tai net jokio meilo atgal negavau unsure.gif tuokart neklausiau dėl kito karto, neturėjau supratimo, kada ir ką vėl darysim g.gif

Tai gal pasimetė emailas... Šiaip ji visad aprašydavo...
Važiuosim ir mes Bernadetuk savo vaikučių ieškoti. blush2.gif wub.gif
Aš ir ovaboost išeis gersiu ne mažiau pusmetį... Bet man sakė keis protokolą. ir reiks climaros...nu žiurėsim..
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 14, 20:36)
Tai gal pasimetė emailas...  Šiaip ji visad aprašydavo...
Važiuosim ir mes Bernadetuk savo vaikučių ieškoti.  blush2.gif  wub.gif
Aš ir ovaboost išeis  gersiu ne mažiau pusmetį...  Bet man sakė keis protokolą.  ir reiks climaros...nu žiurėsim..

Kada, meškut, planuojat? ax.gif
Atsakyti
Dar mergino del kainu. GN siaip kainuoja apie 800-900 lyru, AMH 98 eurai. Sake, kad kaininike isivele klaida. Man pasiseke, as sumokejau uz AMH tik 100 lyru, o uz GN 550.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 14, 18:53)
As esu ta, kuri jums sekmes linkejo:) Tikiuosi viskas jums puikiai pasiseks:)

Sekmes ir jusu seimynai linkim nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 14, 19:53)
Dar mergino del kainu. GN siaip kainuoja apie 800-900 lyru,  AMH 98 eurai.  Sake, kad kaininike isivele klaida. Man pasiseke, as sumokejau uz AMH tik 100 lyru, o uz GN 550.

Bet kaip idomiai, kad vienos kainos eurais, o kitos lyrom, ane? g.gif
Atsakyti