Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(rusma @ 2016 04 08, 19:20)
parodyk tą žiedą po kokios savaitės, ok?

Pirmas žiedas kaip įprasta neišvaizdus, bet vėliau--puošmena kiekvienos kolekcijos wub.gif
Apie sąvybes pasakyti dar nieko negaliu, ši veislė pas mane mažu vaikučiu, ši googlinė nuotrauka mane paskatino šią veislę įsigyti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Kas turit tokiom apžėlusiom kojom achimenę lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Trys margos, viena žalia ir keli albinosai apžėlusiom kojom biggrin.gif Ir dar kiek vaikų dygsta...nesuprantu iš kur g.gif Atskirsiu pagal rūšis, išeis trys vazonėliai ir žiūrėsim kas čia bus, gal ir žydės skirtingai. Ir pažiūrėsiu iš kur tie mažiai, negi iš vienos rizomos dygsta ne po vieną g.gif
Čia Cote d'Ivoire taip išdykauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 04 09, 12:33)
Pirmas žiedas kaip įprasta neišvaizdus, bet vėliau

turiu aš tą veislę nuo tada, kai tik atsirado, tai man ir įdomu, ar pirmas žiedas nedakepęs, ar peresortas paderintas.
user posted image
čia mano pati pirma nuotrauka 2013 m - žiedukas vos išsivyniojęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 09 balandžio 2016 - 13:11
Labai gražus wub.gif
maniškis iš Sugardo, iš fragmento- mažiukas ,nežydėjęs, jei bus kažkas ne taip--prašysiu jūsų, nes man ši veislė nerealiai įspūdinga blush2.gif
Atsakyti
Jei Omutas toks, kaip klivija2 ir rusma rodo, tai tikrai gražus wub.gif
QUOTE(Vidam @ 2016 04 09, 13:03)
negi iš vienos rizomos dygsta ne po vieną g.gif

Rizoma gali turėti ne vieną augimo tašką. Kai kurie augintojai didesnes rizomas specialiai laužo (kad ne vieną vazonėlį pasisodintų ar kitokiais tikslais)
Atsakyti
Merginos, jeigu kuri nors sumanysit pirkti iš Piotro (nedaug strepsų), dalinčiausi (jei priimtumėt) siuntimo išlaidas. Noriu tik vieno strepso blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 09 balandžio 2016 - 14:46
QUOTE(ausrazs @ 2016 04 09, 15:31)
Merginos, jeigu kuri nors sumanysit pirkti iš Piotro (nedaug strepsų), dalinčiausi (jei priimtumėt) siuntimo išlaidas. Noriu tik vieno strepso blush2.gif

Na aš šiemet pasuoju šituo klausimu - po cirko su DS'ais man garbės reikalas iš ten nebepirkti. Bent kol kas gal, kol pasiutimas praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimukas: gal kuri nors turit CF-Bielaja Akacija vaiką pardavimui? Kažkada augina, paskui sugalvojau atsisveikinti, dabar vėl noriu ax.gif
Atsakyti
O man nieko nereikia, nes nieko nebenoriu, bent kol kas. Apsikrovusi iki lubų biggrin.gif Nusprendžiau nieko negelbėti, nesodinsiu jokių fragmentų, o kitais metais kokių nors naujienų įsigysiu biggrin.gif O gal rudeniop...
Atsakyti
maniskis ds omut is jelenos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 09, 16:59)
maniskis ds omut is jelenos mastau.gif

maniškis iš selekcininko.

Tai ir sakau, kad man įdomu būtų pamatyti, kas iš jo išaugs, nes jei dabar paklaustų kas ten, tai apie Omutą net nepagalvočiau g.gif
Atsakyti
Nenusiminkim, Silvija, dar tik pirmas žiedas, pas Jelena geros veislės, tikėsimės viskas bus gerai smile.gif o jei ne , na kažkaip reiks mįslyt kaip prieiti prie Rusmos ,kad gelbėtų, jei nepavyks iš vieno šono , bandysim iš kito, o maž pavyks mirksiukas.gif blush2.gif

Su kuo, bet su Jules man sekėsi --visada teisinga , nors aš būčiau ne prieš " "'ružava " Jules--googlinės foto ružavos man patiko
user posted imageuser posted image
Niekaip nesugaunu Strawberry spalvos

ЦФ-Белая Акация turiu, vaikai prie fragmento, vis neprieinu atskirti smile.gif
Atsakyti