Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 24, 08:51)
blink.gif ka jau prisidirbai ?

QUOTE(lera* @ 2016 03 24, 08:52)
Tai jau gėrei litrą sūdyto vandens ir tryda buvo biggrin.gif ???
Mačiau ir aš tą laidą biggrin.gif

Geriau geriau doh.gif bet nebuvo, nors tikejausi issivalymo... Atsikankinau ir viskas atgal išėjo per kur įėjo, plius dar druskos skonio nuplauti negalėjau ilgiausiai... Bloga bele kaip buvo sad.gif nekartokit tokių nesamoniu blink.gif
Atsakyti
nu jo šiaip tai skrandi taip plauna biggrin.gif
kai kažką negero suvalgai, apsinuodyji...
Atsakyti
Labuka

As tai ir girdejau, kad surus vanduo ,kai skrandi nori isplaut. sukelia vemima.
Atsakyti
Per TV kitaip sakė dėl sūraus vandens doh.gif Negana skrandį isploviau to nenorėdama, dar ir pliusą uzsikroviau doh.gif
Atsakyti
O kaip pvz mineralinis Vytautas, sūrus, po sporto galiu beveik litrą išgerti, nei pykina , nei su wc draugauju daugiau nei reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 24, 10:15)
O kaip pvz mineralinis Vytautas, sūrus, po sporto galiu beveik litrą išgerti, nei pykina , nei su wc draugauju daugiau nei reikia g.gif

Per mazo surumo manau Vytautas g.gif mano tetis ji po pirties geria smile.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Apmazejo darbu, tai uzlekiu smile.gif suvalgiau priespiecius, reiks kibt i darbus neskubedama smile.gif
Svoris vel grizo i normas smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 24, 10:08)
Geriau geriau  doh.gif bet nebuvo, nors tikejausi issivalymo... Atsikankinau ir viskas atgal išėjo per kur įėjo, plius dar druskos skonio nuplauti negalėjau ilgiausiai... Bloga bele kaip buvo sad.gif nekartokit tokių nesamoniu blink.gif

Primastot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gerai, kad aš nemačiau tos laidos apie sūrų vandenį lotuliukas.gif . Tai ir būčiau pamėginus biggrin.gif
Ar turit kas iš jūsų Smart TV/3d? Norim teliką pirkt, renkamės įvairius variantus ir tarp Samsung ir LG. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 24, 12:13)
Labas 4u.gif
Gerai, kad aš nemačiau tos laidos apie sūrų vandenį lotuliukas.gif . Tai ir būčiau pamėginus biggrin.gif
Ar turit kas iš jūsų Smart TV/3d? Norim teliką pirkt, renkamės įvairius variantus ir tarp Samsung ir LG. smile.gif

Pas mus samsung, patenkinti;)
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 24, 11:29)
Pas mus samsung, patenkinti;)

O kas ten gero? Dabar skaitinėju aprašymą internete, tai su 3d akiniais viskas žiūrima ar tik tam tikri filmai tam pritaikyti? Kaip su internetu, youtube? Labai lėtas ryšys? Gal galėtum plačiau, kad bendrą vaizdą susidaryčiau smile.gif
Atsakyti
Laba dienele smile.gif

QUOTE(TITA777 @ 2016 03 24, 09:58)

As tai ir girdejau, kad surus vanduo ,kai skrandi nori isplaut. sukelia vemima.

Man jokio vemimo nesukelia, ryte ant tuscio skrandzio, po valandos tualete sedziu, bega pro kita gala viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 24, 12:58)
Laba dienele smile.gif
Man jokio vemimo nesukelia, ryte ant tuscio skrandzio, po valandos tualete sedziu, bega pro kita gala viskas biggrin.gif

tu cia kasryt taip?
Atsakyti