Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Kadaise ir aš auginau tą Wirginia Sweets. Nebuvo labai derlingas. Man gal ir skonis nebuvo labai įsimintinas, kad daugiau aš jo nesėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 25, 12:20)
oho, kiek nežinomų atsiranda  biggrin.gif
Mičiko turbūt pati pavadinimus kuria  lotuliukas.gif
arba dangaus paveldo susiveikė, kaip ir moldaviško

Suprantu Mičiko, reik kažkaip užvadinti patikusį, skanų peresortą kad po to atskirti kur kas biggrin.gif Pas man irgi pernai užaugo kažkoks peresortinis , net nežinau iš kurio pakelio.... Užaugo nedideli dryžuoti raudoni pomidorėliai, išvaizda kiek žiūrėjau panašūs į Gusevo Dzi bi ju. Saldžiarūgščiai, skanūs. Neturiu to Dzi bi ju, tai negaliu palyginti, bet ne pavadinime esmė, o skonyje thumbup.gif Pavadinau neoriginaliai - nežiniuku dryžium, bet jei tų nežiniukų dryžuotų daugiau atsirastų reiktų jau pasitelkti fantaziją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 25, 13:20)
oho, kiek nežinomų atsiranda  biggrin.gif
Mičiko turbūt pati pavadinimus kuria  lotuliukas.gif
arba dangaus paveldo susiveikė, kaip ir moldaviško

Nu a ne pati ir uzvadinai vasara? lotuliukas.gif Gusevo 3 orange russian man nebuvo vienodi. Vienas netikras, bet labai skanus, kiti du tikri. Taip ir gimė.

Gal kas auginot ka user posted image

Finik krasny, finik zelty, medovyje palciki, samocvet nefritovy, monisto izumrudnoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 25 kovo 2016 - 12:59
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 25, 12:55)
Nu a ne pati ir uzvadinai vasara?  lotuliukas.gif  Gusevo 3 orange russian man nebuvo vienodi. Vienas netikras, bet labai skanus, kiti du tikri. Taip ir gimė.

Gal kas auginot ka [url=http://www.radikal.ru]
Finik krasny, finik zelty, medovyje palciki, samocvet nefritovy, monisto izumrudnoje?

samocvet nefritovy auginau pernai ,bet ne is pokelio o krapstyta, nepamenu dabar kuri bande auginti iš krpaštytu ir iš pokelio ,sake niekuom nesiskiria ,tai labai patiko ,skonis labai panasus i žalia šokoladka

finika geltona auginsiu šiemet ,bet vel gi gavau kaip nehibrida ,o cia matau hibridas g.gif maniskis kiles iš čia biggrin.gif
http://my-tomatoes.c...tov-2013-4.html
eiti žemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 25, 10:33)
Na, dramblys atsirado ar pasiust?

wub.gif nesiųsk, aš dar paieškose, faktas kad dramblys, su švedukais ir rusiška obela kažikur slepiasi. dar ten keli labai norėti kartu apkasuosse, bet aš juos surasiu!!!!o tada- pasėsiu, o kai užaugs- su.... Viskas gerai- turiu, tik dar reikia rast kur turiu, nes ir tų švedukų gi baisiausiai reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as perna auginau finika geltona ir samocvieta nefritova is auksciau parodytu pakeliu . man labai skanus, labai derlingi abu. bet jau finikas geltonas, tai pats paciausias is mazuliuku. jis dar ir tvirtas toks ir skonis wub.gif . tiko mums prie visko, ypac kokiam piknikui isiberi ir lesioji paskui wub.gif
Atsakyti
Mičiko,kokiuos tu ten pomidorus išskirtinai tirštom sultim augini? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 03 24, 21:45)
Sveikos grupiokės , gal kas nors turi piennolo pomidorų kelias sėklas mainams bigsmile.gif

Kaip man paaiškino viena labai šauni pomidorininkė piennolo italų kalba kekinis,tai kekiniai pomidorai,o veislių tai jau įvairių yra
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 03 25, 17:22)
Kaip man paaiškino viena labai šauni pomidorininkė piennolo italų kalba kekinis,tai kekiniai pomidorai,o veislių tai jau įvairių yra

Čia apie piennolo dėl Vesuvio kalba eina.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 25, 19:45)
Čia apie piennolo dėl Vesuvio kalba eina.

Yra dar ir Panderosa mirksiukas.gif
Atsakyti
jetau jetau, pasidžiaugsiu bent kuo- kabliukai keli pasitiko parėjus po darbo wub.gif valentino širdukės, Jurgiai stybso, ir iki dabar dar miškelis pakilo- nu nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 25, 16:13)
wub.gif nesiųsk, aš dar paieškose, faktas kad dramblys, su švedukais ir rusiška obela kažikur slepiasi. dar ten keli labai norėti kartu apkasuosse, bet aš juos surasiu!!!!o tada- pasėsiu, o kai užaugs- su....  Viskas gerai- turiu, tik dar reikia rast kur turiu, nes ir tų švedukų gi baisiausiai reikia doh.gif  lotuliukas.gif

O po pagalve tikrinai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2016 03 25, 17:20)
as perna auginau finika geltona ir samocvieta nefritova is auksciau parodytu pakeliu .  man labai skanus, labai derlingi abu. bet  jau finikas geltonas, tai pats paciausias is  mazuliuku. jis dar ir tvirtas toks  ir skonis  wub.gif . tiko mums  prie visko, ypac kokiam piknikui isiberi  ir lesioji paskui  wub.gif

Jėzau, visus ir pasejau... O ka reiskia kad finikas pusiau determinantinis? I kuria puse pusiau? Kokio jis aukscio?

Siandien va kokiu nusipirkau netycia. Kas sita auginot? user posted image
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 25, 17:34)
Mičiko,kokiuos tu ten pomidorus išskirtinai tirštom sultim augini? g.gif  bigsmile.gif

Visus mėsinius. 😊 o labai gerai naudot pomidorus su dideliu kiekiu pektino. Pvz. Xuan ju.
Atsakyti