Kepti varskeciai valgysim su trintomis braskemis ir juodais serbentais.
Sudyta lasisa (bus sumustinukams).
QUOTE(Irėnė @ 2016 05 03, 16:26)
Vakar kepti batatai islandiskai. Valgem su agurku varskes jogurto padazu. Nerealus skonis

Parasykit konkreciau, kas tai yra ir kaip gaminama

Pas mus siandien saltibarsciai ir naminiai vistienos saslykai

QUOTE(gaily @ 2016 05 03, 10:00)
"Šilkiniai" virtinukai, man su trintomis braškėms, vyrui - sviesto-grietinės padažu
Galima būtų sužinoti kas tie šilkiniai virtinukai?

Šiandien šaltibarščiai su virtom bulvėm, kepti sumuštiniai

QUOTE(Irėnė @ 2016 05 03, 18:26)
Vakar kepti batatai islandiskai. Valgem su agurku varskes jogurto padazu. Nerealus skonis

suintrigavot


QUOTE(Limcamca @ 2016 05 03, 20:51)
Parasykit konkreciau, kas tai yra ir kaip gaminama
Pas mus siandien saltibarsciai ir naminiai vistienos saslykai

Pas mus siandien saltibarsciai ir naminiai vistienos saslykai

QUOTE(AJIRA @ 2016 05 04, 09:33)
niu batatas tai saldzioji bulve.
ilgai nesiryzau jo ragaut, bet dabar gailiuosi


gaminau pagal sita paprasta recepta http://www.beatosvir...es-islandiskai/
tik vietoj rudo cukraus naudojau paprasta balta ir vietoj to islandisko jogurto - musu paprasta Dobilo jogurta be priedu. Ir jei gaminsit nuosirdziai patariu butinai naudoti dašį

QUOTE(Irėnė @ 2016 05 04, 10:02)
niu batatas tai saldzioji bulve.
ilgai nesiryzau jo ragaut, bet dabar gailiuosi
labai skanus daiktas pasirodo
gaminau pagal sita paprasta recepta http://www.beatosvir...es-islandiskai/
tik vietoj rudo cukraus naudojau paprasta balta ir vietoj to islandisko jogurto - musu paprasta Dobilo jogurta be priedu. Ir jei gaminsit nuosirdziai patariu butinai naudoti dašį
ilgai nesiryzau jo ragaut, bet dabar gailiuosi


gaminau pagal sita paprasta recepta http://www.beatosvir...es-islandiskai/
tik vietoj rudo cukraus naudojau paprasta balta ir vietoj to islandisko jogurto - musu paprasta Dobilo jogurta be priedu. Ir jei gaminsit nuosirdziai patariu butinai naudoti dašį

dėkui


Saltibarsciai + bulviu kose/keptos bulves su spirguciais.
Ką aš čia šiandien gaminau, net nežinau, kaip pavadinti...
nei tai sriuba, nei tai troškinys...
Gal tiksliausia: "šaldytuvo valymas"
iš atlikusios saujos faršo padariau mažyčius kukuliukus, pakepinau ir troškinau mažam vandens kiekyje su prieskoniais. Tada ant jo supyliau rugštynių sriubos likutį, sudėjau kelias užsilikusias virtas bulves ir viską dar užvirinau. Kaip nekeista, tai buvo visai valgomas daiktas




QUOTE(Irėnė @ 2016 05 04, 09:02)
Kur perkate dashi?
