QUOTE(Oksana79 @ 2016 03 17, 17:31)
Pagal pardavėjų pasakymą-tai bus pirmieji klijai skirti neoporo klijavimui-kurie turi sertifikatą (kolkas joks gamintojas lyg ir to neturi-tai bus akcentuojama).Kiek tame teisybės-nežinau.....
Neoporas yra tas pats polistirolis, tik su grafito priemaišomis, kurios lipumui įtakos neturėtų turėti, taip kad jei klijai sertifikuoti polistirolui, tai absoliučiai tinka ir to pačio polistirolo vienam iš porūšių.
Tai kad sertifikavo savo klijus vienam iš polistirolo porūšiui, tai firmai kainavo, bet leido klijus pristatyti kaip vienintelius rinkoje, kas leis šiuos klijus kaip nors išskirti iš konkurentų masės, nors tai ir yra analogiškas produktas. Kaip manai, kodėl kitos firmos iki šiol negamino būtent neoporui? Todėl, kad tai absoliučiai tie patys klijai, tik marketologai nesugalvojo, kaip juos papildomai išskirti iš konkurentų masės.
P.s. Purškiamus naudojome viduje,polistirolo kompensacinėm juostom prie sienos priklijuoti,nežinau,įspūdžio nepadarė... Matyt nelabai kokybiški klijai pasitaikė (pavadinimo jau nebelabai beprisimenu)
Būtent, ne kokios markės naudoji. Kaip manai, kodėl aš išbandęs dešimtis balionėlių dabar naudoju tik vienus brangiausių? Manai neturiu kur pinigų dėti? Na dėl šito nesiginčysiu, bet bent jau aš noriu turėti tokį produktą kokio ir tikiuosi. Pigesni produktai man labai nepatiko. Manau, kad su jais nieko gero nepasiekiu. Pavyzdžiui užpūti sandarinimo putų tikėdamasis užsandarinti mazgą, tai užpūtei pigių ir spėlioji, užsandarinau ar neužsandarinau, užpūtei Cerasit atrodo CX10 ir net minties nekyla, kad gali būti neužsandarinta. Cu ceresit 84 polistirolo klijais gali drąsiai prognozuoti kaip prisiklijuos plokštė, o su pigesniais, tai velnias žino, kaip ją iškilnos. Aišku, gali priklijavęs priremti, kad neiškilnotų, bet su Ceresit 84 klijais tai darai labai paprastai. Antras dalykas dėl priklijavimo kokybės. Man užkliuvo, kad jei su pigeniais bandai klijuoti, truputį labiau prispaudei plokšte ir ji šiek tiek atsitraukė nuo klijuojamo paviršiaus, tai akivaizdžiai matosi, kad klijai plokštę laiko ne visa mase, kaip tikėtumeis, tik ant plonyčių "siūliukų". Man toks "laikymas" irgi pasitikėjimo nekelia.