Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 14:39)
pradejau nuo 5mg pirmas 2 dienas,tada kaip su gyd pasitarem perejau prie 10mg tai db geriu jau 10 trecia kart,kalbejom jei diena blogai bandyt nakciai gert,tai as db galvoju siandien vakare apie 18.00 gerrt, tada bebesijaus gal man taip labai  g.gif o kas tau daresi kai ana kart naudojai?  g.gif

Nerimas didelis buvo,drebulys vidinis ir isorinis,svaigulys,vemiau kelias dienas.
As tavo vietoj gerciau nakciai,tau juk naktimis viskas ok.Miegi,ir ismiegotum ta bloguma unsure.gif
Miegojau iki 12,prabudau su nerimu.Tai dar ir dabar grauzia,vidinis drebulys krecia
Vaikus apstaugiau verysad.gif
Neturiu vietos
Galvoju,gult ir miegot,bet uzmigt negaliu
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 20, 16:43)
Nerimas didelis buvo,drebulys vidinis ir isorinis,svaigulys,vemiau kelias dienas.
As tavo vietoj gerciau nakciai,tau juk naktimis viskas ok.Miegi,ir ismiegotum ta bloguma unsure.gif
Miegojau iki 12,prabudau su nerimu.Tai dar ir dabar grauzia,vidinis drebulys krecia
Vaikus apstaugiau verysad.gif
Neturiu vietos
Galvoju,gult ir miegot,bet uzmigt negaliu

o jei tu diena nemiegotum,gal nakti tada miegotum? g.gif as diena visko prigalvoju,kad tik neuzmigt doh.gif o as xanaxo trecia kart po 0,25 ivariau,gal biski nurimsiu verysad.gif o galva kaip skauda doh.gif ai va tiesa ar galima kaikokius nuskausminamuosius prie AD gert?
sakai gert nakti,bet man visa para svaigimas gi yra,mano savijauta visada vienoda,nera taip,kad isgeriau ir ten kelias valandas tik prasciau,nea man visa laik vienodai negera doh.gif bet aisku iskentet galima,netaip kaip nuo pirmuju doh.gif
Bet tavo busena doh.gif man net negera pagalvojus ka tu isgyveni doh.gif o dar kol vaistai prades tau veikt verysad.gif nu ok kantrybe apsisarvuosiu ir bandysiu istraukt ta baisu laikotarpi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 16:29)
o jei tu diena nemiegotum,gal nakti tada miegotum? g.gif as diena visko prigalvoju,kad tik neuzmigt  doh.gif o as xanaxo trecia kart po 0,25 ivariau,gal biski nurimsiu  verysad.gif o galva kaip skauda  doh.gif ai va tiesa ar galima kaikokius nuskausminamuosius prie AD gert?
sakai gert nakti,bet man visa para svaigimas gi yra,mano savijauta visada vienoda,nera taip,kad isgeriau ir ten kelias valandas tik prasciau,nea man visa laik vienodai negera  doh.gif bet aisku iskentet galima,netaip kaip nuo pirmuju  doh.gif
Bet tavo busena  doh.gif man net negera pagalvojus ka tu isgyveni  doh.gif o dar kol vaistai prades tau veikt  verysad.gif nu ok kantrybe apsisarvuosiu ir bandysiu istraukt ta baisu laikotarpi  doh.gif

Su AD galima gert nuo skausmo.
Nemiegu as ir diena.Sutriko mano miegas visiskai.
Man lygiai tas pats kas ir pries 5 metus.Bet pati kalta ,kad dabar tiek laiko tempiau...
Susivariau pati
Zinau,kad gausiu ir miegui tokiu piliuliu visai savaitei, ir tada atsigaudinet pradesiu
Sianakt jau galvojau gal kviest greitaja ir prasyt ,kad vestu i Vasaros 5
nes nu,tiek negerai buvo ,kad ....
net relaniumo visa tablete nesuveike blink.gif ,kai man uzteko ana syk trecdalio
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 20, 19:23)
Su AD galima gert nuo skausmo.
Nemiegu as ir diena.Sutriko mano miegas visiskai.
Man lygiai tas pats kas ir pries 5 metus.Bet pati kalta ,kad dabar tiek laiko tempiau...
Susivariau pati
Zinau,kad gausiu ir miegui tokiu piliuliu visai savaitei, ir tada atsigaudinet pradesiu
Sianakt jau galvojau gal kviest greitaja ir prasyt ,kad vestu i Vasaros 5
nes nu,tiek negerai buvo ,kad ....
net relaniumo visa tablete nesuveike blink.gif ,kai man uzteko ana syk trecdalio

Oi tada eisiu nimesilo ikalsiu smile.gif man skauda spranda ir galva doh.gif
su vasaros 5 tai lotuliukas.gif
o kokiu migdomu ar neturi? man zolpidem israse,bet as viena tik isgeriau,oer ta laika,nes uzmigti man paprasciu nei paprasta ( tikiuosi taip i liks) sake man psichologe,tau pavydetu 99% tavo likimo sesiu,bet man rytai,kaip tau naktis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 18:29)
Oi tada eisiu nimesilo ikalsiu  smile.gif man skauda spranda ir galva  doh.gif
su vasaros 5 tai  lotuliukas.gif
o kokiu migdomu ar neturi? man zolpidem israse,bet as viena tik isgeriau,oer ta laika,nes uzmigti man paprasciu nei paprasta ( tikiuosi taip i liks) sake man psichologe,tau pavydetu 99% tavo likimo sesiu,bet man rytai,kaip tau naktis  verysad.gif

