Mano sąskaitoj 4 šokoladiniai saldainiai

bet čia gal ne vien pms kaltas?aš kažko irgi labai noriu saldaus, nors man joks ne pmsas
QUOTE(qqte @ 2016 03 22, 14:42)
bet čia gal ne vien pms kaltas?aš kažko irgi labai noriu saldaus, nors man joks ne pmsas
Man pms, visada per jį taip saldžiai noriu, bet nepergyvenu, nes šiaip meniu geras, tik va tokios nuodėmėlės

sveikos,mano pietus grikiai+vistienos slauneliu mesa uzkepta suriu/morkom,svogunu orkaitej+agurkeliai rauginti
Nupirkau jau sakoti siandien bus velykom prie kavos
kava balinta isgeriau+1 saldainis
Nupirkau jau sakoti siandien bus velykom prie kavos

kava balinta isgeriau+1 saldainis

Meniu
Kava su pienu, 1šok saldainis
200 g lašišos rūkytos, kalnas daržovių , duonos riekė
Vištienos makaronų sriuba 300ml
Kava, 3 saldainiai
Vak bus , nebent vėlyva, nes dabar maunam apsiprekinti, tai sūrio varškės su pomidorais pakramsnosiu grįžusi
Kava su pienu, 1šok saldainis
200 g lašišos rūkytos, kalnas daržovių , duonos riekė
Vištienos makaronų sriuba 300ml
Kava, 3 saldainiai
Vak bus , nebent vėlyva, nes dabar maunam apsiprekinti, tai sūrio varškės su pomidorais pakramsnosiu grįžusi
Sveikos 
Meniu:
obuolys
150 g varskes su sauksteliu cukraus, saukstu grietines ir saukstu obuolienes
glaistytas surelis su kava
150 g naturalaus jogurto su chia, trys saukstai saulegrazu ir moliugu seklu branduoliu, saukstelis medaus, arbata su cukrum ir pienu
2 obuoliai
vakarienei bus lietiniai blynai su saldytom braskem ir dar puodelis saldzios arbatos
O mano mazoji pradejo naktim kilotis
pries tai taip gerai miegodavo
Dar paziurejau, kad lentele baigsis kartu su pilnatm, tai kazin kaip su svoriais cia bus
As vakare kazkur 2 kg daugiau sveriu negu ryte
atvirksciai gal karta gyvenime buvo...

Meniu:
obuolys
150 g varskes su sauksteliu cukraus, saukstu grietines ir saukstu obuolienes
glaistytas surelis su kava
150 g naturalaus jogurto su chia, trys saukstai saulegrazu ir moliugu seklu branduoliu, saukstelis medaus, arbata su cukrum ir pienu
2 obuoliai
vakarienei bus lietiniai blynai su saldytom braskem ir dar puodelis saldzios arbatos
O mano mazoji pradejo naktim kilotis

Dar paziurejau, kad lentele baigsis kartu su pilnatm, tai kazin kaip su svoriais cia bus

As vakare kazkur 2 kg daugiau sveriu negu ryte

Smile_at o kur pietūs iš meniu dingo

QUOTE(qqte @ 2016 03 22, 16:50)
Taip gaunas, kag sportuoju per pietus

Jau antra diena zadu pietums darzoviu sriuba valgyt, tik nepavyksta

Meniu:
Omletas su lašiša ( 3 kiaušiniai, rūkyta lašiša, svogūno laiškai, 3 šaukštai grietinės, slakelis vandens ). Pusė šio kiekio. Kava su grietinėle
Saukstas vandenyje mirkyti chia sėklų
Vistienos krūtinėlė kepta orkaitėje, tiekė netikro Zuikio, vienas vysn.pomidoriukas, padažas iš natūralaus jogurto, krienų, česnako, citrinos sulčių
Pusė skardinės tuno savo sultyse, vienas vysn.pomidoriukas
Dabar dar kava ir dvi riekeles dukaniskai varškės vyniotinio
Omletas su lašiša ( 3 kiaušiniai, rūkyta lašiša, svogūno laiškai, 3 šaukštai grietinės, slakelis vandens ). Pusė šio kiekio. Kava su grietinėle
Saukstas vandenyje mirkyti chia sėklų
Vistienos krūtinėlė kepta orkaitėje, tiekė netikro Zuikio, vienas vysn.pomidoriukas, padažas iš natūralaus jogurto, krienų, česnako, citrinos sulčių
Pusė skardinės tuno savo sultyse, vienas vysn.pomidoriukas
Dabar dar kava ir dvi riekeles dukaniskai varškės vyniotinio
Meniu
pusryciai-riekute duonos,50gr lasisos,kiausinis,3in1,saldainis
priespieciai-2 riekutes varskes surio,3in1
pietus/vakariene-keptas baklazanas(pora sauksteliu alyvuogiu aliejaus,baklazana balzamiko actu apslaksciau,cesnako siektiek), 2 vistos slauneliu mesa. Ir dar 1 saldainis.
10km pasivaiksciojimas.
pusryciai-riekute duonos,50gr lasisos,kiausinis,3in1,saldainis
priespieciai-2 riekutes varskes surio,3in1
pietus/vakariene-keptas baklazanas(pora sauksteliu alyvuogiu aliejaus,baklazana balzamiko actu apslaksciau,cesnako siektiek), 2 vistos slauneliu mesa. Ir dar 1 saldainis.
10km pasivaiksciojimas.
meniu
j. arbata, 2 sumustiniai su juoda duona, sviestu, saliami, obuoliu
piet. basmati ryziai, kalakutienos karbonadas, saldus chili padazas, burokeliu misraine; kava, rieke batono su nutella
pav. obuolys
vak. virti varsketukai su nat. jogurtu, 1 naminis pimpackiuku sausainis, mazas puodelis pieno
Jau pries 20 min susiruosiau eiti pabegioti, tai sedziu ir vis dar laukiu kaimynes
j. arbata, 2 sumustiniai su juoda duona, sviestu, saliami, obuoliu
piet. basmati ryziai, kalakutienos karbonadas, saldus chili padazas, burokeliu misraine; kava, rieke batono su nutella
pav. obuolys
vak. virti varsketukai su nat. jogurtu, 1 naminis pimpackiuku sausainis, mazas puodelis pieno
Jau pries 20 min susiruosiau eiti pabegioti, tai sedziu ir vis dar laukiu kaimynes

Pusryciai 2 sumustiniai su namine duona, sviestu, jautienos kumpio desra, puse pomidoro
priespieciai mazyytis gabaliukas namines duonos dar mazesnis rukytos sonines, puse pomidoro
pietus kiaulienos kumpio guliasas, virta bulve, kaliarope su grietine
pavakariai 50 gr dziovintu abrikosu
vakariene tuno salotos
45 minutes elipsiuko
Zingeidi kas per dukaniskas vyniotinis?
priespieciai mazyytis gabaliukas namines duonos dar mazesnis rukytos sonines, puse pomidoro
pietus kiaulienos kumpio guliasas, virta bulve, kaliarope su grietine
pavakariai 50 gr dziovintu abrikosu
vakariene tuno salotos
45 minutes elipsiuko
Zingeidi kas per dukaniskas vyniotinis?