Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(off-line @ 2016 04 06, 00:03)
Suprantu...
Bet kadangi tau akivaizdžiai šypsosi fortūna, tai didelė tikimybė, kad ji tai darys ir toliau. Ir kai po truputį apsiprasi su sėdėjimu būtent šitame kosminiame laive, pradės nueidinėt nuo smegenų migla darant veiksmus. Dalis mokėjimų jau pereis į automatizmą ir bus kaskart vis lengviau. 

Tas šypsojimasis yra arba dėka kitų vairuotojų, arba gan laisvų gatvių. verysad.gif Prigąsdino mane gerai... verysad.gif Bet sakė, kad geriau taip, nei po to, jei kažas atsitiks, turi mokinių, kuriems po to metus baimės neužmuša. verysad.gif
Žiauriai bijau. Vėl reiks važiuot...
Atsakyti
O aš ką - išbandžiau lex'ą. Nejaučiu anei mažutėlyčio poveikio. Jaučiuosi pasipiktinus cool.gif

Night, nu beždžionę prie vairo pasodinus, jai nepadėtų nei kiti vairuotojai, nei mažesnis eismas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 05, 23:02)
Nieko blogo mums atrodo, o va jai atgrasu, kaip suprantu. sad.gif

Mėja, va šiandien ir ryte, jei ne nepažįstamas vyras, nebūčiau ryte išvairavus iš aikštelės. Nes gale buvo tvora, o prieky keptų vištų furgonas, kurios ir gražiai paprašytos, nenorėjo išskristi ir duoti man kelio. Tarpai buvo labai maži net jam. Ką būčiau darius, jei ne tas vyras?
Ar ne malonu, kai per kovo 8 dovanoja gėlių?
Mane va užvakar ir parduotuvėj eilėj užleido. Moteris taip nebūtų elgusis.
Dar db prisiminiau, buvau 16m ir pamečiau 50Lt. Man tai buvo dideli pinigai! Būtent vyras atnešė man juos!

Žinau, kad neįtikinsiu, bet gal užfiksuosi ir pati kokių gerų prisiminimų. smile.gif Ir moterys būna blogos. Ir vyrai būna. Tik vyrai, norintys padaryt ką negero, gali naudotis didesne savo fizine jėga. Ot ir visas skirtumas.

As suprantu,kad nieko blogo cia,visa d apie tai galvojau,net teigiamu pavyzdziu radau.bet sutarem kad kai atvaziuosiu tada ir nuspresiu noriu susipazint ar ne.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 04 06, 09:13)
O aš ką - išbandžiau lex'ą. Nejaučiu anei mažutėlyčio poveikio. Jaučiuosi pasipiktinus  cool.gif

kiek mg? gal per silpnu israse.
dvi imk.
ar gal tikejaisi kokio kitokio poveikio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 06 balandžio 2016 - 18:06
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 06, 18:06)
kiek mg? gal per silpnu israse.
dvi imk.
ar gal tikejaisi kokio kitokio poveikio?

1,5 mg.
Galvoju, gal pabandysiu šitą, nes vairuot reikės ir staigaus poveikio buvo nebūtina. Nu bet pralaukiau 2 valandas ir apskritas nulis. Lyg kokių homeopatinių sučiulpus būčiau.
Tai ir galvoju - jei nuo 3 mg lexo man GAL pasidarytų toks poveikis, kaip nuo 0,25 mg xanaxo, tai ar išvis verta su juo eksperimentuot. Gal tiesiog į mano sutrikimą nepataikantis vaistas. Psichiatrė sakė, kad pagal stiprumą jie panašūs, tik kažkiek skiriasi poveikis.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 04 06, 20:40)
1,5 mg.
Galvoju, gal pabandysiu šitą, nes vairuot reikės ir staigaus poveikio buvo nebūtina. Nu bet pralaukiau 2 valandas ir apskritas nulis. Lyg kokių homeopatinių sučiulpus būčiau.
Tai ir galvoju - jei nuo 3 mg lexo man GAL pasidarytų toks poveikis, kaip nuo 0,25 mg xanaxo, tai ar išvis verta su juo eksperimentuot. Gal tiesiog į mano sutrikimą nepataikantis vaistas. Psichiatrė sakė, kad pagal stiprumą jie panašūs, tik kažkiek skiriasi poveikis.

