Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(gvatemala @ 2016 03 29, 11:04)
Merginos, klausimėlis, o kur jūs vaistukus parsivežate iš TR rankiniame ar registruotame bagaže?  g.gif
Su tabletėmis, kaip ir viskas aišku, registruotame joms nieko neatsitiks. O kaip su ampulėmis? saugu?

Vežiau clexane 4 dėžutes, dėjau į registrujamą bagažą, plius mane stabdė tik įėjus į oro uostą, tikrino lagaminą dėl tų ampulių, tik kai pasakiau, kad važiuoju iš Memorial paleido.
Atsakyti
Sakykit,o be anglu kalbos yra kokia mistine galimybe pasidaryti ivf Turkijoj? g.gif rusu snekamoji puse velnio,bet apie nevaisinguma tai jauciu ir buciau gluchoniemaja,nes nezinau nei vieno zodzio jokia kalba ta tema,isskyrus lietuviu biggrin.gif ..Jauciu ner ko man svaigt apie tr g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 03 29, 12:41)
Sakykit,o be anglu kalbos yra kokia mistine galimybe pasidaryti ivf Turkijoj? g.gif rusu snekamoji puse velnio,bet apie nevaisinguma tai jauciu ir buciau gluchoniemaja,nes nezinau nei vieno zodzio jokia kalba ta tema,isskyrus lietuviu biggrin.gif ..Jauciu ner ko man svaigt apie tr g.gif

irnesakyk.gif nusiramink tikrai viskas ten paprasta, juk gali žodyne pasižiūrėti žodžius tokius kaip gimda, kiaušintakiai ir t.t., o visa kita juk šneka tai paprastai šnekamąja kalba, be to jei ko nesuprasi visada paklausus paaiškina kitais žodžiais. Siūlyčiau dėl kalbos tikrai nestresuoti ir planuoti kelionę lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nori kooperuotis ir pirkti transfer factor kartu. Perkant 6 buteliukus moki uz penkis. 6 vnt man vienai kaip ir per daug.
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 03 29, 12:18)
Vežiau clexane 4 dėžutes, dėjau į registrujamą bagažą, plius mane stabdė tik įėjus į oro uostą, tikrino lagaminą dėl tų ampulių, tik kai pasakiau, kad važiuoju iš Memorial paleido.

Mano rankinis buvo tik is vaistu( vaistine liepe ir crinona tik rankiniam vezti) turejau receptus, bet niekas netikrino bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu imunoglobulino, kuris galioja iki balandzio 15. Jei kam greitai reikia, parduosiu uz kiek pirksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 29, 10:18)
Turiu klausymėli, kelinta maždaug diena turi būti vyras procese ? Kiek dienu praėjus nuo starto ?

Na čia iNdividualiai, žiūrint kaip stimuliuojasi, kokiu greičiu auga foliukai smile.gif Pvz. mūsų atveju, stimuliacija vyko 10 dienų, 11 dieną ovitrelis, 13 - punkcija - o vyras atskrido 6 stimuliacijos dieną tongue.gif 4u.gif

QUOTE(gvatemala @ 2016 03 29, 11:04)
Merginos, klausimėlis, o kur jūs vaistukus parsivežate iš TR rankiniame ar registruotame bagaže?  g.gif
Su tabletėmis, kaip ir viskas aišku, registruotame joms nieko neatsitiks. O kaip su ampulėmis? saugu?

Crinone gelį vežiaus registruojame, ampulių tik pora dėžučių turėjau taip pat registruotam - nieko nenutiko, nieks netikrino. Receptus laikiau prie savęs, jeigu ką - kad nereiktų knistis po visur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 03 29, 10:04)

Mes viska vezemes registruotame bagaze smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal pajudės ledai???

http://www.delfi.lt/...i.d?id=70827644

Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2016 03 29, 11:18)
Tikiuosi, pratęsiu tavo gero statistiką - nes ryt atskrendam į Tr  ax.gif Ten esančių merginų, norėjau pasiteirauti apie situaciją Stambule. Kokia ten atmosfera? Šiuo klausimu esu myžnių myžnė, ir jau tūkstantį kartų atšaukiau savo kelionę... doh.gif

Laukiam Stambule 4u.gif bigsmile.gif

Atmosfera normali. Zmonu gal kazkiek maziau, bet pakankamai, nera kaip pirmomis dienomis po ivykio, vat tada tai nejauku buvo.

