Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(girene @ 2016 04 09, 13:40)

Čia stiklinta terasa? Ar stogas stiklinis? Klausiu, nes irgi kada nors stiklinsime pietrytinę terasą. Atrodo, kad daigams čia gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 04 09, 14:36)

Čia stiklinta terasa? Ar stogas stiklinis? Klausiu, nes irgi kada nors stiklinsime pietrytinę terasą. Atrodo, kad daigams čia gerai smile.gif

Sodyboj istikklinta terasa
Atsakyti

Mano taip stoves.nepakeliu nesiot i siltnamius

Tai kad kai kurie tavo pomidorų daigeliai dar visai mažučiai, vos matosi, o jau susodinti į tokius milžiniškus vazonus. Užtat ir gaunasi, kad ne daigus, o žemes tenka nešioti. Atitinkamo dydžio daigui - atitinkamas vazonas, tada bus lengviau.
Prie lango daigams tai gerai, bet toms paprikoms ant stelažo vidurinėj lentynoj tai nelabai turėtų patikt, nes per arti "stogas" virš galvos. Jos greit grius į šoną ieškodamos šviesos.
Atsakyti
Sveiki gyvi, prasideda pas mane cirkai, Gonziko dryzius kazko pavepo, lapukai virsun uzsiriete,skilcialapiai nuvyte, kazi kas ja negerai ,m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 04 08, 07:38)
Vakar sugalvojau sraiges pabandyti ant serenčių. Ir pirmą kartą gyvenime kilo klausimas - iš kurio serenčio sėklos galo kalasi šaknelė - iš smailo ar iš to šiaudeliu? Kadangi taip ir nesugalvojau, tai teko visus sudėlioti skersai. Bet vis tiek įdomu, gal kuri pastabesnė ir žinot?
Nors ir ne apie pomidorus, bet ir serenčiai, ir sraigės kaip ir į draugiją pomidorams, tai gal labai nebarsit  blush2.gif

Siaudeliais i virsu reikia ,labai greit isauga.Visada taip darau.
Atsakyti
Labas vakaras,
sakykit ar seklu sejimas po viena sekla i daigyklas turi naudos greitesniam augimui? Pas drauge seti tuo paciu metu kaip ir pas mane, bet daigai pas ja didesni, ji sejo po viena i daigyklas. Ar galejo tas itakoti greitesni augima?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2016 04 09, 20:33)
Labas vakaras,
sakykit ar seklu sejimas po viena sekla i daigyklas turi naudos greitesniam augimui?

Kažkada labai seniai merginos kalbėjo, kad, sėjant bendroje daigykloje, sėklytės sudygsta tolygiau ir greičiau. Atseit, dygstančios sėklos kazkokiu būdu paskatina ir kitų sėklų dygimą ax.gif Dėl greitesnio augimo - nežinau. Gal pas draugę daugiau erdvės ir tuo pačiu maisto medžiagų daigeliui. Arba kitokie faktoriai lėmė greitesnį augimą.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2016 04 09, 15:35)
Tai kad kai kurie tavo pomidorų daigeliai dar visai mažučiai, vos matosi, o jau susodinti į tokius milžiniškus vazonus. Užtat ir gaunasi, kad ne daigus, o žemes tenka nešioti. Atitinkamo dydžio daigui - atitinkamas vazonas, tada bus lengviau.
Prie lango daigams tai gerai, bet toms paprikoms ant stelažo vidurinėj lentynoj tai nelabai turėtų patikt, nes per arti "stogas" virš galvos. Jos greit grius į šoną ieškodamos šviesos.

Nekenciu persodinet.is mazu iskart i didelius.gyvi visi,nors tik keli laipsniai silumos.siandien isvaziuosiu,tai paliksiu tik dickius.paprikos ir maziai keliaus i kambari.ten ir langas per visa siena.paprikom pakelsim stoga,viena lentyna isimsim
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu padėkoti vienai forumietei, kuri man atsiuntė įvairių rūšių žemaūgių pomidorų ir violetinės paprikos sėklyčių 4u.gif nebeatkasu nicko, bet gal ji prisimins biggrin.gif tikrai labai ačiū 4u.gif
Sudygo beveik visos sėklos (tiksliau neišdygo tik 2 bigsmile.gif ), tai turėsiu pomidorų apsčiai, jei ir toliau taip sparčiau augs smile.gif

Tiesa, laikau ant palangės, bet šviesos turbūt trūksta, nes labai stįpsta cherry falls. Į lauką bijau nešti,nes naktimis pas mus dar 0-1°... skaičiau,kad naktį labiausiau auga į aukštį, tai gal nešioti juos į priestatą ir apdengti ten naktį.. jei dieną išneščiau ant saulės lauke,gerai būtų? Ar geriau trobon? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikutele @ 2016 04 09, 19:58)
Siaudeliais i virsu reikia ,labai greit isauga.Visada taip darau.

Ačiū. Šiandien vieną sraigę užpyliau žeme. Tai neprasikalusius pasukau teisingai, gal dar išlįs.
Ir pomidorus visus persodinau - betaluxikus į 300ml, aukštaūgius į puslitrinius. Indukai dvigubai didesni. Tai bent porą savaičių turės darbo šaknis auginti. O aš vietoje vienos dėžės turėsiu nešioti tris doh.gif Bet smagu matyti, kaip stiebiasi mano pomidoriukai wub.gif
Atsakyti
Mano turtas
user posted image
Cia tik nera paciu maziausiu, setu 3.17. Jie ant kitos palanges.Tiek tikrai nereikes, reiks ieskoti kitiems namuciu.
Papildyta:
Zydintis laimes medis per klaida cia pateko.Bet ir jis mano turtas, nors ne i tema gavosi
user posted image
-------
[Admino komentaras. Buvo sumažinta fotografija.]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 11 balandžio 2016 - 14:20
ne tai, kad ne į temą, ale dar ir psl ištampė doh.gif Trinkit greičiau, pasigirt ir kitose temose galima 4u.gif
Atsakyti