Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

tikrai bigsmile.gif matyt cia jo jau toks budas,zydet kitaip,nei iprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbe šiandien mane pasitiko bevardukė. Apskritai dar pirmi žiedai šiemet (neskaitant plokštenio), nieko ypatingo... Bet vis geriau nei nieko rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dailus DS-Machaon wub.gif Keičiantis spalvą?
Atsakyti
Ausrazs, graži achimenė. Atsimenu kad seniau beveik visuose namuose būdavo, bent jau pas mano drauges. Aš turėjau net dviejų spalvų, kai apsipildavo žiedais, tai grožis nerealus wub.gif

Ir mano DS-Махаон pražydo, mažai turi rožinės spalvos. Bet džiaugiuosi ir tuo, kad nors kiek pasimargino wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 17 gegužės 2016 - 07:10
QUOTE(Vidam @ 2016 05 17, 08:08)
Ir mano DS-Maxaon pražydo

Gražus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 05 17, 08:08)
, kai apsipildavo žiedais, tai grožis nerealus

Aha, šita tai žiedų negaili - vasarą būna tiek, kad lapų beveik nesimato
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 05 17, 07:13)
Dailus DS-Machaon wub.gif Keičiantis spalvą?

Spalvos nekeičia, man jie kaip brolis ir sesuo--broliukas žydi teisingais žiedais pagal veislę, rožinė sesutė šios veislės sportas.
Atsakyti
Gražus sportas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 05 16, 19:53)
Darbe šiandien mane pasitiko bevardukė.

Mano šiemet ankstyviausia Yellow Beauty
user posted image
Atsakyti
Kokia graži Yellow Beauty šitoj nuotraukoj wub.gif O šiaip tai prieš porą metų atsisakiau - per smulkūs žiedukai, nėra iš pačių gražiausių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 17 gegužės 2016 - 11:52
QUOTE(ausrazs @ 2016 05 17, 12:52)
Kokia graži Yellow Beauty šitoj nuotraukoj  wub.gif O šiaip tai prieš porą metų atsisakiau - per smulkūs žiedukai, nėra iš pačių gražiausių  blush2.gif

Taip, žiedai nedidukai. Jai reikia daug šakų ir erdvės, kad graži būtų smile.gif Čia matosi kaip praeitais metais dvi šakos žydėjo Išsivaizduokim tankiau tų šakų biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirma pažinti su achimenemis smile.gif
pavadinimo nezinau
user posted image
Atsakyti