Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

rasiux1984, idomu tavo detektyvini romana skaityti hihihi.gif Svabiausia, kad atsirado jusu visos snaigutes thumbup.gif Idomiai del histeroskopijos ir polipo salinimo unsure.gif Bet man rodos, irasai bet kada atsirasti gali. Kaip man sausi HSG paziurejus prof. Semra sake, kad nieko nereikia, o jau vakar ta pacia HSG paziurejus, kad laparoskopijos reikes, jei nepavyktu. Tai tikriausiai ir irasas atsirado. Taip ir tavo polipas teoriskai gal netrukde, bet po nepavykusio FET gal atsirado irasas.
Is tikruju reikia klausti, klausti, klausti ir visa informacija saugotis ax.gif
O tu pabraizymo nesidarei pries si cikla? Man po histeroskopijos su biopsija tokios memes buvo ateje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 25, 23:21)
Aš galvoju, o kodėl turkai nerekomenduoja jokių papildų moterims g.gif visur rašo, kad reikia to, ano  ar kito. O man tik folį buvo sakę gert, o vyrui proxeedplus kiekiui  didinti unsure.gif

Mergaitės, patarkit, ar su didelėm dozėm papildų neįmanoma prisidirbt ir išbalansuot visokių skydliaukių? blush2.gif į ką reiktų dėmesį atkreipt? g.gif
Ačiū 4u.gif

Turkai ir imunologinemis problemomis netiki, bet tai nereiskia, kad jos neegzistuoja ax.gif Tiesiog tikriausiai tokia ju pozicija. Kaip ir del papildu. Tik va keista, kad vyrams papildai padeda, o moterims nea, bet velgi jie tikriausiai tam tikrais tyrimais remiasi.

Jau kelinta karta del papildu klausineji ir toks vaizdas, kad jie tave gasdina. Gal tada tiesiog uztektu pasidaryti kraujo tyrimus ir jei viskas normos ribose, nieko ir nevartoti. Ir neversti saves nieko daryti, jei nejauti (ar neturi irodymu), kad tau tai reikalinga ir naudinga, vien del to, kad kitos taip daro.

Kalbejau apie papildus su Kinu medicinos gydytoju, tai jo nuomone, papildai tik pinigu metymas ir nieko nepadeda. Uztai akupunktura ir kinu zoles padeda biggrin.gif Turkai sake, kad ir kinu medicina, ir papildai pinigu metymas. O va kokioj JAV gi papildu kultas, be ju ne zingsnio ir pilna tyrimu, irodanciu papildu nauda. Tai tik tavo reikalas, kuo tu nori tiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 18:17)
Mergaitės, turiu skaičiukus
HCG 54,920 mIU/ml
Progesteronas >60.00 ng/mL

Didziausi sveikinimai jusu seimynai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2016 03 25, 21:08)
Labas,cia as ta mergaite 40-simtmete mirksiukas.gif ..Pirmiausiai sveikinu Lalabamba-labai uz Tave sirgau-Tu mums kitoms jau nurasytoms senikems suteikei vilti wub.gif ...nors po vizito pas Karpenko-vel ja praradau...cia ji ka-visoms is eiles aiskina ta pati,kad nera imuniteto?!! doh.gif ..zodziu nera limfocitu pas mane,kazkas juos sueda..vezys gal koks sakau...kileriu nera,smegenu nera,zodziu sake nenormali kazkokia esu-prasilenkiu su visom normom ir standartais..gal vartojot kas cikloferon?kas cia per velnias...

Labukas man karpenko skyre leistis cikloferona pries du menesius darantis fet. Kiek skaiciau google, bet labai nedaug imfo radau tai jis nuo infekciniju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelas sargas: 26 kovo 2016 - 08:37
QUOTE(angelas sargas @ 2016 03 26, 08:35)
Labukas man karpenko skyre leistis cikloferona pries du menesius darantis fet. Kiek skaiciau google, bet labai nedaug imfo radau tai jis nuo infekciniju.

Merginos, jei kalba eina apie ta pati cicloferona, tai yra acikloviras, vaistas skirtas herpetiniai infekcijai gydyti, kuomet yra isreiksta pusleline infekcija. Leidziamas naudojamas itarian herpetini meningoencefalita. Dabar paskaiciau rusiska informacija, tai ten jau sudetis kita. Skiriamas imunitetui moduliuoti, daznai sergant virusinemis ir herpetinemis infekcijomis. Ziuriu karpenko rusisku preparatu gerbeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriuleliuku: 26 kovo 2016 - 09:02
QUOTE(rneringa @ 2016 03 25, 21:15)
Rasiux, mums viskas įdomu: ir įspūdžiai ir ateities planai dėl vaikučių..

O mes šiuo metu Turkijoje. Vakar atskridom ir tiesiai į ligoninę, planavom pradėti IVF. Bet planai liko planais verysad.gif  verysad.gif. Gydytojas matė vienoj kiaušidėj dvi cistas ir neleido pradėti verysad.gif. Dar prie visų mano ligų, šito dalyko betrūko. Jau taip buvom emociškai nusiteikę pradėti, o čia sako važiuokit namo.
O apie Masturą galiu pasakyti, kad ji labai jautri ir švelni mūsų atveju buvo. Laukė ilgiausiai mūsų rezultatų, o paskui su vyru bėgo į vaistinę vaistų pirkti, kad vaistinė neužsidarytų.

