Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Sveikos 4u.gif
Man irgi siandien pavasariu kvepia ax.gif
Prisisakiau vaiskrumiu sodinuku, dabar SB bijau, kai pamatys, kiek sukist kazkur reikia blush2.gif Bet man labai smagu, turet krumelius, va geliu as nemegeja augint blush2.gif
Reiktu langus eit isvalyt, bet kaip tingiu... Prisisportavau, tai dabar arbata geriu, netrukus kavos eile smile.gif
Spaliuke, gaila, kad taip su uosviu gavos 4u.gif Daznas atvejis, kad vyras palieka zmona ir vaikus pamirsta tuo paciu (palieka tai cia salyginis, gali buti ir paliktas, nesvarbu)...
Del kisimosi, tai gal ir butu norinciu, bet nesileidziam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 23, 15:46)
tada ne taip supratau smile.gif
siaip tai man praktiskai nelabai isivaizduojama situacija, nes dazniausia prilimpa mamos ne tevai smile.gif

Atvirkštinis variantas biggrin.gif 4u.gif
Mama, vyro motina, irgi paskambina, bet tikrai neerzinančiai, nes normalu kad mama kartą į dieną ar kelias dienas paskambina tik sūnui pasiklausti kaip sekasi. Bet tėvas, tai fruktas, kuris per dieną po n skambučių kas 10 min daro su tuščiais plepalais ir kas kart tą patį per tą patį pasakoja doh.gif . Nu tikrai vargina ir nervina smile.gif
Atsakyti
Meniu:
Saukstas omleto, 150 g nat.jogurto su chia, glaistytas surelis
dubenelis darzoviu sriubos, sauja salotoms skirtu seklu
arbata su cukrum ir pienu, 10 dziovintu slyvu
varskes 100 g su cukrum, grietine ir oboliene, kava
obuolys
150 g nat. jogurto ir bananas
Atsakyti
Virtas kiaušinis, rūkyta lašiša, šiek tik nuo vakar likusios vištienos krūtinėlės, šaukštelis krienų, kava su grietinėle
Gabaliukas dukaniskai vyniotiniai
Kava su grietinėle, ant šaukštelio galo medaus
Gabaliukas to paties vyniotiniai
2 krabų lazdelės
3 gabaliukai orkaitėje keptos žuvies

Normalių pietų nebuvo, nes beveik 3 valandas buvom su dukrytė lauke;)
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif buvau echo tai mazylis mano ilgakojis ax.gif sako aukstas vyras bus biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 23, 12:20)
mano vyro tevas tai .... nera zodziu, gryzes yra i lietuva, bet nesugebejo sunaus net su jubiliejum pasveikint, oi pasiseke jam kad sunui jis ant tiek tuscia vieta, kad nei alimentu nenori teistis (o skolingas uz 18 metu). Nu butu mano tevas senai buciau teismuose uztasius .... isliejau pykti  cool.gif

mano klasiokes panasi sutuacija tik va ja "mamyte" paliko su dar 3 vaikais tevui ir iskeliavo paskui kita vyra i uzsieny...kur dar 3 vaikus suveike doh.gif Ir klasioke suzinojo kad "mama" buvo Vilniuj tvarkyt reikalu bet net nekilo klausimas kaip laikos vaikai. Gerai kad su tevu pasiseke, ir nors turejo kraustytis i kaima nes sunkiai buvo tiek vaiku vienam islaikyt bet va surado kita zmona kuri ir padejo daug. Bet va kai matau tos klasiokes akis apie mama kalbant, juk ji vyriausia buvo ir jau pradine mokykla baigus...
Atsakyti
Meniu siandien sotus ir dar be sporto
bet tilpau i svorio islaikymo kalorijas

Pusryciai 2 pieniskos desreles saukstelis garstyciu, saukstelis kecupo, rieke namines duonos
priespieciai bananas
pietus guliasas, bulves, pomidorai su svogunais drebuciuose, marinuoti agurkeliai
pavakariai obuolys
vakariene omletas is 2 kiausiniu, 150 gr grudetos varskes, pomidoro, keptas ant sviesto
viso 1670 kcal

