Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 15, 12:43)
Mielai, tik mano močiutė jau anapily  verysad.gif  Deja.
O kaip matyti iš klausimų - mano duotų nuorodų net neatsidarėt. Ir iš vis - tema apie anties ruošimą yra čia:
http://www.supermama...?...4047&st=132

Atsidariau, bet nieko tokio nera, nera tokio recepto kaip as noreciau, tik daug nuotrauku panasiu, o kai atsidarai, visai kas kita. O sita SM nuoroda... na paskutinis komentaras ten beveik pries metus, tai labai abejoju, ar isvis kas nors ten atsakytu i klausima
Atsakyti
QUOTE(.sermuksniai... @ 2016 03 15, 13:02)
Atsidariau, bet nieko tokio nera, nera tokio recepto kaip as noreciau, tik daug nuotrauku panasiu, o kai atsidarai, visai kas kita. O sita SM nuoroda... na paskutinis komentaras ten beveik pries metus, tai labai abejoju, ar isvis kas nors ten atsakytu i klausima

pirmąsyk matau žmogų nemokantį naudotis google biggrin.gif Receptų ten - imknenoriu.
O naudotis google yra labai tinkamas ir deramas pasiūlymas. Always google before you ask. Ir palik Pašnekutės močiutę ramybėj.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 03 15, 13:08)
pirmąsyk matau žmogų nemokantį naudotis google  biggrin.gif Receptų ten - imknenoriu.
O naudotis google yra labai tinkamas ir deramas pasiūlymas. Always google before you ask. Ir palik Pašnekutės močiutę ramybėj.

O as manau, kad forume, kai kazkas kazko klausia, jam pasiulyti atsidaryti google yra daugiau nei netaktiska.
Atsakyti
QUOTE(.sermuksniai... @ 2016 03 15, 13:35)
O as manau, kad forume, kai kazkas kazko klausia, jam pasiulyti atsidaryti google yra daugiau nei netaktiska.

netaktiška yra rašyti be lietuviškų rašmenų lietuviškame forume, o pasiūlyti pasigooglinti visuomet yra taktiška ir racionalu.

Na, o kadangi prasidėjo offtopikas, tai pasakysiu, ką gaminsiu šį savaitgalį - bus vaflinis savaitgalis. Dukros keps vaflinius čeburėkus ir teps vaflinį Rududu pyragą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 03 15, 07:31)
Saldžiarūgščiai traškūs baklažanai kiniškai

Kaip as juos megstu! Jei bunam kinu restorane, butinai juos uzsisakau. essen.gif Kaip jus gaminate? Turiu recepta uzkandzio "baklazanai korejietiskai" , niam. Bet as noriu traskiu ir karstu. bigsmile.gif

QUOTE(Melajja @ 2016 03 15, 08:33)
Na cia tas, kur surio gabaliukas

Dekui! Bet naudojate fermenti, varskes ar kitoki suri?

QUOTE(.sermuksniai... @ 2016 03 15, 10:59)

Gal geriau sia uzklausa paklauskite sioje temoje. Maniau, kad jus butent padazo/uogienes recepto ieskote.
Nesu gaminusi taip, kaip jus aprasote. Bet jusu pateiktos mintys, manau, teisingame kelyje. Visu pirma, skaniai uzmarinuokite tuos kepsniukus, palikite marinuotis minimum per nakti. Tuomet apkepkite, sudekite smulkintas kriauses ir vos vandenuko/sultinio/vyno, uzdenkite ir troskinkite. Manau, jei kriauses sultingos, tai ir nuo ju turetu pakakti sulciu. Po to i ta pacia keptuve/troskintuva idekite sauksta brukniu uogienes ir dar 5 - 10 min. patroskinkite. Na ir aisku, butinai paragaukite susidariusi padaza, gal papildomai prireiks druskos, pipiru, cukraus, o gal net ir uogienes, ar papildomai skyscio.
Arba tiesiog keptuveje iskepkite tuos kepsniukus, padaza su kriausemis pagaminkite atkirai ir patiekite ji asotelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 15 kovo 2016 - 15:36
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 15, 15:33)
Gal geriau sia uzklausa paklauskite sioje temoje. Maniau, kad jus butent padazo/uogienes recepto ieskote.
Nesu gaminusi taip, kaip jus aprasote. Bet jusu pateiktos mintys, manau, teisingame kelyje. Visu pirma, skaniai uzmarinuokite tuos kepsniukus, palikite marinuotis minimum per nakti. Tuomet apkepkite, sudekite smulkintas kriauses ir vos vandenuko/sultinio/vyno, uzdenkite ir troskinkite. Manau, jei kriauses sultingos, tai ir nuo ju turetu pakakti sulciu. Po to i ta pacia keptuve/troskintuva idekite sauksta brukniu uogienes ir dar 5 - 10 min. patroskinkite. Na ir aisku, butinai paragaukite susidariusi padaza, gal papildomai prireiks druskos, pipiru, cukraus, o gal net ir uogienes, ar papildomai skyscio.
Arba tiesiog keptuveje iskepkite tuos kepsniukus, padaza su kriausemis pagaminkite atkirai ir patiekite ji asotelyje.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .sermuksniai...: 15 kovo 2016 - 15:41
Siandien: sprandines kepsniukai grietineles padaze su migdolu plokstelem + bulviu kose + salotos su pomidorais, pievagrybiais ir cesnakiniu al. aliejaus ir garstyciu padazu. Isvirta mesyte ir darzoves „pastetui stiklainiuose“.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Renata123,2016 03 15, 16:33]
Dekui! Bet naudojate fermenti, varskes ar kitoki suri?

Fermenti.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 15, 15:33)
Kaip as juos megstu! Jei bunam kinu restorane, butinai juos uzsisakau. essen.gif  Kaip jus gaminate? Turiu recepta uzkandzio "baklazanai korejietiskai" , niam. Bet as noriu traskiu ir karstu. bigsmile.gif

Ne pirmą kartą gaminu pagal šį receptą smile.gif http://www.nidosreceptai.lt/?p=3032
Man šitas padažas skaniausias iš namie bandytų saldžiarūgščių smile.gif
Atsakyti
Šiandien - troškinti karbonado suktinukai su daržovėmis ir sūriu (dėkui patarusioms temoje "Turiu tik..." 4u.gif ) tinginys, bandelės "paskenduolės" (ir vėl biggrin.gif )

QUOTE(.sermuksniai... @ 2016 03 15, 14:35)
O as manau, kad forume, kai kazkas kazko klausia, jam pasiulyti atsidaryti google yra daugiau nei netaktiska.

Netaktiškiausia, kai aiškiai matosi, kad tingi patys pasieškoti, o ieško "šeštų", kad jiems atrastų ir pakištų po nosim.
O tema, kad ir seniai naudota, jums parašius išsikels į viršų ir kas galės - pamatys ir tikrai padės.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 03 15, 17:12)
Ne pirmą kartą gaminu pagal šį receptą smile.gif http://www.nidosreceptai.lt/?p=3032
Man šitas padažas skaniausias iš namie bandytų saldžiarūgščių  smile.gif

Sita recepta jau seniai turiu issisaugojusi. bigsmile.gif Vis delsiau, bet po jusu atsiliepimo butinai dabar ismeginsiu. Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Pupelių maltinukai, ridikėlių-svogūnų laiškų salotos
Atsakyti