Orkaiteje kepta ciela vista + bulviu kose + salotos (pekino kopustas, daug poro, petrazoles ir majonezo - grietines uzpilas).
Mielines spurgos "Ziedeliai" (antra diena is eiles kepu).
Sprandines kepsniai, keptos bulves folijoje, salotos
Orkaitėje kepti maltos mėsos iešmeliai, mažyliai valgė su bulvių koše ir daržovėm, o mes - kebabus.

Vakar išsikepiau ir aš tą vyniotinį - "viliotinį". Šiandien - bulviniai vėdarai, juodas Kuršėnų vyniotinis
imam neriebią mėsytę (kumpinę, pvz.) ir viskas gerai
Žinoma, sūris, majonezas savo duoda. Bet gi ne kasdien... Aš esu ragavus ir su riebesne mėsyte, tai tikrai nelabai buvo
O dabar tai kaip tik.
Papildyta:
Jau vien todėl, kad šyyyyyyyyyytiek sūūūūūūūūūrio pridėta man jis laaaabai skanus
Galvoju kada nors tikrai konstruosiu su žaliu įdaru (špinatai ir dar kažkas...) Manau, turės būt skanu ir gražu
Beje, šiltas jis tikrai skanesnis. Valgėm iš karto, paskui kai atvėso, o ryte šildėmės. Tikrai skaniau pašildytas. Ganėtinai sotus, daug nesuvalgysi. Ilgam užtenka

QUOTE(Tepaluota @ 2016 04 28, 22:32)
imam neriebią mėsytę (kumpinę, pvz.) ir viskas gerai


Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 29, 09:42)


Beje, šiltas jis tikrai skanesnis. Valgėm iš karto, paskui kai atvėso, o ryte šildėmės. Tikrai skaniau pašildytas. Ganėtinai sotus, daug nesuvalgysi. Ilgam užtenka

Kepta vista idaryta ryziais ir slyvomis, keptos bulves ir salotos
Barščiai. Vištienos troškinys su daržovėmis.
Vakar - dilgėlių+rūgštynių sriuba, įdaryti cannelloni, tinginys.
Makaronai su jautienos padažu ir Džiugu
spageciai su tuno, darzoviu padazu
Pusryčiai - kepti varškėčiai su bananais.
Pietūs - cukinijų blyneliai.
Vakarienė - pieniška daržovių sriuba.
Pietūs - cukinijų blyneliai.
Vakarienė - pieniška daržovių sriuba.
kalakutienos troskinys, bulviu kose, darzoves
"Šilkiniai" virtinukai, man su trintomis braškėms, vyrui - sviesto-grietinės padažu