Pas mane sunus atskrides. Vis galvojau, ar leisti jam skristi, ar ne. Del saves visvien maziau pergyveni, nei del artimuju. Galiausiai nusprendem, kad atskris. Atbuvo jau savaite laiko. Per ta laika visur varinejom, kiekviena diena vis kur nors vaziavom, plaukem. Buvom ir mecetese, ir turguose, ir Cisternoj. Gyvenam netoli Taksim ir Istiklal, tai ir ten kasdien praeinam. Pvz., siandien daugiau policijos Istiklal, tai per daug nemaklinejom, apsipirkom ko reikejo ir viskas. Matem ir prie keltu policija, tikrino jaunuoliu grupes dokumentus. Bet kazkaip nesijaucia, kad nesaugu butu.

QUOTE(tapsnokle @ 2016 03 29, 12:41)

Jei rusu puse velnio, tai ir uzteks. Kaip _777_ sake, pasiziuresit pagrindinius zodzius. Be to gi yra vertimu programeles arba tas pats google translate. Arba gal kitu lietuvaiciu bus, galinciu pavertejauti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 03 29, 11:18)
Sveikutes  4u.gif  Kaip turkaitės laikosi  wub.gif
Turiu klausymėli, kelinta maždaug diena turi būti vyras procese ? Kiek dienu praėjus nuo starto ?

Kadangi as irgi be vyro, tai skaiciavau, kad man jo anksciausiai 10cd galu prireikti ax.gif Kai buvau pirmoj konsultacijoj 2cd, tai gydytojas sake, kad vyro reikes uz 7-8 dienu.

Kazkuri mergaite rase, kad kiekviena karta klausdavo, kokio dydzio foliai ir kada vyro reikes. Kai jau pasakys, kad ovitreli leistis, tai uz poros dienu ir reikes.

O jus antibiotiku nusipirkot? Nes vyrui reikes irgi 2cd sugerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 03 29, 13:33)
Na čia iNdividualiai, žiūrint kaip stimuliuojasi, kokiu greičiu auga foliukai smile.gif Pvz. mūsų atveju, stimuliacija vyko 10 dienų, 11 dieną ovitrelis, 13 - punkcija - o vyras atskrido 6 stimuliacijos dieną tongue.gif  4u.gif
Crinone gelį vežiaus registruojame, ampulių tik pora dėžučių turėjau taip pat registruotam - nieko nenutiko, nieks netikrino. Receptus laikiau prie savęs, jeigu ką - kad nereiktų knistis po visur  4u.gif

QUOTE(gummy bear @ 2016 03 29, 15:46)

Kadangi as irgi be vyro, tai skaiciavau, kad man jo anksciausiai 10cd galu prireikti ax.gif Kai buvau pirmoj konsultacijoj 2cd, tai gydytojas sake, kad vyro reikes uz 7-8 dienu.

Kazkuri mergaite rase, kad kiekviena karta klausdavo, kokio dydzio foliai ir kada vyro reikes. Kai jau pasakys, kad ovitreli leistis, tai uz poros dienu ir reikes.

O jus antibiotiku nusipirkot? Nes vyrui reikes irgi 2cd sugerti ax.gif

Klausiu nes Mastura sako kad vyro reikės 9-10 diena .
Dėl antibijotiku nieko neminėjo g.gif Iš kur aš ju NO gausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 03 29, 19:42)
Dėl antibijotiku nieko neminėjo  g.gif Iš kur aš ju NO gausiu  verysad.gif

As pries kelione i Turkija, ejau pas gine, kad apziuretu, ar nera cistu priauge. Pasakiau, kad IVF uzsienyje darysim ir paprasiau, kad israsytu tu antibiotiku ax.gif
Atsakyti