Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(jurmarta @ 2016 03 25, 19:08)
Labas,cia as ta mergaite 40-simtmete mirksiukas.gif ..Pirmiausiai sveikinu Lalabamba-labai uz Tave sirgau-Tu mums kitoms jau nurasytoms senikems suteikei vilti wub.gif ...nors po vizito pas Karpenko-vel ja praradau...cia ji ka-visoms is eiles aiskina ta pati,kad nera imuniteto?!! doh.gif ..zodziu nera limfocitu pas mane,kazkas juos sueda..vezys gal koks sakau...kileriu nera,smegenu nera,zodziu sake nenormali kazkokia esu-prasilenkiu su visom normom ir standartais..gal vartojot kas cikloferon?kas cia per velnias...

blink.gif 4u.gif labuka, nu cia tai driokstelejai blink.gif tai ka karpenko liepe daryti? Darytis dar papildomai kazkokius tyrimus ar ka? Net negera pasidare nuo tokios zinios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 25, 21:15)
Rasiux, mums viskas įdomu: ir įspūdžiai ir ateities planai dėl vaikučių..

O mes šiuo metu Turkijoje. Vakar atskridom ir tiesiai į ligoninę, planavom pradėti IVF. Bet planai liko planais verysad.gif  verysad.gif. Gydytojas matė vienoj kiaušidėj dvi cistas ir neleido pradėti verysad.gif. Dar prie visų mano ligų, šito dalyko betrūko. Jau taip buvom emociškai nusiteikę pradėti, o čia sako važiuokit namo.
O apie Masturą galiu pasakyti, kad ji labai jautri ir švelni mūsų atveju buvo. Laukė ilgiausiai mūsų rezultatų, o paskui su vyru bėgo į vaistinę vaistų pirkti, kad vaistinė neužsidarytų.

Oj, kaip liūdna, kad negalėjot startuoti verysad.gif o iki tol nesi niekad turėjusi jų?
Atsakyti
rrneringa jetau kaip s..gavosi kad neleido startuoti.Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 19:17)
Mergaitės, turiu skaičiukus
HCG 54,920 mIU/ml
Progesteronas >60.00 ng/mL

Lalabamba thumbup.gif clap.gif lithuania.gif Labai norejau, kad tau PAGALIAU pavyktu. Linkiu didziausios sekmes toliau. Saugok save, daugiau poilsio ir teigiamu emociju.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 25, 22:52)
blink.gif  4u.gif labuka, nu cia tai driokstelejai blink.gif tai ka karpenko liepe daryti? Darytis dar papildomai kazkokius tyrimus ar ka? Net negera pasidare nuo tokios zinios g.gif

jokiu tyrimu neskyre-as jau nurasyta-beviltiskas atvejis,X-failas esu siuolaikinei medicinai...tiesa slypi kazkur anapus...beje limfocitus tai ZIV naikina sake,nugi reiks gal pakartot tyrima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 25, 20:48)
Kaip nemalonu  verysad.gif O jums nesake nueiti Lietuvoj pasitikrinti savaite iki mmm? Ar nieko nebuvo? Nes man tai profesore per pirma konsultacija rekomendavo apsilankyti pas gine savaite pries mmm, paziureti, ar nera cistu, kad nebutu problemu atvykus.

Man Mastura irgi patinka ax.gif Pati siandien sake, kad buna issiblaskius, bet nepastebejau, kad taip butu. Greitai i zinutes atsako. Uzklausiau kraujo tyrimu rezultatu, tai is karto atsiunte. Kalba su manim angliskai, nors per pirma konsultacija bande ir rusiskai. Ir siaip draugiska, jautri ir optimistiska.

Siandien taksi vaziuodama i klinika maciau Big Box viesbuti. Bet tai kokia vieta blink.gif Grynai tarp dvieju judriu gatviu ir dar truputi toliau vos ne greitkelis.