Jetus nu kodel taip verysad.gif . O kokio pobudzio tos cistos ir kokio dydzio, jos ne endometriozines? Nes as abu kartus su endo cistom buvau abejuose kiausidese viena buvo net virs 2cm, bet leido startuoti tiek ivf tiek fet darytis.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 25, 19:17)
Mergaitės, turiu skaičiukus
HCG 54,920 mIU/ml
Progesteronas >60.00 ng/mL

Nors ir atsilieku nuo kitų, bet labai sveikinu su gražiais skaičiukais thumbup.gif thumbup.gif nuostabios naujienos drinks_cheers.gif

Dėl papildų tai TR man nuvykus IVF liepė nebevartoti jokių papildų, bet kai parodžiau hemoglobino ir vit D tyrimus sakė galiu pabaigti suverti seansą, kadangi tyrimai buvo žemiau normos. Manau jei tiksliai išsityrus ir nustačius kad kažko trūksta jie tokiu atveju neprieštarauja papildų vartojimui. O šiaip kiek supratau iš Semros jie stengias kad ciklas vyktų kuo natūraliau be jokių papildų.. Bet ovaboost prieš IVF aš irgi kokį pusmetį vartojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 26,)
Jau kelinta karta del papildu klausineji ir toks vaizdas, kad jie tave gasdina. Gal tada tiesiog uztektu pasidaryti kraujo tyrimus ir jei viskas normos ribose, nieko ir nevartoti. Ir neversti saves nieko daryti, jei nejauti (ar neturi irodymu), kad tau tai reikalinga ir naudinga, vien del to, kad kitos taip daro.

Tai tik tavo reikalas, kuo tu nori tiketi mirksiukas.gif

gummy bear, negąsdina manęs tie papildai, tik bandau suvokti kas ir kodėl yra naudinga. Nenoriu ryt visko iš eilės doh.gif anąkart labai aiškiai viską buvai surašius, perskaičiau, po to dar pasiskaitinėjau kitur, tikrai naudinga info. Ačiū labai!
Pas mane per paskutinį ivf TR buvo tik 2 realūs foliai, išpunktavo 6, iš kurių 1 liko iki 5 d. ir tas pats prastos kokybės unsure.gif gal toks ciklas netikęs papuolė, o matyt ir amh kritęs stipriai, tad nieko gero neišlupo unsure.gif tad ir mąstau, kaip tą embrionų kokybę galėčiau pagerint g.gif jei turėčiau didelį rezervą, nesukčiau galvos ir nieko negerčiau, o dabar jei du ir tie patys šiokie tokie, tada vėl liūdesys unsure.gif su hormonais neturėjau iki šiol problemų, bet mergaitės, kurios turi, tai matau, kad vargsta unsure.gif važiuoja nežinodamos, ar leis startuot unsure.gif va ir klausiu, ko privengti, kad neišbalansuotų to, kas šiai dienai yra normose blush2.gif
Bandžiau pasiteisint, kaip kokia mokinukė biggrin.gif

Mergaitės, su šventėmis Jus visas! 4u.gif
Linkiu Jums gražių kiaušinaičių nestuke.gif �🐣🐤🐥🐣🐣🐥 🐣🐣🐤🐥
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 26 kovo 2016 - 09:31
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 03 26, 10:25)

Labai suprantu tavo baimes, nes jau daugiau nei 10 metu turiu autoimunini susirgima, tai visada pirmiausiai klausiu, ar nepakenks (nes bukle gera),o ne ar pades doh.gif Ir visada vengiu visko, kas nors kiek sukelia abejone.
Blogiausia, kad nera su kuo pasikonsultuoti apie tuos visus papildus doh.gif Ir visas gydymas remiasi internetine info ir savom prielaidom.
O jums dar yra laiko iki sekancio IVF? Gal tiesiog pabandyti kazkokius pagrindinius papildus ir ziureti, kaip organizmas reaguoja. Man pvz., melatoninas visai netiko, as nuo jo labai blogai miegojau, daug sapnavau ir atsikeldavau nepailsejus. Tai pagalvojau, kad ramus miegas mano organizmui daug svarbiau negu ten tie privalumai, kuriuos melatoninas turetu teikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 26, 05:23)
rasiux1984, idomu tavo detektyvini romana skaityti  hihihi.gif Svabiausia, kad atsirado jusu visos snaigutes thumbup.gif Idomiai del histeroskopijos ir polipo salinimo unsure.gif Bet man rodos, irasai bet kada atsirasti gali. Kaip man sausi HSG paziurejus prof. Semra sake, kad nieko nereikia, o jau vakar ta pacia HSG paziurejus, kad laparoskopijos reikes, jei nepavyktu. Tai tikriausiai ir irasas atsirado. Taip ir tavo polipas teoriskai gal netrukde, bet po nepavykusio FET gal atsirado irasas.
Is tikruju reikia klausti, klausti, klausti ir visa informacija saugotis ax.gif
O tu pabraizymo nesidarei pries si cikla? Man po histeroskopijos su biopsija tokios memes buvo ateje doh.gif

Dariausi, nes buvo liepe, sake gi viskas kaip ir ciki piki, nieko nedarom papildomai labai, tik kariotipus ir gimdos pabraizyma...
O tu histeroskopija pas turkus dareisi?
Papildyta:
siaures meskute, kai prisesi prie kompo, pirmam puslapiuke pataisyk, kad turiu 11blastuciu ax.gif blush2.gif Aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 26 kovo 2016 - 11:02
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 26, 12:01)
O tu histeroskopija pas turkus dareisi?

Nea, histero dariausi ten, kur gyvenu.

Tai gal tau nuo pabraizymo tos mmm nenormalios?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 26, 10:35)
Nea, histero dariausi ten, kur gyvenu.

Tai gal tau nuo pabraizymo tos mmm nenormalios?

Neisivaizduoju... Nes gimdos pabraizymo pries tai niekad nesu dariusis... As dar kazkaip galvojau, gal ten mano zirniukas salinasi, bet jeigu net nebuvo kibimo, tai kazin... g.gif unsure.gif
Atsakyti