Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

vistienos sultinys, kibinai
Atsakyti
Virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru.
Atsakyti
vakar buvo kotletai orkaitėje apkepti su daržovėmis (gaminau iš to kas liko, ir žinookit taip super gavosi thumbup.gif )

vakar dar valiau orkaitės groteles pagal įdėtą receptą thumbup.gif jokio vargo, užmeri, palauki, nuvalai, ir tikrai net vyrui rodžiau sakau stebuklas, pabandykit nesigailėsti, viskas nusivalo be jokio vargo, be šveitimo assa.gif nu negaliu patikėt vis einu pasižiūriu, mano orkaitė tokia švari buvo tik pirmą mėnesį blush2.gif paskui vienas po kito vaikai ir tada tikrai ne orkaitės šveitimas galvoje smile.gif buvau kažkokį stebuklinga valiklį nusipirkus bet jis neįveikė nei iš tolo biggrin.gif

grįštu prie temos, šiandien noriu pagaminti zrazus, ieškausi recepto dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 03 16, 11:15)
(gaminau iš to kas liko, ir žinookit taip super gavosi  thumbup.gif )

man tai irgi 'is to kas liko' daznai labai netgi faini valgiai gaunasi mirksiukas.gif

uzvakar: orkaiteje troskinta vistiena, brokoliu salotos su spanguolem, spalvotos salotos (is to kas buvo lotuliukas.gif )
vakar: varskeciai
siandien: plovas 4u.gif
Atsakyti
Tepamas pastetas stiklainiuose.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 16, 19:51)
Tepamas pastetas stiklainiuose.

Oho kiek bigsmile.gif gal i svecius uzsukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 03 16, 12:15)
vakar dar valiau orkaitės groteles pagal įdėtą receptą  thumbup.gif jokio vargo, užmeri, palauki, nuvalai, ir tikrai net vyrui rodžiau sakau stebuklas, pabandykit nesigailėsti, viskas nusivalo be jokio vargo, be šveitimo  assa.gif nu negaliu patikėt vis einu pasižiūriu, mano orkaitė tokia švari buvo tik pirmą mėnesį  blush2.gif paskui vienas po kito vaikai ir tada tikrai ne orkaitės šveitimas galvoje  smile.gif buvau kažkokį stebuklinga valiklį nusipirkus bet jis neįveikė nei iš tolo  biggrin.gif

Puiku. Ir aš bandysiu, kai bus laisvo laiko. thumbup.gif

Renata123 maisto nuotraukų tikrai negalima prieš miegą žiūrėti. rolleyes.gif biggrin.gif
Žaviuosi mokėjimu labai skaniai pateikti paprastus patiekalus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 kovo 2016 - 21:33
QUOTE(gaily @ 2016 03 16, 09:34)
Pupelių maltinukai

Domina receptas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 16, 21:26)
Oho kiek bigsmile.gif gal i svecius  uzsukti biggrin.gif

Prasom. mirksiukas.gif Sis pastetas yra viena karta pasterizuotas, tad saltoj vietoj gali pastoveti, o pasterizuojant dar papildomai du kartus - gali 6 men. issilaikyti. Na, as pirma karta toki dariau, ziuresiu kas bus. Bet, arteja Velykos, tad patieksiu ir ji, o ir lauktuviu po stiklainiuka bus artimiesiems. bigsmile.gif Tik gal stiklainiukus reikes kaip nors papuosti.

QUOTE(Victorious @ 2016 03 16, 21:29)
* Renata123 maisto nuotraukų tikrai negalima prieš miegą žiūrėti. rolleyes.gif  biggrin.gif
** Žaviuosi mokėjimu labai skaniai pateikti paprastus patiekalus. thumbup.gif

* Jei tik ziureti, tai irnesakyk.gif O mes pries koki pusvalandi neistverem ir viena stiklainiuka atidarem, na ir... pavalgem. mastau.gif biggrin.gif
** aciuks.gif Tikrai dziaugiuosi, jei mano nuotraukos kazkam patinka ir galbut sukelia apetita. bigsmile.gif Nesu "meniska siela" ir tikrai nemoku visokiu "mandrybiu", viska darau paprastai. O fotografuoju ne su telefonu, o fotoaparatu.

Na ir dar kelios nuotraukos. 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 03 16, 21:53)
Domina receptas. 4u.gif

Mums labai patiko bigsmile.gif ar matosi? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 16 kovo 2016 - 23:44
kugelis su kefyru
Atsakyti