Tempo taip pat prie labai judrios dideles gatves.
Big Box'e musu kambarys dar kaip tik buvo i ta puse, bet nepasakyciau, kad buvo labai blogai - miegojau kaip uzmusta visas naktis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal tik diena labiau jautesi tas triuksmas, bet mums tai netrukde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 03 25, 20:01)
jokiu tyrimu neskyre-as jau nurasyta-beviltiskas atvejis,X-failas esu siuolaikinei medicinai...tiesa slypi kazkur anapus...beje limfocitus tai ZIV naikina sake,nugi reiks gal pakartot tyrima lotuliukas.gif

Nesamone kazkokia,persidaryk tyrimus.Nu negali buti taip.tai is to pasakymo galima suprasti kad tipo ZIV nesiotoja turetum buti doh.gif pievos kazkokios...
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 18:17)
HCG 54,920 mIU/ml

Velykinis zuikutis. Aciu D kad dar karteli pabandet wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2016 03 25, 19:37)
Bernadeta77, ar dar ieskote kompanijos del transfer factor? g.gif

Net nežinau, galvoju dar, ką daryt g.gif kaina nemaža, o tos naudos nepamatuosi unsure.gif
Aš galvoju, o kodėl turkai nerekomenduoja jokių papildų moterims g.gif visur rašo, kad reikia to, ano ar kito. O man tik folį buvo sakę gert, o vyrui proxeedplus kiekiui didinti unsure.gif

Mergaitės, patarkit, ar su didelėm dozėm papildų neįmanoma prisidirbt ir išbalansuot visokių skydliaukių? blush2.gif į ką reiktų dėmesį atkreipt? g.gif
Ačiū 4u.gif

Neringa, laikykis console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 25 kovo 2016 - 22:26
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 19:17)
HCG 54,920 mIU/ml

Nuostabu wub.gif thumbup.gif tikėjau iki paskutinės minutės wub.gif wub.gif
Aukit stiprėkit wub.gif
O gal gali priminti savo ilgą kelią wub.gif blush2.gif

Rneringa nu ot... doh.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 23, 19:30)
Oi, dabar jau nebepamenu, nes del mano hyper, viskas uzsaldoma, niekada nera sodine man svieziu...  unsure.gif
Idomu ka si karta daktarai pasakys...  g.gif  Pries tai.sake viskas kaip ir ok, gal gimdos pabraizymas pades... O embriologas sake, jei si karta nepastociau, kita karta tikrai sodins 2
Papildyta:

Kazkaip is 13 kazkur 3dingo!... Nesuprantu nieko...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tada Elis rase, kad 13 uzsalde, o per pokalbi su embriologu, sako tai va lieka dar jums 8... Galvoju, jeigu ir ana karta, ir dabar atsilde po 1, buvo 13-1-1=8??? WTF???  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ar cia jau as skaiciuoti nebemoku???  doh.gif
Papildyta:
Murke ir Lalabamba, jus turit atlaikyti fronta dabar uz mus!  4u.gif