Nusprendziau siandien pabut gera, eisiu sakiau aviziniu sausainiu kept, bet sugalvojau numegzt megztini vaikui, pradejau ir taip tingiu tuos sausainius maisyt
gal zinot kokiu keksiuku su aviziniais miltais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 kovo 2016 - 20:12
Labas vakaras,
visa diena pralakstyta doh.gif
meniu
pusr. j. arbata, sumustiniai su juoda duona, sviestu, vytinta mesa, obuoliu
kapuchino su sausainiu
piet. puodelis trintos darzoviu sriubos, kapuchino, truputis ledu su grietinele ir kivi
vak. balinta kava, karsti sumustiniai
Atsakyti
meniu

pusryciai - bananas, rieke duonos 50gr lasisos, saldainis, 3in1 kava
priespieciai - sauja datuliu, bananas, 3in1 kava
pietus - 50gr ryziu, keptas baklazanas (alyvuogiu aliejaus saukstas nepilnas, balzamiko acto, cesnako truputi)
pavakariai - leduuu (daug 200gr tikrai), 2 saldainiai
vakariene - 200gr grudetos varskes, saukstas obuolienes

nusikaliau ziauriai, nors nei vaiksciojau, nei begiojau ... pritaisiau valgyt porai dienu, einam maudyt maziaus ir liulia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 23, 20:40)
meniu

pusryciai - bananas, rieke duonos 50gr lasisos, saldainis, 3in1 kava
priespieciai - sauja datuliu, bananas, 3in1 kava
pietus - 50gr ryziu, keptas baklazanas (alyvuogiu aliejaus saukstas nepilnas, balzamiko acto, cesnako truputi)
pavakariai - leduuu (daug 200gr tikrai), 2 saldainiai
vakariene - 200gr grudetos varskes, saukstas obuolienes

nusikaliau ziauriai, nors nei vaiksciojau, nei begiojau ... pritaisiau valgyt porai dienu, einam maudyt maziaus ir liulia  smile.gif

Oho kaip anksti liulia smile.gif mano mazoji jau ismaudyta ir miega nuo 20.30, bet as niekaip neprisiverciu anksciau atsigult. Atsigulu 12 nakties, ir tai dar nemiga kankina, ryte akiu praplest negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 23, 22:15)
Oho kaip anksti liulia  smile.gif  mano mazoji jau ismaudyta ir miega nuo 20.30, bet as niekaip neprisiverciu anksciau atsigult. Atsigulu 12 nakties, ir tai dar nemiga kankina, ryte akiu praplest negaliu  unsure.gif

Man užtenka tik galva ant pagalvės padėti ir viskas:) nors ussimiegu puikiai kiekvieną naktį. Manoji irgi nuo 20.30 miega. Kiek tavajai?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 23, 21:15)
Oho kaip anksti liulia  smile.gif  mano mazoji jau ismaudyta ir miega nuo 20.30, bet as niekaip neprisiverciu anksciau atsigult. Atsigulu 12 nakties, ir tai dar nemiga kankina, ryte akiu praplest negaliu  unsure.gif

tai dar paskaitau knyga kol suima miegas smile.gif mes stengiames iki 21 val vaika paguldyt, bet nevisada iseina smile.gif mane nestumo metu nemiga kankino, neuzmigdavau iki paryciu...bjaurus reikalas imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 23, 21:50)
Man užtenka tik galva ant pagalvės padėti ir viskas:) nors ussimiegu puikiai kiekvieną naktį. Manoji irgi nuo 20.30 miega. Kiek tavajai?

Trecias menuo baiginejasi 4u.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 23, 22:01)
tai dar paskaitau knyga kol suima miegas smile.gif mes stengiames iki 21 val vaika paguldyt, bet nevisada iseina smile.gif mane nestumo metu nemiga kankino, neuzmigdavau iki paryciu...bjaurus reikalas imk  4u.gif

As jau nepamenu, kaip ten nestumo metu buvo, bet dabar tai vargstu siaubingai doh.gif
Aciu uz balioneli, imu 4u.gif
Atsakyti