Ot tai bajeris. Isdygo nauja skario sekla ir... Seta kovo 1. Bet is tos kovo pradzios sejimo islido dvynukai suaugusiom galvom

QUOTE(Mičiko @ 2016 03 29, 22:55)
As tai virbalu praduriu keliuose vietuose paemusi po 5-7 bokalus. Greita. Degint nesinoretu... Kvapas slykstus. Ir man neestetiska. Mama su lydytuvu praskylina. 😊
Lydytuvas - kas tai? Lituoklis?
[quote=Nakviša,2016 03 30, 09:03]
As tai papraciau darau, dujine ijungiu, virs ugnies keleta sekundziu palaikau koki ar vini ar adymo adata, nu bele koki metaliuka, ir bakst bakst karstu ir psio
Papildyta:
Galetu ir pomidorai buti dvigubo dydzio su dvigubu derlium
As tai papraciau darau, dujine ijungiu, virs ugnies keleta sekundziu palaikau koki ar vini ar adymo adata, nu bele koki metaliuka, ir bakst bakst karstu ir psio

Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 30, 08:48)
Ot tai bajeris. Isdygo nauja skario sekla ir... Seta kovo 1. Bet is tos kovo pradzios sejimo islido dvynukai suaugusiom galvom 

Galetu ir pomidorai buti dvigubo dydzio su dvigubu derlium

QUOTE(Mičiko @ 2016 03 29, 22:55)
As tai virbalu praduriu keliuose vietuose paemusi po 5-7 bokalus. Greita. Degint nesinoretu... Kvapas slykstus. Ir man neestetiska. Mama su lydytuvu praskylina. 😊
Man kaip tik atrodo, kad virbalu duriant stiklinė gali skilti. Ir lengvai neprasiduria, ir skylės mažos. O degint tai reikia ne kažkur per dugno vidurį, kad estetiškai gautųsi, o pačią dugno briauną. Tada briaunoje lieka skylė/tarpas, o i stiklinę pažiūrėjus iš toliau iš viso negalėtum pasakyti, ar ten yra skylė.
Bendrai paėmus, iš visokių vazonėlių ir panašių man tie bokalai pasiteisino labiausiai.
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 29, 21:13)
Siaubingai tingiu iškirpti skyles alaus bokalų dugne.
Naudoju ylą skylutėm prabadyt , nesinori kad vanduo kauptųsi dugne , tai subadau dugną . Naudoju 400 ml. indelius nuo jogurto ar grietinės , nuo Selga sausainukų . Išsodinant prakerpu vertikaliai šonus ir išlukštenu tą induką lyg vaflį nuo ledų , kad šaknų nemakaluot .

QUOTE(Mičiko @ 2016 03 30, 07:48)
Ot tai bajeris.
jezau, maniškis čia tokis baisuoklis černobilinis ?

QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 30, 11:48)
Aha

nea, maniškiai dar kažkokioj misijoj ar piligrimystės kelionėse. Nu bet pagausiu aš juos, oi pagausiu- kaip dabar menu- pasėjau, ir kad nesikartot- sudėjau sėtus kažkur....
nu niekad neslėpdavau niekur nuo saves- dėžutės visos 4 krūvoj nuo senai, gal vokelin kur susipakavau, ir paskui atsidėjau ( tikiuosi ne prie pečiaus, nes jau kamine darmblys smilkosi tada). Rasiu, nesirūpinkim
nu jei nerasiu- tai kas, nužliumbsiu posmelį prie raudų sienos ir auginsiu šiemet kitokius.
apie savo daigelius ką galiu pasakyt- urmininkai ( visi kartu sėti, po 1)mano galvas kelia, bet dar skilčialapiai visur. aukščiausi- Jurgiai- tiek tarp lietuvių, tiek tarp kitų visų.
Kur gavau dovanų laukinukus- nu labai neblogi, vilmukai keli išliko po mugės- nu reto mažumo bet gražučiai, panašu, jog pomidoras auga. Skalbinių segtuko reiks ieškot ir papotkint ?

apie savo daigelius ką galiu pasakyt- urmininkai ( visi kartu sėti, po 1)mano galvas kelia, bet dar skilčialapiai visur. aukščiausi- Jurgiai- tiek tarp lietuvių, tiek tarp kitų visų.
Kur gavau dovanų laukinukus- nu labai neblogi, vilmukai keli išliko po mugės- nu reto mažumo bet gražučiai, panašu, jog pomidoras auga. Skalbinių segtuko reiks ieškot ir papotkint ?

QUOTE(Nakviša @ 2016 03 30, 09:03)
Nakviša, greičiau paimk čiliukus, juos reikia jau verkiant pikiuoti, kad ir į vienkartines stiklines

Ant dujinės viryklės pakaitinu peiliuko smaigalį ir priliečiu prie bokalo apačios-skylutė savaime graži ir daili išdega, niekas neskyla, o ir peiliukas neįkaista, rankų nedegina.
QUOTE(Mičiko @ 2016 03 30, 07:48)

as siaip ne taip pradaiginau vienas seklas "pradetas" vasario 26.. visos vienokiu ar kitokiu budu sildomos, drekinamos sudygo per savaite kita, o ankstyvieji (jau abejoju ju ankstyvumu

taviskes kaip suprantu zemej susidaigino?