QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 23, 19:30)
Oi, dabar jau nebepamenu, nes del mano hyper, viskas uzsaldoma, niekada nera sodine man svieziu...
Idomu ka si karta daktarai pasakys...

Pries tai.sake viskas kaip ir ok, gal gimdos pabraizymas pades... O embriologas sake, jei si karta nepastociau, kita karta tikrai sodins 2
Papildyta:
Kazkaip is 13 kazkur 3dingo!... Nesuprantu nieko...

Tada Elis rase, kad 13 uzsalde, o per pokalbi su embriologu, sako tai va lieka dar jums 8... Galvoju, jeigu ir ana karta, ir dabar atsilde po 1, buvo 13-1-1=8??? WTF???

Ar cia jau as skaiciuoti nebemoku???
Papildyta:
Murke ir Lalabamba, jus turit atlaikyti fronta dabar uz mus!
Taigi, papasakosiu, ka man reikia pasidaryti Tr daktaru nuomone ir pan...
Siandien labai daug susirasinejau su Mastura, labai daug klausinejau visko, taigi pasipasakosiu
Pirmiausia ji manes paklause ar as dariausi histeroskopija, kad pasalinti ta polypa, sakau ne, nes dar po ano nesekmingo karto jie man liepe pasidaryti kariotipa ir gimdos pabraizyma, as dar specialiai klausiau kels kartus ar tikrai nereikia pasidaryti histeroskopijos, pasalinti polypa, nes prasiau, kad parasytu man oficialu laiska, kas yra reikalinga, kad tureciau klinikoje ka parodyti pries norint pasidaryti, nusiunciau dar kaip irodyma emeila is Elis ir laiska, kuri ji man atsiunte... Mastura sako siaip jusu faile yra parasyta, kad rekomenduojama pasidaryti hsteroskopija, pasalinti polypa - KAIP JUMS TAI???

Ir ji sake, kad man parasyta, kad reikia pasidaryti ofis histeroscopy - kazin kas tai yra???
Na, zodziu, viska apie ja issiklausinejau, sakau greiciausiai ja noresiu pasidaryti pas jus, nes cia vel reiktu kryziaus kelius nueiti, kad ja pasidaryti... Tai sake, kad ji kainuotu 500euru + tuo paciu padarytu gimdos pabraizyma, kita cikla iskart galeciau pradeti ruostis FET. Tai vat tik tokios ju rekomendacijos, nei jokiu kitokiu papildomu tyrimu liepe pasdaryti, nieko. Tai vat galvojam vasara vel lekti pasiimti snaiguciu

Histeroskopijai vyksiu viena tikriausiai, vistiek ten minimaliai reiktu prabuti, o snaiguciu vyksim pasiimti kartu
Papildyta:
Del mano tu 3 "dingusiu" embrionu aiskinausi...

Papasakojau visa istorija, kad buvo uzsaldyta 13embrionu (bent jau taip Elis sake), kad per 1FET buvo atsaldyta 1blastute ir ji isodinta, per 2FET taip pat - 1, tai sakau turetu butu like kaip ir 11, o pries isodinima per pokalbi su embriologu jis sake, kad buvo uzsaldyta 10, likusios dar 8 yra... Tai sakau kur tos 3kitos dingo?... Paprasiau, kad perzvelgtu musu faila...
Tai sako irgi, kad yra like 8embrionai, ir kad paklausk embriologo kas atsitiko su likusiais 3, kad yra kazkokia kaip pastaba parasyta, bet ji jos nesupranta. Pakalbejus su embriologu, paaiskejo, kad mes vis dar turim 11embrionu likusiu 5FET, ir kad embriologas labai atsipraso uz nesusipratima, kad jie mus dezinformavo ir pan...
Tai pasirodo buvo:
1 - 5AA;
2 - 5AA;
3 - 5AA ir 4AA;
4 - 5AA ir 4AA;
5 - 5AB ir 5AB;
6 - 5AB ir 5AB;
7 - trys 5AB, 5BA ir 5BB.
Papildyta:
Taigi, va, sakau, jeigu buciau taip viska ir palikusi, kazin kaip butu pasibaige...

Ziuriu, turi eiti pats, lipti per galvas, klausti...

Sakau SB, kad as tikriausiai galeciau buti detektyvu...

Bet sakau, kaip reikia visa informacija kaupti, nieko neistrinti is emeilu visokiu ir pan...
Na, meginsim vel viska daryti pagal ju rekomendacijas, tuo labiau, sake, kad jei dabar nepasisektu, sekanti karta sodins tikrai 2, o pagalvoju, jeigu kada ateity priejus iki tos 7 tube, kur 3embrionai uzsaldyti, jie 3 ir sodintu??

Nors Mastura sake, kad pagal istatymus pas juos galima maximum 2sodinti, tai gal tada ta likusi, jeigu isgyventu, vel uzsaldytu?
Papildyta:
Tai vat koki as cia romana prirasiau...

Per pora kartu neisejo visko parasyti, taigi rasau dar...

Ir jau pasimokiusi esu nekarta, kad tiek daug prirasius kas nors atsitinka, neissisiuncia ir tekstas dingsta... Taigi, kadangi sedziu prie laptopo, iskart visa teksta pries meginant issiusti nusikopijavau i worda...
Gal nepabos skaityti...