Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(dzūkė @ 2016 04 14, 20:26)
Keigetsu gal išsklaidys debesis  biggrin.gif

bigsmile.gif wauu noriu wub.gif
Atsakyti
Labai gražus Keigetsu.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 14, 20:26)
Keigetsu gal išsklaidys debesis  biggrin.gif

Nežinau, kaip debesis, bet mane nukovė paslikai blink.gif
Atsakyti
pasiseke man,pirmas ziedukas skleidzias ds fevral

user posted image

siandien taip atrodo ds omut,spalva labai tamsi,kaip aksominis ziedas,neina perteikt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 04 14, 21:26)
Nežinau, kaip debesis, bet mane nukovė paslikai  blink.gif

Ir debesis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 15, 15:00)
Ir debesis  biggrin.gif

Joooo..... Tegul kaunasi ir per savaitgalį, nes gal jau užtenka lietaus g.gif
Atsakyti
Atsiliepkit, kas auginat strepsius ant fitilio.
Rašiau jau sanpaulijų temoje, bet manau, kad čia tokių atsiras daugiau.
Man norisi šitą reikalą išspręsti estetiškai, neapsikraunant krūva skirtingų bliūdelių, tiesą sakant, norėtųsi paslėpti, kad iš vis nesimatytų, kas ten per knatai ir pan. Gal turit minčių?
P.S. Klivijos medziagą iš fotki albumo išstudijavau biggrin.gif Nors nieko prieš būčiau dar kartą iš arčiau pamatyt, kas ten ir kaip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 04 15, 20:13)
Atsiliepkit, kas auginat strepsius ant fitilio.
Rašiau jau sanpaulijų temoje, bet manau, kad čia tokių atsiras daugiau.
Man norisi šitą reikalą išspręsti estetiškai, neapsikraunant krūva skirtingų bliūdelių, tiesą sakant, norėtųsi paslėpti, kad iš vis nesimatytų, kas ten per knatai ir pan. Gal turit minčių?
P.S. Klivijos medziagą iš fotki albumo išstudijavau  biggrin.gif  Nors nieko prieš būčiau dar kartą iš arčiau pamatyt, kas ten ir kaip... 4u.gif

Nepažįstu tokios strptokarpininkės kuri augindama strepsius nebūtų "apsikrovusi bliūdeliais ", bliūdeliai neatskiriami nuo strepsų, kitaip nesigauna rolleyes.gif

Ant fitilio strepsius sodinti reikia dabar, po 3-4 savaičių galima pilnai pereiti ant fitilinio laistymo, šaknys bus sustiprėjusios ir kažkiek apvijusios naujas žemes.
Iki to laistyti tik iš viršaus , dabar fitilio virvutę skočiumi pritvirtinkit prie vazonėlio šono, kuo aukščiau--po 3-4 savaičių jau galėsit be baimės naudotis fitiliu. Taip elgtis jei naudosite žemių mišinį fitiliui :lygiomis dalimis - rudos aukštapelkių durpės + perlitas ar vermikulitas ir DAUGIAU Į ŠĮ MIŠINĮ NIEKO NEDĖTI, liks tik atreguliuoti vėliau trąšų tirpalą.
Jei sodinsit į kramzitą-perlitą fitiliu naudotis galima iš karto.
Fitilis --nepripažįstų jokių kojinių ar kitokio išmislo, tik sintetinę virvutę , kurią matėte.
Indai kuriuose laikysite trąšų tirpalą turi būti neperšviečiami-dėl dumblių ir grožio, galit paimti stiklainį -su fantazija jį dekupuoti, ant viršaus dėti peršviečiamą dangtelį nuo grietinės indelio, jame išpjauti tokios apimties skylę, kad strepsio vazonėlis įstatytas neįkrįstų bet laikytusį , daug prirašiau-patys dar sugalvosit įdomiau, pasėdėkit prie kompo įsivedę šią temą-rasit neblogų minčių rolleyes.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Kaip strepsis?
user posted image
Atsakyti
kazkada is lisitejos gautas kaip mirage,bet i mirage nepanasus,kas pasakys kas cia? blink.gif

user posted image
Atsakyti
iš dabartinio vaido tai man nežinomas daiktas. Jeigu spalva tikra ir augalas kokiom trąšom neuždažytas - tai tuo labiau neįsivaizduoju. Palauk kol pilnai žiedas susiformuos - gal kas ateis į galvą, bet dabar tai sorry - tikrai nežinau.

Ametistovyje Rossypi žiūrėjau, Somerset Plum pie, MK-Jupiter, UA Galaktičeskij Vichr, Zavist bogov, CF Šamborol, CF Velikij novgorod - na nepatraukia ant šitų, o nieko daugiau nesugalvoju. Aš nežinau kas čia sad.gif Ir nenustebčiau, jeigu tai sportas. Arba kai paaugs - gal apsigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
cray.gif labai liudna kad be vardo sis strepsiukas.gal kuri atpazins?
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 04 16, 17:23)
cray.gif labai liudna kad be vardo sis strepsiukas.gal kuri atpazins?

Na kitom sąlygom augusius strepsius sunku atpažinti - aš ir DS-Omut nebūčiau pažinus, ir Rainbow Knight visai kitoks. Man tokia spalva nematyta, kad žiūriu, žiūriu ir niekaip neateina jokių minčių schmoll.gif
Atsakyti