Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas;)
Paliksiu mažylė su vyrų, pati po parduotuvės leksiu, noriu kokio megztuko ar palaidinės.
Pietum turiu marinuota vištienos krūtinėlė, lieka tik išsikepti, o vyrukams savo netikra zuikį orkaitėje kepsiu;)
Kas pas kitas bus pietums? Nes labai trūksta idėjų...
Atsakyti
pas mane guliašas pietums laukia smile.gif su virtom bulvėm ir kaliaropės su grietine salotos smile.gif
Atsakyti
Nzn kas bus pietum, tingiu gamint sau vienai, perliniu gal issivirsiu.
Jus man pasakykit kodel jau kuri laika vakare sveriu maziau nei ryte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 22, 09:35)
ikalbejai biggrin.gif

pirmad meniu
pusryciai- bananas, avizine kose 80 gr, pieno puse stiklines, sauja vysniu, saldainis, 3in1
priespieciaiv- sauja datuliu, 3in1
pietus- lasisos 100gr, burokeliai su svogunu (apslakstyti citrinos sultim, actu), rieke duonos
pavakariai - bananas.
vakariene - grudeta varske (200gr), saukstas moliugu,obuoliu dzemo.

4km (2km nubegti, 2 nueiti sparciu zingsniu)

Šauniai bigsmile.gif , ko nerašai tongue.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 22, 09:48)
Nzn kas bus pietum, tingiu gamint sau vienai, perliniu gal issivirsiu.
Jus man pasakykit kodel jau kuri laika vakare sveriu maziau nei ryte? smile.gif

Aš ir sau tingiu gaminti, dukrai virsiu vištienos sriubą su makaronais, tai gal su ja ir pavalgysiu smile.gif
Gal skysčiai kaupiasi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 22, 09:53)
Šauniai bigsmile.gif , ko nerašai tongue.gif
Aš ir sau tingiu gaminti, dukrai virsiu vištienos sriubą su makaronais, tai gal su ja ir pavalgysiu smile.gif
Gal skysčiai kaupiasi?? g.gif

maitindama dazniausiai ilendu i sm,tai lb pinasi raides per tel. rasant, todel nerasau

turbur, vakarais taip gerai jauciuosi, o ryte doh.gif
vel vaikis nakti ismiegojo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kažkur esu skaičiusi kad pats didžiausias svoris būna 7 val ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 22, 09:36)
Kas pas kitas bus pietums? Nes labai trūksta idėjų...

Bus sprandinės kepsnys su džiovintais pomidorais ir sūriu, virtos bulvės ir juodųjų ridikų salotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 22, 10:38)
Bus sprandinės kepsnys su džiovintais pomidorais ir sūriu, virtos bulvės ir juodųjų ridikų salotos smile.gif

kur gavai juodų ridikų?as puse ziemos ieskau pirkt nerandu
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 22, 10:41)
kur gavai juodų ridikų?as puse ziemos ieskau pirkt nerandu

B atvežė iš giminaičių. Bet mačiau prie Anykščių kur obuolius parduoda prekiauja jais. Tik kaina 2 eur/ k. Pernai pirkdavom iš Ukmergės koperatyvo parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 22, 10:46)
B atvežė iš giminaičių. Bet mačiau prie Anykščių kur obuolius parduoda prekiauja jais. Tik kaina 2 eur/ k. Pernai pirkdavom iš Ukmergės koperatyvo parduotuvių  smile.gif

nu Anykščiai nepakeliui man g.gif gal tada būtų ten kur ir parduoda tuos obuolius, senukuose berods tas ju taškas yra g.gif
Atsakyti
Pas mane pietums bus kepta vistienos krutinele su marinuotais agurkeliais essen.gif:
Atsakyti
Laba diena,
pas mus pietums buvo kalakutienos karbonadas, saldus cili padazas, basmati ryziai ir burokeliu misraine.

Dar tokio negirdejau, kad ryte daugiau svertu nei vakare, jeigu nieko nevalgai, dar nueini kelis kartus i WC ax.gif Seniau man per nakti 1 kg nukrisdavo, dabar maziau.
Atsakyti