Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(rneringa @ 2016 03 27, 17:40)
As taip pat Jus ir Jusu seimas sveikinu su Sv. Velykom!!!! Stiprybes, tikejimo ir, zinoma, svajones issipildymo iki kitu Velyku wub.gif..
Papildyta:

Murke, o kelioms blastutems praeita karta dare PGD?

Praeita syki irgi 3 buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 27, 13:21)
Na o musu situacija tokia. Trims jau paeme meginius PGD, kitu du augina iki ryt. Jeigu pasivys irgi darys PGD.

Gummybear, kaip jusu procesas?

Tai jau tu triju rezultatus ryt turesit? O kodel si cikla nesodinat? blush2.gif

As siandien buvau klinikoj. Ryt Certotide pradedu leistis. Reikejo siandien nusipirkti doh.gif Narmin (rusiskai kalbanti sesele) susikambino su vaistinem, suzinoti, kuri turi Certotide. Nuveze taksi i kazkoki uzkampi, paprasiau, kad palauktu, kol uzbegsiu i vaistine, nes nenorejau ten viena likti lotuliukas.gif Liepe palaukti 5 min, kol pristatys is kazkur. Prasedejau gal 15 min, paleidau taksi ir dar kokias 10 min pasedejau. Sumokejau 210TL uz 3 dezutes. O po pietu suzinojau, kad tik ryt reika leistis. Uztai dabar 3 dienas bus ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 27, 20:01)
As siandien buvau klinikoj. Ryt Certotide pradedu leistis. Reikejo siandien nusipirkti doh.gif Narmin (rusiskai kalbanti sesele) susikambino su vaistinem, suzinoti, kuri turi Certotide. Nuveze taksi i kazkoki uzkampi, paprasiau, kad palauktu, kol uzbegsiu i vaistine, nes nenorejau ten viena likti  lotuliukas.gif Liepe palaukti 5 min, kol pristatys is kazkur. Prasedejau gal 15 min, paleidau taksi ir dar kokias 10 min pasedejau. Sumokejau 210TL uz 3 dezutes. O po pietu suzinojau, kad tik ryt reika leistis. Uztai dabar 3 dienas bus ramu biggrin.gif

Ilga vaistu paieskos kelione. Bet rytoj galesit ilsetis :-). O kaip reikalai su foliais? Kiek is viso mato? Kiek potencialiai subrendusiu?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 27, 19:01)
Tai jau tu triju rezultatus ryt turesit? O kodel si cikla nesodinat? blush2.gif

Turbut ne. Tu letesniu dar lauke, PGD visiems kartu darys.
O nedarem si cikla, nes nespetume isodinti.

O cetrodite paieskos buvo neblogos biggrin.gif kaip tik viena lysna turejau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, su Šv. Velykom!! Visoms gražių švenčių wub.gif

Murke kumštukai už gerus PGD ats wub.gif

Gummy kumštukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 27 kovo 2016 - 20:06
QUOTE(rneringa @ 2016 03 27, 20:22)
Ilga vaistu paieskos kelione. Bet rytoj galesit ilsetis :-). O kaip reikalai su foliais? Kiek is viso mato? Kiek potencialiai subrendusiu?

Narmin sake, kad ji savo kuruojamiems pacientams siulo is karto visus vaistus susipirkti, ypac, jei savaitgalis arteja. Bet mano pirmas vizitas 5dieni buvo, Gonalio uzsipirkau, o apie Cetrotide net nepagalvojau. Na ir kraujo rezultatu dar nebuvo ax.gif

Mate 4 potencialius (9-11mm) ir dar keleta mazesniu. Mazesniu net nematavo. Ne fontanai, bet vis sis tas smile.gif

Kaip jus? Parskridot? Vis apie jus pagalvoju ir sirdi suskausta verysad.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 03 27, 20:45)
Turbut ne. Tu letesniu dar lauke, PGD visiems kartu darys.
O nedarem si cikla, nes nespetume isodinti.

