QUOTE(cibulis @ 2016 08 03, 09:47)
Čia apie mano namą kalbi? Jei taip, tai klinkerį pradėjo klijuoti tie vyrukai, kurie šiltino stogą. Jie suklijavo apie pusę, o aš pabaigiau. Galbūt jie prastai sumatavo siūles, o gal aš po kelis mm kiekvieną 5 plytelių eilę paleidau per žemai, bet tai pastebėjau tik su paskutine klinkerio eile, kuomet jau nieko nebuvo galima pakeisti. Šiaip nieko pjauti nereikia: nei viršuje, nei apačioje. Reikia žaisti su siūlių storiu ir per didesnį aukštį išgaudoma, kad visos plytelės liktų sveikos. Kitas eiles žadu persimatuoti? Kada buvai Pilaitėje, galėjai ir į svečius atvažiuoti?
Tiesa, tas nupjovimas ir mane labai erzino gal kokį mėnesį laiko. Dabar jau nematau ir net negalvoju. Aišku gaila, kad taip nutiko paradinėje pusėje, nes kitoje vietoje terasos lentos uždengtų. Bet tvora ir rostverkas viską paslėps.
Tiesa, tas nupjovimas ir mane labai erzino gal kokį mėnesį laiko. Dabar jau nematau ir net negalvoju. Aišku gaila, kad taip nutiko paradinėje pusėje, nes kitoje vietoje terasos lentos uždengtų. Bet tvora ir rostverkas viską paslėps.
Užsukimui laiko neturėjau, tik tiek kiek pravažiavau.
Mintis tokia, kad apatinės eilės neklijuoti, o vietoje pusės plytelės priklijuoti vieną ištisą juostelę kokią.
Tuomet ir plytelės prasidės nuo pilno dydžio ir vaizdas bus, tarsi plytos ant kažkokio tvirto pagrindo pradėtos mūryti