Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(silvija72 @ 2016 05 13, 12:03)
mano mutantas lotuliukas.gif

Čia tai bent blink.gif Reikia siųsti nuotrauką į kokį nors augalų keistenybių puslapį!

QUOTE(Vidam @ 2016 05 13, 12:52)
Ritlenis Ice Cream

Tikrai labai gražus wub.gif Ir mano tuoj ne prastesnis bus, jau sukrovė pirmus pumpuriukius ax.gif
Atsakyti
DAR DIDEJA ZIEDAS,SKLEIDZIAS,MATYSIM KAS CIA GAUSIS unsure.gif
Atsakyti
Pirmieji mano šių metų žiedai ax.gif Nieko ypatingo, bet mano sąlygom smagu matyti nors tiek bigsmile.gif
user posted image
ЦФ-Шамбороль
Atsakyti
Sveikinu sulaukus streptokarpo žiedelių 4u.gif Kiek gali tos sanpaulijos karaliauti, turi nors kur ne kur įsimaišyti strepsiukai biggrin.gif

Gražus CF-Šamborol ir aš jį kažkada auginau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 14, 11:20)
Sveikinu sulaukus streptokarpo žiedelių 4u.gif Kiek gali tos sanpaulijos karaliauti, turi nors kur ne kur įsimaišyti strepsiukai  biggrin.gif

Gražus CF-Šamborol ir aš jį kažkada auginau  wub.gif

Ir man gražus drinks_cheers.gif Vis auginu.

Prisimenu, kai pamačiau Pula pas Vidam, kad užsigeidžiau!!! O dabar pas mane žydi- visai negražus, net nefotografoju lotuliukas.gif Žiedai tokie banguoti, užsiraukę, visai nežiediški. O pas tave tokie atvirai išsikleidę buvo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 14 gegužės 2016 - 10:31
Tai sakai Pula negraži lotuliukas.gif Kai labai užsimanei sakiau kad žiedai ne visai atviri kokius mėgsti, bet sakei reikia pačiai gyvai pamatyti. Man tai ji labai graži ir spalva ir žiedo forma. Juk beveik niekam nepatinka Marilyn Monroe, o man patinka, nors ten žiedai iš vis susiraukę wub.gif

Va mano Pula šiai dienai smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Praeitais metais per rožinius akinius mačiau lotuliukas.gif

Ištvermingiausia chirita Tamiana, ištvėrusi ilgoką kelionę, po savaitės žydi.
user posted image

Pavadinčiau ne chirita, o kokia strepsanpaule rolleyes.gif
Atsakyti
grazi Pula
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 05 14, 11:08)

Buvau parsivežusi rudenį iš parodos, bet per porą savaičių sugebėjau numarinti verysad.gif
Beje, pagal naują klasifikaciją - Primulina tamiana
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 05 14, 10:20)
Sveikinu sulaukus streptokarpo žiedelių 4u.gif Kiek gali tos sanpaulijos karaliauti, turi nors kur ne kur įsimaišyti strepsiukai  biggrin.gif

Gražus CF-Šamborol ir aš jį kažkada auginau  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Sanpaulijos karaliauja dėl kelių priežasčių: nedidelės, gražiai žydi visus metus, atlaiko vasaros "pirtis" mano bute. Strepsiai man labai gražu, bet per karščius į juos gaila žiūrėti doh.gif O gėlių yra ir kitokių: balkone vis daugėja rožyčių ir veislinių pelargonijų; kambaryje nekantriai laukiu gloksinijų žiedų... Dabar užkabino begonijos, žiūrėsiu kaip joms pas mae patiks g.gif
Ir šiaip pro kiekvieną įdomesnį augalą man sunku praeiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 gegužės 2016 - 12:30
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 13, 23:23)
Pirmieji mano šių metų žiedai  ax.gif Nieko ypatingo, bet mano sąlygom smagu matyti nors

Kaip tai "nieko ypatingo"? Labai gražūs thumbup.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 05 14, 12:02)
niekam nepatinka Marilyn Monroe, o man patinka, nors ten žiedai iš vis susiraukę  wub.gif

Ta moteris ar mergina iš FB, kur, esą, nerado Lietuvoje tinkamų strepsų, ieškojo ir Marilyn Monroe. Visai ne mano strepsas schmoll.gif Bet gerai, kad turi gerbėjų. O Pula, bent jau nuotraukose, - daili wub.gif

QUOTE(dzūkė @ 2016 05 14, 12:08)

Fainuolė thumbup.gif Bet ji jau keliavo su žiedukais..

QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 14, 13:25)
\
Beje, pagal naują klasifikaciją - Primulina tamiana

Teisingai drinks_cheers.gif Bet man įprasčiau vadinti chiritomis. Kiek domėjausi, susidarė įspūdis, kad labiau į "primulinas" persiorientavo amerikiečiai, Europoje dar gana paplitęs pavadinimas "chirita". Na, bet kaip pavadinti, nepagadinsi, gal nelabai kas prieštaraus, kad ir senuoju vardu smile.gif Svajonė turėti chirita lutea - tik per plauką netapau jos nauja šeimininke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 gegužės 2016 - 13:27
QUOTE(Rimmuse @ 2016 05 14, 13:25)
Ir šiaip pro kiekvieną įdomesnį augalą man sunku praeiti...

drinks_cheers.gif ir aš biggrin.gif Dar pelargonijų pasipildžiau naujų doh.gif lotuliukas.gif Labai laukiu pražystant achimenių. Strepsiukai jau ne pirmoje vienoje irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 14, 14:30)
*Dar pelargonijų pasipildžiau naujų doh.gif  lotuliukas.gif 
**Labai laukiu pražystant achimenių.

* thumbup.gif
** drinks_cheers.gif (ar prisimeni, kad vienu metu norėjai atsižadėt? biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 gegužės 2016 - 14:08