QUOTE(given444 @ 2016 03 21, 20:14)
o jei nepraeina?
jei suvoki, jog meiluzis irgi tau sergancai geliu nesa, ir mates pikta ir rekiancia tave tebemyli?
juk BUVO sioj temoj tokiu istoriju....juk yra istoriju, kuomet ir vyras myli, ir meiluzis myli, realiai - du DIEDAI tave myli visa gyvenima (su meiluziu irgi santykiai - ilgalaikiai), ir ka? tragedija, ar dovana?
man rodos, pabusiu, eretike, bet man butu - dovana
viesnia, atsilaikiau pries kolega darbe, nes ir dievo to prasiau, ir maciau atmerktom akim viena yda, su kuria niekaip nebuciau taiksciusis. todel pasilikau sau laime bent pasvaigti. gerus 9 menesius ar pan.
As kalbu apie ta pirmini susizavejima, kai nera santykiu, o yra tik fizine trauka. Jei ta busena traktuoji kaip tik hormonu audra, esi istekejusi/uzimta, tai jokiu meiluzisku santykiu ir nepradedi. Man atrodo, kad jei cia visos galvotu kaip Open, tai nebutu isvis sitos temos.
O jei kalbeti apie busena, kai santykiai jau prasideje, tai as manau, kad lengva "myleti" kai susitinkama pora kartu savaiteje grynai malonumams. Turiu draugiu, kurios pastoviai isivelia i santykius su vedusiais ir tada man pasakoja, kaip jie gerai sutaria, nesipyksta. Tai zinoma, kad nesipyksta, sutaria ir baisiai myli. Jokie buitiniai rupesciai neslegia. Apskritai jokie rupesciai neslegia, susitinki porai valandu malonumo ir zinai, kad tuoj issiskirsi.
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2016 03 21, 21:59)
Ateini į temą paskaityt apie pagundas jų turėtojas ir t .toliau..čia tokių nei kvapo,tik kažkokius briedus rasancios tupi...susikurkit atskirą temą Ir rasinekit savo postringavimus...per 13 temos psl neivienos pagundautojos,tik nesamoningos diskusijos...apie kažkokius jausmus,nejausmus.TEMA PAGUNDAUTOJOMS,...viso gero šventosios
Jus kaip kate ant sieno. Pati nediskutuojat ir pykstat ant diskutuojanciu.
Paskutiniuose puslapiuose diskutuojama i tema - apie pagundas ir meiluziskus santykius. Jokiu rietyniu ir hienu.
Jeigu jums toki pykti kelia moterys, kurios neturi meiluziu, tai vertetu gerai pagalvoti ant kokios nuospaudos pataiko.