Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

user posted image ačiū Tany už viršelio foto : 4u.gif

sena tema
daug info apie pomidorų auginimą,jų veisles ir t.t.
Ūpo patarimai šiltnamiui
apie ligas,medžiagų trūkumo požymius
info Ru kalba

ką sudomino auginimas vystykluose,info ieško čia:
https://www.youtube....tS6PYdMdggRb8Lc
https://www.youtube....h?v=Nl5UwME8cnE
https://www.youtube....h?v=iKafxFxQFvY
https://www.youtube....h?v=gLJdkWlge9M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 kovo 2016 - 20:08
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 16, 21:04)

Koks puikus linksmas, atspindintis esamą būklę viršelis, ačiū už naujus namus. smile.gif
Atsakyti
oooi, kokia trioba thumbup.gif , laukiam...gal kas pasės... blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 16, 19:55)
Vsio, nusisausiu. Skariai neisdygo. Seklu nėbėr.  verysad.gif Nefygsta aladinas ir damskije palciki... Jau nuo kovo 3laukiu.... Dar tokiu ciudu but nebuvo.

Galiu atseikėt jei reik,gavau visą pakį iš Babtų,su mano tempais tai ir anūkam liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 16, 20:55)
Vsio, nusisausiu. Skariai neisdygo. Seklu nėbėr.  verysad.gif Nefygsta aladinas ir damskije palciki... Jau nuo kovo 3laukiu.... Dar tokiu ciudu but nebuvo.

Skariu seklu turiu. Galiu atsiust
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 16, 20:55)

Skariu seklu turiu. Galiu atsiust
Atsakyti
Kiek teko bendrauti su pomidorininkais , nu siemet visiems praktiskai su daigumu kazkas negerai, labai daug kas skundesi seklu nedaigumu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 17, 11:28)
Kiek teko bendrauti su  pomidorininkais , nu siemet visiems praktiskai su daigumu kazkas negerai, labai daug kas skundesi seklu nedaigumu sad.gif

o kuo šių metinės sėklos skiriasi nuo ankstesnių metų? Juk ne visi iš tų pačių rankų prastas sėklas gavo. Kiekvienais metais tas pats. Šviežios sėklos tinkamose sąlygose sudygsta greit, senesnėms reik daugiau laiko. Galbūt kažkas per šaltai pasėtas sėklas laiko.
Aš tai niekuo nesiskundžiu. Viskas puikiausiai dygsta. Jei kelių daigelių dar nėr, tai tik dėl to, kad sėklas n metų išsiknisau. Bet neabejoju, kad sudygs ir jos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 17, 12:43)
o kuo šių metinės sėklos skiriasi nuo ankstesnių metų? Juk ne visi iš tų pačių rankų prastas sėklas gavo. Kiekvienais metais tas pats. Šviežios sėklos tinkamose sąlygose sudygsta greit, senesnėms reik daugiau laiko. Galbūt kažkas per šaltai pasėtas sėklas laiko.
Aš tai niekuo nesiskundžiu. Viskas puikiausiai dygsta. Jei kelių daigelių dar nėr, tai tik dėl to, kad sėklas n metų išsiknisau. Bet neabejoju, kad sudygs ir jos.

Pas mane dygsta ,bet vangiai, orange russian visai nusudygo ,trecia karta pasejau,laukiu dar ,gal islys smile.gifO siaip gal metai ne pomidoringi xi xi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 17, 11:43)
Kiekvienais metais tas pats.

drinks_cheers.gif Ir kitais metais bus tas pats.Kaip radom,taip paliksim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 17, 12:47)
Pas mane dygsta ,bet vangiai, orange russian visai nusudygo ,trecia karta pasejau,laukiu dar ,gal islys smile.gifO siaip gal metai ne pomidoringi  xi xi smile.gif)

O aš sėjau 4 Ola Polka, ir vietoj 4 išlindo 5 smile.gif Iš vienos sėklos išlindo 2, tai reiškia bus labai Pamidoringi metai 4u.gif Man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 17, 11:28)
Kiek teko bendrauti su  pomidorininkais , nu siemet visiems praktiskai su daigumu kazkas negerai, labai daug kas skundesi seklu nedaigumu sad.gif

Puikiai ir gražiai sudygo apie 100 veislių. Ir daigintos ir nedaigintos smile.gif Vienetines daiginau, kad būčiau tikra. Viskas gerai smile.gif Su paprikom,čiliais, baklažanais tas pats smile.gif . Turbūt visgi ne metai kalti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 17, 12:51)
O aš sėjau 4 Ola Polka, ir vietoj 4 išlindo 5 smile.gif Iš vienos sėklos išlindo 2, tai reiškia bus labai Pamidoringi metai  4u.gif  Man  4u.gif

Opaaaa... pas mane toks pat variantas tik ne su pomidoru buvo, nu bent kazko uzderes vis gi lotuliukas.gif
Atsakyti