Nu dar paaiskink man, reiskias tarp jusu yra kazkoks kitoks bendravimas. Kazkokios kitokios temos? Ar jus vienas kitam meilei prisipazistat?
Aciu, kad paaiskinai, idomu matyti kitoki zmogu. Man tokie santykiai vis tiek aukstasis pilotazas... as pvz turiu drauga, uriuo absoliuciai pasitikiu, su kuriuo irgi kalbames nuo a iki z, susitinkam jau N metu, ir santykius palaikom 14 metu, bet as vertinu tai kaip drauga, kaip broli
, su kuriuo laisvai ir vienoj lovoj galim miegot, net minciu sexuotu nekils.
Nu dar paaiskink man, reiskias tarp jusu yra kazkoks kitoks bendravimas. Kazkokios kitokios temos? Ar jus vienas kitam meilei prisipazistat?
Nerimeja, TAU nekyla, o jam?
as jau isaugau is naivumo....
i tavo kita klausima - veliau....
as jau isaugau is naivumo....
i tavo kita klausima - veliau....
QUOTE(Off @ 2016 03 25, 22:31)
, be sekso irgi jam tinka...
tikite tuo
as manau, kad visgi bandys...
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 03 25, 23:52)
Nu kavinej nelabai ka pribandysi:) nezinau...
QUOTE(Off @ 2016 03 25, 23:02)
Nu kavinej nelabai ka pribandysi:) nezinau...
susitiksit dar
Sekmes
noretumete, kad bandytu?
atsispirtumete? ar nebetraukia
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 03 26, 00:29)
Manau susitiksim, kaip ir pazadejau....del sekso ne, nenoriu,nebe tas jau...manau kad bandys vistik jis, visi jie tokie
kaip idomu, be sexo...nu laukiu laukiu..kuo daugiau tokiu istoriju....galesiu knygas rasyt po to.... ta tema
(p.s. visi jie tokie, nes mes visi tokios pat
)
QUOTE(Off @ 2016 03 25, 23:31)
Buvau sian su buvusiu pagunda po 3 men susitike, sake jam truksta bendravimo su manim, be sekso irgi jam tinka...kita sav siulo vel susitikt...
QUOTE(given444 @ 2016 03 26, 08:35)
kaip idomu, be sexo...nu laukiu laukiu..kuo daugiau tokiu istoriju....galesiu knygas rasyt po to.... ta tema
)
Ne visi tokie.
Aš ir turiu kursioką~draugą, 16 metų. Aš buvau jau išsituokus, Jis ~dar nekaltas. Būdavo kad miegodavom vienoj lovoj, apsikabinę, bet nesam net pasibučiavę.
Dabar jau tokių miegojimų nebeįsivaizduoju.
Nezinau. Gal kazkas su manim blogai, bet jau geriau seksas be bendravimo, negu bendravimas be sekso.