Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 23:33)
wow...papasakok daugau...

Gal kada į AZ papasakosiu...arba kai čia SITU hienu neliks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makee: 21 kovo 2016 - 22:41
QUOTE(makee @ 2016 03 21, 22:40)

Ir man..Man gali ne kada nors, gali jau dabar 4u.gif
AS ir nieko nebepasakoju, branginu pagundos mikasiu smile.gif Pasirodo tyleti daug lengviau. Ir man tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 03 21, 23:40)

o Jus cia kazkas puola paskutini metu? g.gif Kur Jus tas hienas matote? O gal as jau pasidariau is "kurvikes" sventaja lotuliukas.gif
Taip, buna kai ir as matau daug piktu, gal net per piktu repliku sioje temoje
bet kur kus Jus matote siuo metu moralizavima ar sventumo demonstravima?

Atvirumas temoje visada buna tik trumpalaikis. ir jis visada pereina i AZ. tai naturalus procesas.
Nepriklausantis nuo to, uz kurio kampo hienos tupi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 21 kovo 2016 - 23:12
QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 21:09)
taigi, pas mane rezgasi istorija...bet nesinori dar atviraut...nelabai turesiu ka pasakyt, kad pasiplesytu cia hienos  wub.gif  wub.gif

idomu idomu 4u.gif

QUOTE(makee @ 2016 03 21, 21:13)
Aš irgi turėčiau ką parašyt,bet TOM čia tunant,nematau tikslo...to tik ir laukia
P.s pasinaudokit mano patarimu susikurkit hienos atskirą temą ir ten diskutuokut kokios jūs ištikimos ir fainos.O šią temą palikit,kam jį ir skirta

kokia sirse jums siandiena igele g.gif

normaliai cia paskutiniu metu visos bendrauja. Idomios diskusijos vyksta. Niekaip nesuprantu kas jums neitinka unsure.gif

temoje reikalingos ivairios nuomones, kad ji gyvuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 20:14)
realiai - du DIEDAI tave myli visa gyvenima (su meiluziu irgi santykiai - ilgalaikiai), ir ka? tragedija, ar dovana?
man rodos, pabusiu, eretike, bet man butu - dovana  wub.gif  wub.gif

Nežinau, ar tai daugiau dovana, ar galvos skausmas g.gif .

QUOTE(makee @ 2016 03 21, 21:59)
per 13 temos psl neivienos pagundautojos,tik nesamoningos diskusijos...apie kažkokius jausmus,nejausmus.

Pritariu. Makee, kaip laikais? Kas tavo fronte naujo?

QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 22:17)
vadinas, dar vienas vyriskis, kuri sexas pririsa, pasitaike mano kely...
kur ieskoti tokiu, kurie neprisirisa?  biggrin.gif

Pririsa seksas ar prisirisa su jausmais?
Atsakyti
tai ta ir akcentuoju: retai sexas yra vien triusiu kopuliacija (juk ir Moonte yra minejusi ta sitoje temoje.)
sexas turi dvasinis elementa. kap manot, kodel visokie energetikai, psichologai teigia, jog po pasimylejimo zmogumu, kad visai is jo issilaisvint - visomis lygmenimis - turi praeit septyneri metai.
netikiu jokiais energetikais, sluotomis ir auromis,nevakstau pas jokius burejus,bet sioj vietoj toks pasakymas - makes sense.
ypac pasizvalgius aplink ir pamacius, kaip zmones vis kencia, vis isnyra jiems kazkas sapnuose ir tt.

Nerimeja, man dovana.
mane platoniskai myli daugiau nei du.
ir ka?
that is life.
galvos skausmas prasideda, kai nori "tureti" ta subjekta. o ne priimti jo jausmus kaip fakta, dziaugtis, GYVENTI (vat butent, GYVENTI) ir nieko su tuo nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 03 21, 22:13)
Aš irgi turėčiau ką parašyt,bet TOM čia tunant,nematau tikslo...to tik ir laukia
P.s pasinaudokit mano patarimu susikurkit hienos atskirą temą ir ten diskutuokut kokios jūs ištikimos ir fainos.O šią temą palikit,kam jį ir skirta

Dėl to ir nesinori čia kažko rašyti atvirai, kad eilinį kartą papamokslautų, arba pasišaipytų...

Kad vyrus pririša seksas, tai faktas...kiek ten jausmų visame tame tai klausimas...
Dėl given pastebėjimo, kad seksas prasideda nuo laikymosi už rankos irgi pritariu, tik klausimas, kiek tai gali tęstis. Paskutinį kartą mėnesį man taip buvo...po to neišvengiamai įvyko tas, kas įvyko.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 22, 09:29)
Nerimeja, man dovana.
mane platoniskai myli daugiau nei du.
ir ka?
that is life.
galvos skausmas prasideda, kai nori "tureti" ta subjekta. o ne priimti jo jausmus kaip fakta, dziaugtis, GYVENTI (vat butent, GYVENTI) ir nieko su tuo nedaryti.

