Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(Renata123 @ 2016 03 18, 19:29)
♥Lavandula♥ neperskaicius recepto pavadinimo gyvenime nebuciau atspejusi, kad cia pikantiskas, o ne saldus tortas. bigsmile.gif Kaip jums asmeniskai, ar patiko? Tokie gaminiai visuomet labai puosia stala. thumbup.gif

Žinokit skanu, valgytojams patiko, aš tik maltų pipirų, smulkintų svogūnų laiškų ir krapų ant viršaus užsibarsčiau smile.gif Suvalgytas visas thumbup.gif Velykoms tokį vėl darysiu smile.gif

QUOTE(gaily @ 2016 03 18, 19:51)
Neriebu, nešlapia per daug?  blush2.gif

Neriebus, toks standus, nepatežęs gavos. Dariau su Helmans majonezu tai toks švelnokas, kas ragavo - prašė pakartot thumbup.gif
Atsakyti
Užvakar - "britvone" troškinti kopūstai su dešrelėmis + virtos bulvės. Vakar beveik nebuvau namie. Šiandienos pietų laukia marinuoti šonkauliukai
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 03 18, 20:30)
thumbup.gif Velykoms tokį vėl darysiu smile.gif ...

Žinot, ką pagalvojau... Velykoms gal galima prabangiau - vietoj duonos dėti trapios bemielės tešlos sluoksnius. Pernai darydavau su ja silkės/skumbrės tortą. Tai labai gerai valgėsi ir svečiuosna neštis smagu buvo. Bet, matyt, pabodo rolleyes.gif Kada nors kartosiu. o vat su vištiena - jau naujiena būtų.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 19, 07:13)

Žinot, ką pagalvojau... Velykoms gal galima prabangiau - vietoj duonos dėti trapios bemielės tešlos sluoksnius. Pernai darydavau su ja silkės/skumbrės tortą. Tai labai gerai valgėsi ir svečiuosna neštis smagu buvo

kokia cia duona g.gif mes duonos mazai valgom tai net nezinau... ir prasom placiau apie silkes torta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 19, 09:52)
kokia cia duona g.gif mes duonos mazai valgom tai net nezinau... ir prasom placiau apie silkes torta bigsmile.gif

Kad ne duoną mini, o trapios bemielės tešlos lakštus.. ax.gif aš esu svečiuose valgius lašišos tortą su Napoleono lakštais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 03 19, 09:59)
Kad ne duoną mini, o trapios bemielės tešlos lakštus..  ax.gif  aš esu svečiuose valgius lašišos tortą su Napoleono lakštais smile.gif

Nu tikrai doh.gif su lasisa ir as valgius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 19, 08:13)
Užvakar - "britvone" troškinti kopūstai su dešrelėmis + virtos bulvės. Vakar beveik nebuvau namie. Šiandienos pietų laukia marinuoti šonkauliukai

Žinot, ką pagalvojau... Velykoms gal galima prabangiau - vietoj duonos dėti trapios bemielės tešlos sluoksnius. Pernai darydavau su ja silkės/skumbrės tortą. Tai labai gerai valgėsi ir svečiuosna neštis smagu buvo. Bet, matyt, pabodo  rolleyes.gif  Kada nors kartosiu. o vat su vištiena - jau naujiena būtų.

Nepatikėsit, aš ir taip pagalvojau, ir dar manau papildysiu keletu ingridientu kai darysiu Velykoms g.gif Turėtų būt labai skanu 4u.gif
Atsakyti
Pabaigem gamintus koldunus, tik jau be jokiu padazu, o su zaliomis salotomis (salotu lapai, agurkas, svogunu laiskai ir grietine).
Iskepti paplociai medaus tortui.

♥Lavandula♥ gerai, kad uzvedet kalba apie tuos pikantiskus tortus. bigsmile.gif Prisiminiau cukiniju blynu torta, esu gaminusi ji kokius 3 kartus. Labai skanus ir sotus patiekalas. Per Velykas bus svecias nevalgantis mesos, sukau galva ka cia imantresnio, neprasto ir nebanalaus pagaminti, o sis torciukas bus labai super. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 19 kovo 2016 - 18:02
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 19, 17:55

[url=http://tangosuhelena.blogspot.lt/2011/07/cukiniju-blynu-tortas.html)
cukiniju blynu torta[/url], esu gaminusi ji kokius 3 kartus. Labai skanus ir sotus patiekalas. Per Velykas bus svecias nevalgantis mesos, sukau galva ka cia imantresnio, neprasto ir nebanalaus pagaminti, o sis torciukas bus labai super. thumbup.gif

Idomus torciukas bigsmile.gif bet tikrai ne mano seimai velykoms schmoll.gif jiems rimtesniu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 19, 18:55)

♥Lavandula♥ gerai, kad uzvedet kalba apie tuos pikantiskus tortus. bigsmile.gif Prisiminiau cukiniju blynu torta, esu gaminusi ji kokius 3 kartus. Labai skanus ir sotus patiekalas. Per Velykas bus svecias nevalgantis mesos, sukau galva ka cia imantresnio, neprasto ir nebanalaus pagaminti, o sis torciukas bus labai super. thumbup.gif

Na taip, cukinijų tortas puiku, panašiai ir aš darius ne kartą esu, jau kaip norėčiau tik bėdelė kur tokiu metu cukinijų gaut... Skanių biggrin.gif

Nenukrypstant nuo temos, šiandien pas mus žemaitiškas kastinys su keptom bulvėm ir vitražiniai sausainiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 19, 10:52)

bigsmile.gif Kaip matau, išsiaiškinot ir be manęs biggrin.gif
O dėl silkės/skumbrės torto, tai darau jį kaip būtų "silkė pataluose" tik kad perdėta tos bemielės tešlos lakštais: dedu lėkštėn tešlos lakštą, patepu majonezu, dedu sluoksnį morkų. Imu kitą lakštą, patepu majonezu ir pateptą pusę dedu žemyn ant morkų. tada ant viršaus majonezo, smulkintos silkės, pabarstau smulkintais svogūnais, vėl iš abiejų pusių pateptą lakštą, burokėlių ir t.t. Tik bulvių nededu. Beje, su skumbre man skaniau.
Skaniau, kai pastovi per naktį.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 03 19, 22:09)
bigsmile.gif Kaip matau, išsiaiškinot ir be manęs  biggrin.gif
O dėl silkės/skumbrės torto, tai darau jį kaip būtų "silkė pataluose" tik kad perdėta tos bemielės tešlos lakštais: dedu lėkštėn tešlos lakštą, patepu majonezu, dedu sluoksnį morkų. Imu kitą lakštą, patepu majonezu ir pateptą pusę dedu žemyn ant morkų. tada ant viršaus majonezo, smulkintos silkės, pabarstau smulkintais svogūnais, vėl iš abiejų pusių pateptą lakštą, burokėlių ir t.t.  Tik bulvių nededu. Beje, su skumbre man skaniau.
Skaniau, kai pastovi per naktį.

Aciu 4u.gif pasigaminsiu sventem, o skumbre kokia perkate?
ir lakstu niekada nesu pirkus...
Atsakyti
Jūrinės lydekos filė alaus tešloje
Atsakyti