Oi, tai silpnas, imk tada 2 ir tikrai turetu suveikt. Nzn as kada geriau xanaxi tai mane visiskai iskirto...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 06, 20:06)
Oi, tai silpnas, imk tada 2 ir tikrai turetu suveikt. Nzn as kada geriau xanaxi tai mane visiskai iskirto...

Nu pabandysiu dar kada nors 2. Šiandien paskui dar ant viršaus xanaxo išgėriau ir nuėjau vairuot. 0,5 mg jo mane daugiau tonizuoja, nei slopina. Nuo 1 mg. jau migdo šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 04 06, 21:17)
Nu pabandysiu dar kada nors 2. Šiandien paskui dar ant viršaus xanaxo išgėriau ir nuėjau vairuot. 0,5 mg jo mane daugiau tonizuoja, nei slopina. Nuo 1 mg. jau migdo šiek tiek.

as per 8 val laikotarpi esu isgerus 3 lexo po 3mg. patikek, uzvilko, visai dienai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 06, 20:36)
as per 8 val laikotarpi esu isgerus 3 lexo  po 3mg. patikek, uzvilko, visai dienai. cool.gif

O, šustrai. O tas užvilkimas kokio pobūdžio? Kad linksma darytųs, tikėtis verta, ar geriau grybukų tipo asortimento ieškoti? biggrin.gif
Atsakyti
Mergos, kadangi esu nemažai patyrus ramiakų gėrime, galiu pasakyt taip.
Būna suveikia kaip reikia. Būna nei velnio nesuveikia. Būna, tik šiek tiek suveikia. Bent man priklauso nuo situacijos. Jei labai neramu, ir/arba yra kokia aiški priežastis, kurios negaliu išspręst, buvo buvę, kad sumaukiau visą lapelį lexo IR NIEKO nesuveikė. Ne iškart išmaukiau, bet kokio pusvalandžio - valandos tarpais vieną po kito.
Xanaxo ir lexo visai kita veiklioji medžiaga, man aiškino, kad todėl jų stiprumo nereikia lygint. Xanaxas mane migdo. Nuo 1mg gan greit nulūžtu. Bet, pasitaiko, kad ir tas nesuveikia. Xanaxo nelabai mėgstu dėl poveikio. Jaučiuos DIRBTINAI apraminta ir lyg apgirtus (šiek tiek kitoks jausmas, bet nžn. su kuo palyginus. apsišniojimas irgi neteisingas apibūdinimas). Mieguistumas yra šalutinis poveikis. Tai ne migdomieji. Bet juos kartai naudoju tam. Nors paskutiniu metu miegu, vadinkim, gerai.
Xanaxas labiau tinka nerimui malšinti, lexas įtampai.
Kad tonizuotų raminamieji, man dar taip nebuvo. Nebent tai laikyt laikotarpį, kai turėdavau atsikėlus pagulėt ir palaukt kol suveiks ramiakai, nes elementariai neturėjau jėgų net apsirengt.

Ką norėjau pasakyt, kad nesistebėkit, kad kartais vaistai gali nesuveikt. Taip, kaip aš maukiau visą lapelį (tai ne vienkartinis atvejis), gyd. sakė nedaryt. Ala, gali apsinuodyt, bet jei nesuveikė kokios 2-3, neverta gert daugiau tikintis poveikio.

Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2016 04 06, 22:01)
O, šustrai. O tas užvilkimas kokio pobūdžio? Kad linksma darytųs, tikėtis verta, ar geriau grybukų tipo asortimento ieškoti?  biggrin.gif

nu toks ramiakas apima, lengva sypsena veide, labai lengvas apgirtimas gal, nervu jokiu. kaip puku kamuoly jautiesi. biggrin.gif jei eini darai kazka, tai nemigdo, o jei atsigult, tai palengvintu uzmigima. vairuoti jau nereiktu tokioj busenoj.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 04 06, 23:03)
nu toks ramiakas apima, lengva sypsena veide, labai lengvas apgirtimas gal, nervu jokiu.

Nu va, sakau, kad visiems skirtingai. g.gif
Man šypsena nuo to tikrai neatsiranda. Lexo išgėrus nejaučiu, kad būčiau gėrus vaistų. Xanaxo jaučiu.
Toks jau besąlyginis ramiakas manęs nesakyčiau, kad apima. g.gif Man nuo lexo toks jausmas, lyg problemos būtų pasistūmę į šoną. Nedingę, bet pasistūmę.
Dėl apgirtimo, sakyčiau, kai apramina, mąstau daug blaiviau, nei kai būna jausmas, kad skerdžia viduj.
Atsakyti