O kiek tas daugiau? Tai tu su visais jais susitikineji, bendrauji, tik kad sekso nera tarp jusu?
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 22, 10:30)
Dėl to ir nesinori čia kažko rašyti atvirai, kad eilinį kartą papamokslautų, arba pasišaipytų...

Kad vyrus pririša seksas, tai faktas...kiek ten jausmų visame tame tai klausimas...
Dėl given pastebėjimo, kad seksas prasideda nuo laikymosi už rankos irgi pritariu, tik klausimas, kiek tai gali tęstis. Paskutinį kartą mėnesį man taip buvo...po to neišvengiamai įvyko tas, kas įvyko.

o jeigu nepririsa, tai blogas seksas?

Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2016 03 22, 10:44)
O kiek tas daugiau? Tai tu su visais jais susitikineji, bendrauji, tik kad sekso nera tarp jusu?

negaleciau taip. nesuprantu tikslo kodel reiktu sekso vengti?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 03 22, 09:50)
o jeigu nepririsa, tai blogas seksas? 

Papildyta:

negaleciau taip. nesuprantu tikslo kodel reiktu sekso vengti?

Manau čia nuo žmogaus labai priklauso, vienam užtenka 1-2 kartus per savaitę pasidulkinti ir viskas, na dar gal šiaip kartais susitikti papietauti ar pan.
Bet gi būna bendravimas vyksta non stop diena iš dienos ir ne vien seksas, tai kas čia tada jau gaunasi - prisirišimas, priklausomybė, net pati nežinau, kaip įvardinti
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 20:14)
o jei nepraeina?  bigsmile.gif
jei suvoki, jog meiluzis irgi tau sergancai geliu nesa, ir mates pikta ir rekiancia tave tebemyli?  bigsmile.gif
juk BUVO sioj temoj tokiu istoriju....juk yra istoriju, kuomet ir vyras myli, ir meiluzis myli, realiai - du DIEDAI tave myli visa gyvenima (su meiluziu irgi santykiai - ilgalaikiai), ir ka? tragedija, ar dovana?
man rodos, pabusiu, eretike, bet man butu - dovana  wub.gif  wub.gif
viesnia, atsilaikiau pries kolega darbe, nes ir dievo to prasiau, ir maciau atmerktom akim viena yda, su kuria niekaip nebuciau taiksciusis. todel pasilikau sau laime bent pasvaigti. gerus 9 menesius ar pan.  dirol.gif

As kalbu apie ta pirmini susizavejima, kai nera santykiu, o yra tik fizine trauka. Jei ta busena traktuoji kaip tik hormonu audra, esi istekejusi/uzimta, tai jokiu meiluzisku santykiu ir nepradedi. Man atrodo, kad jei cia visos galvotu kaip Open, tai nebutu isvis sitos temos.

O jei kalbeti apie busena, kai santykiai jau prasideje, tai as manau, kad lengva "myleti" kai susitinkama pora kartu savaiteje grynai malonumams. Turiu draugiu, kurios pastoviai isivelia i santykius su vedusiais ir tada man pasakoja, kaip jie gerai sutaria, nesipyksta. Tai zinoma, kad nesipyksta, sutaria ir baisiai myli. Jokie buitiniai rupesciai neslegia. Apskritai jokie rupesciai neslegia, susitinki porai valandu malonumo ir zinai, kad tuoj issiskirsi.
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2016 03 21, 21:59)
Ateini į temą paskaityt apie pagundas jų turėtojas ir t .toliau..čia tokių nei kvapo,tik kažkokius briedus rasancios tupi...susikurkit atskirą temą Ir rasinekit savo postringavimus...per 13 temos psl neivienos pagundautojos,tik nesamoningos diskusijos...apie kažkokius jausmus,nejausmus.TEMA PAGUNDAUTOJOMS,...viso gero šventosios

Jus kaip kate ant sieno. Pati nediskutuojat ir pykstat ant diskutuojanciu.

Paskutiniuose puslapiuose diskutuojama i tema - apie pagundas ir meiluziskus santykius. Jokiu rietyniu ir hienu.

Jeigu jums toki pykti kelia moterys, kurios neturi meiluziu, tai vertetu gerai pagalvoti ant kokios nuospaudos pataiko.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 03 22, 11:34)

Bet gi būna bendravimas vyksta non stop diena iš dienos ir ne vien seksas, tai kas čia tada jau gaunasi - prisirišimas, priklausomybė, net pati nežinau, kaip įvardinti

ta diena is dienos gali labai skirtinga efekta duot skirtigiems zmonems. kazka baisulingai prisiris, o kazkas tik siaip bus gerai issikalbejes ir dings kaip mirazas.
Atsakyti