Neturiu migdomuju.Siaip ir nuo relaniumo visos tabletes turejau smigt
Jo,pavydas baltas del naktu ramumo
man diena paprasciau su tais siaubais visais,kazkaip ir ne taip baisu prie dienos sviesos.Issivaiksto nerimas,nes uzsiemus bunu,
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 20, 20:09)
Neturiu migdomuju.Siaip ir nuo relaniumo visos tabletes turejau smigt
Jo,pavydas baltas del naktu ramumo
man diena paprasciau su tais siaubais visais,kazkaip ir ne taip baisu prie dienos sviesos.Issivaiksto nerimas,nes uzsiemus bunu,

Bijau,net pagalvot,kaip reiktu istverti tai nakti doh.gif
zinai ka,jauciu mane slopina xanaxas g.gif as va isgeriau pries pora val AD ir nieko visai g.gif o diena kai xanaxa isgeriau kampais eau doh.gif i ka cia keist taa reikes jei vistik pasitvirtins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 19:40)
Bijau,net pagalvot,kaip reiktu istverti tai nakti  doh.gif
zinai ka,jauciu mane slopina xanaxas  g.gif as va isgeriau pries pora val AD ir nieko visai  g.gif o diena kai xanaxa isgeriau kampais eau  doh.gif i ka cia keist taa reikes jei vistik pasitvirtins  g.gif

Poto kai AD suveiks.nebereikes xanax
Mano mažiai smigo.
Eisiu ir aš į lovą.
Visai nieko būtų anksti užmigti ir išmiegoti visą naktį
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 20, 16:29)
o jei tu diena nemiegotum,gal nakti tada miegotum? g.gif as diena visko prigalvoju,kad tik neuzmigt  doh.gif o as xanaxo trecia kart po 0,25 ivariau,gal biski nurimsiu  verysad.gif o galva kaip skauda  doh.gif ai va tiesa ar galima kaikokius nuskausminamuosius prie AD gert?
sakai gert nakti,bet man visa para svaigimas gi yra,mano savijauta visada vienoda,nera taip,kad isgeriau ir ten kelias valandas tik prasciau,nea man visa laik vienodai negera  doh.gif bet aisku iskentet galima,netaip kaip nuo pirmuju  doh.gif
Bet tavo busena  doh.gif man net negera pagalvojus ka tu isgyveni  doh.gif o dar kol vaistai prades tau veikt  verysad.gif nu ok kantrybe apsisarvuosiu ir bandysiu istraukt ta baisu laikotarpi  doh.gif

As geriu visus vaistus prie ad ir nuo skausmo ir tiroksina...

Siand atsikeliau su tokiais pilvo skausmais,kad nevaziavau ir i prieglauda,net paeit sunku...mėnesines...
Atsakyti
ka jusu namiskiai galvoja apie jusu sita bukle? nes pagal parasyma, jau seniai turejo greitaja but iskviete.

kas yra "ziaurus nerimas"? tai tik zodziai, define - nerimas. koks tai konkreciai jausmas. nes pats zodis is esmes nieko nereiskia. neramu - yra tiesiog banalus savo vietos neradimas. ir tame nieko baisaus nera.

jeigu yra labailabailabai blogai, skambini 112, jeigu yra siaip sau blogai, ryte atsikelus eini i poliklinika ir lauki prie kabineto, jeigu yra blogai ir nenori nieko laukt, eini privaciai, o jeigu yra tiesiog taip, kaip yra, tai lauki savo psicho appointment.

niekaip nesuprantu, ko jus cia sikat. zmogui ir paprastai daznai buna blogai, ar jums iki siol buvo visada labai gerai?
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 03 21, 01:37)
ka jusu namiskiai galvoja apie jusu sita bukle? nes pagal parasyma, jau seniai turejo greitaja but iskviete.

kas yra "ziaurus nerimas"? tai tik zodziai, define - nerimas. koks tai konkreciai jausmas. nes pats zodis is esmes nieko nereiskia. neramu - yra tiesiog banalus savo vietos neradimas. ir tame nieko baisaus nera.

jeigu yra labailabailabai blogai, skambini 112, jeigu yra siaip sau blogai, ryte atsikelus eini i poliklinika ir lauki prie kabineto, jeigu yra blogai ir nenori nieko laukt, eini privaciai, o jeigu yra tiesiog taip, kaip yra, tai lauki savo psicho appointment.

niekaip nesuprantu, ko jus cia sikat. zmogui ir paprastai daznai buna blogai, ar jums iki siol buvo visada labai gerai?

labai pritriu del "ziaurus nerimas,bet bukles tokios as kitais zodziais ivardint negalejau verysad.gif
Sitokios bukles as dar nesu jautusi,man viskas nauja ir labai,labai neramu del to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2016 03 21, 01:37)

nu kazkaip nepasakyciau. aisku yra zmoniu, kurie yra pastoviai linke viskuo skustis ir dejuoti, bet kiti dziaugiasi gyvenimu gana didele jo dali. o ten kazkokie nenuolatiniai nerimai, liudesiai yra visai normalu visiems.
Atsakyti
Mama Lia,gavau,lb aciu ☺

Mmmm atkendejau dantu higiena pas dantista,brrr laip baisu buvo.bet kaip laukiu kada viskas baigsis.
Atsakyti