Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #63

QUOTE(Limcamca @ 2016 03 29, 21:34)
Dauguvietyte istvirkusi  blink.gif  blink.gif is kur tokia info?

Kur rase kad istvirkusi Dauguvietyte?
Nerase to. Taciau musu visuomenes poziuriu kad ir tos trys santuokos, o dar ir gyvenimas ne santuokoje, ivardijami visaip..
Ne visos gyvenima nugyvena su vienu vyru.
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 03 29, 22:09)

abejingais tikiu. apsimetančiais ne smile.gif o mintis įdomi, galim plačiau? iškart persiprašau, kad nežinau ankstensių istorijų, gal jau viskas N rašyta...

drinks_cheers.gif
abejingumas buna naturalus.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 03 29, 20:50)
Kur rase kad istvirkusi Dauguvietyte?
Nerase to. Taciau musu visuomenes poziuriu kad ir tos trys santuokos, o dar ir gyvenimas ne santuokoje, ivardijami visaip..

Gal jusu visuomeneje ir ivardijami visaip, nezinau g.gif
Dauguvietytes atsiminimuose kaip tik pazymima meile ir istikimybe vienam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 03 29, 19:50)
musu visuomenes poziuriu kad ir tos trys santuokos, o dar ir gyvenimas ne santuokoje, ivardijami visaip..

cia jau man tuoj bus galima pritaikyti....

knox, na ir nusteeebinai blink.gif blink.gif ot, chebrantas tas tavo meiluzis. na, tikrai, priesingai, nei pasikeitusios sex monstras, bent jau pagal tavo parodymus, rodesi, jog jis jaucia tau irgi meile, bent jau didelius jausmus, tai tikrai.
galbut jis numane, jog tu pati vyro nepaliksi?
eina sau...na ir istorija.
na ir vyrai blyn.

bLACK ORCHID, na, pas mane nera taip, jog geidziu be proto, ha ha. todel ir nera to mazochizmo.dabar rysai galima sakyt visai numire. tiesiog bangom ta trauka apima, ir cia nieko tokio. tokia ta geismo fiziologija.
gyvenime traukos nereiktu sureiksminti, tuomet viskas buna paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 03 30, 07:36)
na ir vyrai blyn.

biggrin.gif
Atsakyti
given444 ten akivaizdu zmogus norejo is pagrindinio rysio istrukti, ir ta galejo padaryti matyt tik per kita moteri. Dabartine drauge labiau stipri ir motyvuota del to pasirode, todel jis isejo pas ja. Nesakau, kad jis kaip koks avinas uz virvutes buvo tampomas, gal tik ryzto neuzteko. Skyrybos su zmona gavosi labai negrazios, nors jau man bunant n kartu skirtis buvo bandoma, kaip ir turejo repeticiju. Bet ja matyt labai uzgavo viesas konkurentes atsiradimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black*orchid @ 2016 03 29, 21:09)
dauguma meniškų dvasingų žmonių vyrauja ištvirkėlių gretose smile.gif

Man tai atrodo, kad ne visi meniski zmones ir menininkai yra dvasingi. Teko susidurti su visiskai bedvasiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 30, 09:33)
Man tai atrodo, kad ne visi meniski zmones ir menininkai yra dvasingi. Teko susidurti su visiskai bedvasiais  biggrin.gif

O kas yra dvasingas žmogus ir kaip dvasingumas pasireiškia kasdienėje buityje?
Atsakyti
Pasaku feja, kaip laikaisi? kas naujo?

Me boho, kaip tu?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2016 03 30, 17:28)
Me boho, kaip tu?? 4u.gif

Sveika 4u.gif

Ilsiuosi nuo pagundos ... rolleyes.gif

Kas pas tamsta geresnio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 03 29, 22:00)
Gal jusu visuomeneje ir ivardijami visaip,

Lietuvos visuomenėje tais laikais (!) negarbė buvo ir vienerios skyrybos, Fėja teisi.
O kokioj visuomenėj jūs gyvenat?

QUOTE(given444 @ 2016 03 30, 06:36)
bLACK ORCHID, na, pas mane nera taip, jog geidziu be proto, ha ha. todel ir nera to mazochizmo.dabar rysai galima sakyt visai numire. tiesiog bangom ta trauka apima, ir cia nieko tokio. tokia ta geismo fiziologija.
gyvenime traukos nereiktu sureiksminti, tuomet viskas buna paprasciau.

tadum suprantama smile.gif įprasta kontrolė wink.gif o dėl nesureikšminimo - nekalbu atvejų, kai nekalti velniukai vaizduotėje ar pati lipdai aistrą. tas neverta nuotykio. kas kita, kai sutinki tą, kuris išjungia visus barjerus, vos pasirodęs horizonte.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 30, 09:33)
Man tai atrodo, kad ne visi meniski zmones ir menininkai yra dvasingi. Teko susidurti su visiskai bedvasiais  biggrin.gif

nelygu kas laikoma dvasingumu. jei tapatinama su dorybe ir religingumu - sutinku.
pats menas iš savęs yra jausmų, emocijų išraiška. nebūtinai teigiamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black*orchid: 31 kovo 2016 - 22:25
QUOTE(black*orchid @ 2016 03 31, 21:23)
. kas kita, kai sutinki tą, kuris išjungia visus barjerus, vos pasirodęs horizonte.

O jusu su pagunda santykiai tokie?

Jei neklystu rasete, kad ilga laiko tarpa atsilaikete pries didziule aistra(jei klystu, parsiprasau). O kas visgi pasaktino 'nerti' i pagundiskus santykius g.gif 4u.gif
Atsakyti