Taigi, papasakosiu, ka man reikia pasidaryti Tr daktaru nuomone ir pan...
Siandien labai daug susirasinejau su Mastura, labai daug klausinejau visko, taigi pasipasakosiu smile.gif
Pirmiausia ji manes paklause ar as dariausi histeroskopija, kad pasalinti ta polypa, sakau ne, nes dar po ano nesekmingo karto jie man liepe pasidaryti kariotipa ir gimdos pabraizyma, as dar specialiai klausiau kels kartus ar tikrai nereikia pasidaryti histeroskopijos, pasalinti polypa, nes prasiau, kad parasytu man oficialu laiska, kas yra reikalinga, kad tureciau klinikoje ka parodyti pries norint pasidaryti, nusiunciau dar kaip irodyma emeila is Elis ir laiska, kuri ji man atsiunte... Mastura sako siaip jusu faile yra parasyta, kad rekomenduojama pasidaryti hsteroskopija, pasalinti polypa - KAIP JUMS TAI??? blink.gif blink.gif blink.gif
Ir ji sake, kad man parasyta, kad reikia pasidaryti ofis histeroscopy - kazin kas tai yra??? g.gif
Na, zodziu, viska apie ja issiklausinejau, sakau greiciausiai ja noresiu pasidaryti pas jus, nes cia vel reiktu kryziaus kelius nueiti, kad ja pasidaryti... Tai sake, kad ji kainuotu 500euru + tuo paciu padarytu gimdos pabraizyma, kita cikla iskart galeciau pradeti ruostis FET. Tai vat tik tokios ju rekomendacijos, nei jokiu kitokiu papildomu tyrimu liepe pasdaryti, nieko. Tai vat galvojam vasara vel lekti pasiimti snaiguciu ax.gif Histeroskopijai vyksiu viena tikriausiai, vistiek ten minimaliai reiktu prabuti, o snaiguciu vyksim pasiimti kartu smile.gif
Papildyta:
Del mano tu 3 "dingusiu" embrionu aiskinausi... smile.gif Papasakojau visa istorija, kad buvo uzsaldyta 13embrionu (bent jau taip Elis sake), kad per 1FET buvo atsaldyta 1blastute ir ji isodinta, per 2FET taip pat - 1, tai sakau turetu butu like kaip ir 11, o pries isodinima per pokalbi su embriologu jis sake, kad buvo uzsaldyta 10, likusios dar 8 yra... Tai sakau kur tos 3kitos dingo?... Paprasiau, kad perzvelgtu musu faila...
Tai sako irgi, kad yra like 8embrionai, ir kad paklausk embriologo kas atsitiko su likusiais 3, kad yra kazkokia kaip pastaba parasyta, bet ji jos nesupranta. Pakalbejus su embriologu, paaiskejo, kad mes vis dar turim 11embrionu likusiu 5FET, ir kad embriologas labai atsipraso uz nesusipratima, kad jie mus dezinformavo ir pan...
Tai pasirodo buvo:
1 - 5AA;
2 - 5AA;
3 - 5AA ir 4AA;
4 - 5AA ir 4AA;
5 - 5AB ir 5AB;
6 - 5AB ir 5AB;
7 - trys 5AB, 5BA ir 5BB.
Papildyta:
Taigi, va, sakau, jeigu buciau taip viska ir palikusi, kazin kaip butu pasibaige... g.gif g.gif g.gif Ziuriu, turi eiti pats, lipti per galvas, klausti... blink.gif blink.gif blink.gif Sakau SB, kad as tikriausiai galeciau buti detektyvu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet sakau, kaip reikia visa informacija kaupti, nieko neistrinti is emeilu visokiu ir pan... doh.gif
Na, meginsim vel viska daryti pagal ju rekomendacijas, tuo labiau, sake, kad jei dabar nepasisektu, sekanti karta sodins tikrai 2, o pagalvoju, jeigu kada ateity priejus iki tos 7 tube, kur 3embrionai uzsaldyti, jie 3 ir sodintu?? unsure.gif lotuliukas.gif Nors Mastura sake, kad pagal istatymus pas juos galima maximum 2sodinti, tai gal tada ta likusi, jeigu isgyventu, vel uzsaldytu? g.gif

Papildyta:
Tai vat koki as cia romana prirasiau... ax.gif blush2.gif
Per pora kartu neisejo visko parasyti, taigi rasau dar... ax.gif blush2.gif
Ir jau pasimokiusi esu nekarta, kad tiek daug prirasius kas nors atsitinka, neissisiuncia ir tekstas dingsta... Taigi, kadangi sedziu prie laptopo, iskart visa teksta pries meginant issiusti nusikopijavau i worda... lotuliukas.gif
Gal nepabos skaityti... ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bet si karta po nepasisekusio FET memes TOOOKIOS atejo, kad dar gyvenime tokiu skausmingu (nepadeda jokie vaistai nuo skausmo, netgi turkiski...), tokiu gausiu ir su tiek daug dideliu kraujo kresuliu dar gyvenime nesu turejusi!.. doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 26 kovo 2016 - 04:14