O cetrodite paieskos buvo neblogos biggrin.gif kaip tik viena lysna turejau biggrin.gif

Kumstukai uz visus maziukus wub.gif

Jei Cetrotide nebereikalingas bus, tai perpirkciau, nes man triju, manyciau, neuzteks smile.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 27, 21:05)
Gummy kumštukai  thumbup.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 27, 22:01)

Mate 4 potencialius (9-11mm) ir dar keleta mazesniu. Mazesniu net nematavo. Ne fontanai, bet vis sis tas smile.gif

Kaip jus? Parskridot? Vis apie jus pagalvoju ir sirdi suskausta  verysad.gif

Reikia tiketi, kad ir is mazesniu atsiras greituoliu, kurie pasivys didesnius. As tikiu, kad geri bus 6 wub.gif. Kazkodel man sitas skaicius mintyse jusu atveju smile.gif.
Labai palaikau jus ir is visos sirdies linkiu nestuke.gif.
O mes parskridom sestadieni i Ryga su Turkish airlines. Paskui iki Panevezio autiku, vyro tevai pasiime ir vaziavom i Kedainius, pas jo mociute Velykoms. Snd traukiniu ka tik grizom i Vln. Nereali kelione gavosi smile.gif, juokas pro asaras.
Kita karta i Stambula vaziuosiu viena ir su rankinuku, kad nereiktu lagaminu tempti

Murke, kumsciai uz jusu turta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 27, 21:12)
Nereali kelione gavosi  smile.gif, juokas pro asaras.
Kita karta i Stambula vaziuosiu viena ir su rankinuku, kad nereiktu lagaminu tempti

Nu tikrai juokas pro asaras. Is stambulo i vilniu pro Ryga, Panevezi ir Kedainius biggrin.gif

Aciu merginos uz kumstukus. Tikiuosi kiek sekmes, kad bus jos. Pati laikau viska, ka galiu.

Gummybear, jeigu nori, perleisiu. As ryt einu i klinika, galiu palikti ten. Is tiesu tai ketinau nest atgal i vaistine, nes sake juos priima atgal. Tai net nzn - duok zinia ar nori iki ryt kokiu 10 ryto. biggrin.gif tada sugalvosim ar susitinkam, ar palikt ji man klinikoj, ar atiduot man ji atgal smile.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykom! Gražių, ramių ir jaukių švenčių. Linkiu, kad per kitas Velykas supuotume savo viščiukus arba lauktumėm jų atėjimo 4u.gif wub.gif nestuke.gif

Rneringa, man iš galvos neišlendi. Toks pravalas, kad trūksta žodžių... console.gif console.gif console.gif na bet kitas kartas užtikrintai bus Jūsų wub.gif 4u.gif

Mergaitės, kumstukai už jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 03 27, 22:12)
Reikia tiketi, kad ir is mazesniu atsiras greituoliu, kurie pasivys didesnius. As tikiu, kad geri bus 6 wub.gif. Kazkodel man sitas skaicius mintyse jusu atveju smile.gif.
Labai palaikau jus ir is visos sirdies linkiu nestuke.gif.
O mes parskridom sestadieni i Ryga su Turkish airlines. Paskui iki Panevezio autiku, vyro tevai pasiime ir vaziavom  i Kedainius, pas jo mociute Velykoms. Snd traukiniu ka tik grizom i Vln. Nereali kelione gavosi  smile.gif, juokas pro asaras.

As tai 7 noriu, grazesnis skaicius lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kiek bus, tiek jamsim ax.gif

Vaje, kokia kelione apturejot doh.gif Ir is karto i veiksma, Velyku svesti. Tikrai kad lagaminu skrendant i Stambula nereikia, nebent tusciu. Visko cia yra ir gerom kainom ax.gif

Persikute, kaip jusu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 28, 14:52)
As tai 7 noriu, grazesnis skaicius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet kiek bus, tiek jamsim  ax.gif

Persikute, kaip jusu reikalai?

Kiek tik leidzia mano raganiski gebejimai, buriu, kad butu 7 thumbup.gif

Mano reikalai kolkas neblogai (tpfu tpfu tpfu) - abejose kiausidese po 16-17 foliu blink.gif Sonai jau braska biggrin.gif
Treciadieni vel vizitas, ir turbut penktad ar sestad punkcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 28, 18:59)
Kiek tik leidzia mano raganiski gebejimai, buriu, kad butu 7  thumbup.gif

Mano reikalai kolkas neblogai (tpfu tpfu tpfu) - abejose kiausidese po 16-17 foliu  blink.gif Sonai jau braska biggrin.gif
Treciadieni vel vizitas, ir turbut penktad ar sestad punkcija  ax.gif

hihihi.gif Patinka man tokie burtai thumbup.gif

Bet tu tai supermotera!!! clap_1.gif wub.gif Sitiek foliuku!!! bigsmile.gif Punkcija bus 13-14cd?
Atsakyti