Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

skleidziasi po biski jau,ds Lena

user posted image

DS Maxaon wub.gif

user posted image

Atsakyti
Oho, koks Machaonas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Staigmena -laukiau pražystant Delia smile.gif
Fotikas neperduoda spalvų ryškumo , ypač traukia apvadėlis ant apatinių žiedlapių, matyt pasiteisins kaip geras žydėtojas
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Wau wau kaip gražu wub.gif DS-Nežno Rozovyj koks gražus wub.gif Man dar nematytas smile.gif
Atsakyti
Pirmas žiedas, google nuotraukose žiedai daugiau susigarbinęvę, ir man neįprasta veislė rolleyes.gif Ačiū už įvertinimą 4u.gif

Norėjau pasiklausti kas augina abi veisles DS-Стрибог nuo DS-Ньерд, kuo skiriasi tarpusavy ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 06 balandžio 2016 - 19:54
Man Balet gražiausias - toks rimtas strepsas biggrin.gif
Atsakyti
Aišku kad gražus Balet drinks_cheers.gif , bet tokių rimtų yra panašių ir spalva ir žiedais. O man tokiam ankstyvam pavasariui patinka švelnios lėlytės lotuliukas.gif

Jau galvojau kad pamečiau UA-Zefyr, bet gerai paieškojusi atradau karsta.gif
Atsakyti
Video--gėlės, man lb. patiko
https://www.youtube....bs_digest-vrecs
Atsakyti
Ir man labai patiko wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 04 06, 20:50)

Norėjau pasiklausti kas augina abi veisles  DS-Стрибог nuo DS-Ньерд, kuo skiriasi tarpusavy ?

žiedo forma, bet tas ir nuotraukose matosi. O jei apie skrotelę - Stribog didesnis, lapai lygūs, dailūs ir aukštyn auga, o Niordo bet vaikų tai sukasi ir garbanojasi, augalai kiek smulkesni.

klivija2, gražu wub.gif 4u.gif Niežno Rozovyj yra sėjinukas, išplatintas-pavadintas auginančių žmonių, o ne paties Jenikejevo. Man irgi labai patinka.
Atsakyti
Keliu temą į viršų smile.gif

Sakura

user posted image

Harlequin Lace

user posted image

Harlequin Sapphire

user posted image

Atsakyti