QUOTE(Book2u @ 2016 03 29, 11:18)
Tikiuosi, pratęsiu tavo gero statistiką - nes ryt atskrendam į Tr

Ten esančių merginų, norėjau pasiteirauti apie situaciją Stambule. Kokia ten atmosfera? Šiuo klausimu esu myžnių myžnė, ir jau tūkstantį kartų atšaukiau savo kelionę...
Laukiam Stambule
Atmosfera normali. Zmonu gal kazkiek maziau, bet pakankamai, nera kaip pirmomis dienomis po ivykio, vat tada tai nejauku buvo.
Pas mane sunus atskrides. Vis galvojau, ar leisti jam skristi, ar ne. Del saves visvien maziau pergyveni, nei del artimuju. Galiausiai nusprendem, kad atskris. Atbuvo jau savaite laiko. Per ta laika visur varinejom, kiekviena diena vis kur nors vaziavom, plaukem. Buvom ir mecetese, ir turguose, ir Cisternoj. Gyvenam netoli Taksim ir Istiklal, tai ir ten kasdien praeinam. Pvz., siandien daugiau policijos Istiklal, tai per daug nemaklinejom, apsipirkom ko reikejo ir viskas. Matem ir prie keltu policija, tikrino jaunuoliu grupes dokumentus. Bet kazkaip nesijaucia, kad nesaugu butu.
QUOTE(tapsnokle @ 2016 03 29, 12:41)
Sakykit,o be anglu kalbos yra kokia mistine galimybe pasidaryti ivf Turkijoj?

rusu snekamoji puse velnio,bet apie nevaisinguma tai jauciu ir buciau gluchoniemaja,nes nezinau nei vieno zodzio jokia kalba ta tema,isskyrus lietuviu

..Jauciu ner ko man svaigt apie tr
Jei rusu puse velnio, tai ir uzteks. Kaip _777_ sake, pasiziuresit pagrindinius zodzius. Be to gi yra vertimu programeles arba tas pats google translate. Arba gal kitu lietuvaiciu bus, galinciu pavertejauti
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 03 29, 11:18)
Sveikutes

Kaip turkaitės laikosi
Turiu klausymėli, kelinta maždaug diena turi būti vyras procese ? Kiek dienu praėjus nuo starto ?
Kadangi as irgi be vyro, tai skaiciavau, kad man jo anksciausiai 10cd galu prireikti

Kai buvau pirmoj konsultacijoj 2cd, tai gydytojas sake, kad vyro reikes uz 7-8 dienu.
Kazkuri mergaite rase, kad kiekviena karta klausdavo, kokio dydzio foliai ir kada vyro reikes. Kai jau pasakys, kad ovitreli leistis, tai uz poros dienu ir reikes.
O jus antibiotiku nusipirkot? Nes vyrui reikes irgi 2cd sugerti