Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Spandines kepsniai, darzoves
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 05 20, 21:36)

Galima smulkiau? Žinau, kad jų receptų pilna, bet įdomu, kokia jūs mėgaujatės  ax.gif

senas cia mano receptas smile.gif pirmiausiai bulves supiaustau ir verdu sultinyje, o farsa ( paprastai su jautienos farsu) pakepinu su svogunu, cesnako pora skilteliu, morkomis ir viska i puoda, dar prieskoniu ir gale lydyto surio...
Atsakyti
Vakar naminiai hamburgeriai
Šiandien spaghetti su bolonijos padažu ir kietuoju sūriu

QUOTE(Victorious @ 2016 05 21, 12:43)
Prisiminiau, kad klausei perlinių kruopų blynelių su lašiša ir brokoliais recepto. Kepiau lygiai taip pat kaip Martynas Beatos laidoje, tik pagardinau apvirtais, smulkintais brokoliais. 4u.gif

Supratau ax.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2016 05 21, 13:13)
gaily sveikinimai wub.gif

Ačiū wub.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 05 22, 10:53)
A kaip cia toks derinys gaunasi?  g.gif

Gaunasi ir visai neblogas smile.gif dariau kaip čia, tik faršas buvo kalakutienos.

http://shirshiulizda...etukai.html?m=1
Atsakyti
Darzoviu pieniska sriuba, kotletai, salotu, ridikeliu, grietines misraine. Desertui pieno ir banano kokteilis.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 05 23, 08:20)
senas cia mano receptas smile.gif pirmiausiai bulves supiaustau ir verdu sultinyje, o farsa ( paprastai su jautienos farsu) pakepinu su svogunu, cesnako pora skilteliu, morkomis ir viska i puoda, dar prieskoniu ir gale lydyto surio...

Dėkui! Skaniai skamba.
Dariau naminio lydyto sūrelio ir tikėjausi, kad likučius teks kažkur panaudot. Deja biggrin.gif Man pačiai teliko vos keli šaukštai biggrin.gif

Šiandien - kugelis keptuvėje, varškės pyragas su pudingu, pica
Atsakyti
jautienos farso, pupeliu ir kt darzoviu troskinys
Atsakyti
Šiandien duonoje kepti kiaušiniai, grikių kotletai su salotom, žemaitiškas kastinys su virtomis bulvėmis.
Atsakyti
vakar buvo makaronai su dešrelėm
šiandien troškintos vištienos kulšelės ir salotos, desertui žele
Atsakyti
vištienos šlaunelės su ryžiais pagal Renatą, salotos
Atsakyti
Kepti mini kotletukai, troskinti su meksikietiskomis darzovemis vyno padaze, salia mini bulvytes.
Atsakyti
Pilno grūdo spagečiai su daržovių, rūkytos bei vytintos dešros ir sūrio padažu.
Rauginti agurkai+svogūnų laiškai+grietinė.
Atsakyti
Vaniliniai varškėčiai su aguonomis
Atsakyti