Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas 4u.gif

30 d. raudona

Meniu

Pusryčiai: kokteilis (spinatai, melionas, kons. ananaso griežinėlis, kriaušė, kivis, linų sėmelys)
pietūs: Garintos daržovės, netikro zuikio pora gabaliukų
Vakarienė: Trinta žiedinių kopūstų sriuba, pusė vidutinės picos su tunu blush2.gif MB nusivedė vakarienės į piceriją, pasiėmiau sriubos ir... na suvalgiau dar pusę MB picos lotuliukas.gif
Atsakyti

30 d. žalia

QUOTE(wicked @ 2016 03 30, 18:23)
*kas ten vyks? bigsmile.gif

**aš neturiu jokio mėnesio tikslo... kadangi konkrečiai stoviu vietoje... tai tiek tos...

*Ai, čia naujos nežinot...
Turiu du žiauriai mėgstamus dainininkus - vieną Lietuvoj, antrą - Rusijoj, Sankt Peterburge. Metodie Bujor, Lietuvoj jį mažai kas žino, nors prieš pusantrų metų koncertavo Kongresų rūmuose ir be reklamos surinko pilną salę. Gegužės 27 d. S.-P. jo solinis koncertas. Ilgai svarsčiau - važiuot nevažiuot, vis dėlto 17 val. autobusu į vieną pusę. Galiausiai apsisprendžiau, šeštadienį viena iš būrelio soc. tinkle nupirko bilietą thumbup.gif
** Gali toks ir tikslas būti - bent jau neprisidėti nei 100 gramų bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Kadangi dar lentelė nepaskelbta, bandau ir aš dar suspėt prisduot - 77,7

Visgi nekabinkit man medalio (jei jau taip nutiktų, kad būčiau pirmaujanti), nes nuo Velykų ryto mažai ką galiu dėti į burną. Mūsų šeimyną parklupdė Roto virusas (turbūt), ko gero mažoji iš darželio parnešė.
Gausus Velykų stalas liko nepaliestas, taip sakant šventėm su vandens stikline rankoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raza @ 2016 03 30, 23:19)
Priduodu nieko gero bet velykos 5 dienos iseiginiu plus pms 1.2 kg i virsu tad nekas

atsižymėt dienų nenori? rolleyes.gif
QUOTE(R's... @ 2016 03 31, 06:13)
Kaip Merginų nuotaikos?  bigsmile.gif

miegančios hihihi.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 03 31, 08:17)
šuoliukai mane nužudė, įveikiau tik 1,5 karto treniruotę, o rašo kartoti 2-3 kartus  doh.gif

aš du kartus kartojau pratimus... nereikia persistengti cool.gif
QUOTE(nutė @ 2016 03 31, 09:00)
30 d. žalia
Turiu du žiauriai mėgstamus dainininkus - vieną Lietuvoj, antrą - Rusijoj, Sankt Peterburge. Metodie Bujor, Lietuvoj jį mažai kas žino

aš prie tų nežinančių biggrin.gif
o Lietuvoje kas? bigsmile.gif
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif nutė

second.gif rasa289

third.gif Rasma

MATMENYS

user posted image

MĖNESIO TIKSLAS

user posted image

Sveikinimai Nute, Jums mažiausiai pritrūko iki mėnesio tikslo! first.gif
Papildyta:
QUOTE(R's... @ 2016 03 31, 05:13)

Kaip Merginų nuotaikos?  bigsmile.gif

Puikios ax.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 03 31, 07:17)

sportas LIUKS thumbup.gif d'esprit žiauriai patiko. aišku šuoliukai mane nužudė, įveikiau tik 1,5 karto treniruotę, o rašo kartoti 2-3 kartus  doh.gif  na bet kaip pirmam kartui manau užteks. 4u.gif

...ir čia tik pradžia... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 31, 10:16)
...ir čia tik pradžia... hihihi.gif

mačiau, kažkada kamuolio reiks... o jei jo neturiu? bus koks pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 09:19)
mačiau, kažkada kamuolio reiks... o jei jo neturiu? bus koks pasirinkimas? g.gif

ir aš jo neturiu, reiks mąstyt, gal pirkt g.gif
MB vakar juokės, kai vietoj svarelių butelius pilnus vandens kilojau biggrin.gif

d'esprit - sakai tik pradžia... cool.gif na nieko, mes nepasiduosim rolleyes.gif beja, treniruočių dienos nesikeis? nes apgalvojau kad labai liuks kas antrą dieną sportuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 31, 10:33)
ir aš jo neturiu, reiks mąstyt, gal pirkt g.gif
MB vakar juokės, kai vietoj svarelių butelius pilnus vandens kilojau biggrin.gif

svarelius aš turiu, jie vietos neužima... bet labai tikiuosi, kad bus galima išlaviruoti ir be kamuolio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 09:19)

Kamuolio reiks nuo 13 savaitės. O pakeist kažkuo.. Na, kur pratimai atsigulus ant kamuolio, galima daryt tiesiog atsigulus, o kur kamuolio ridenimas, tai tiesiog praleist juos, jei kamuolio neturi ax.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 03 31, 09:33)
d'esprit - sakai tik pradžia... cool.gif na nieko, mes nepasiduosim rolleyes.gif beja, treniruočių dienos nesikeis? nes apgalvojau kad labai liuks kas antrą dieną sportuot cool.gif

Man pačiai šita programa labai labai patiko, bet teko sustabdyt, nes dabar prioritetas bėgimas, o po dvi treniruotes per dieną tiesiog nepavežu. Lauksiu, kol baigsiu savo 100 dienų bėgimo iššūkį, tada pradėsiu ir šitą programą smile.gif

Treniruočių dienos nuo trečios savaitės bus pirmadienis - šeštadienis, tik sekmadienis išeiginė, bet surašysiu ir variantą sportuot kas antra diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

29d zalia.
30d raudona.

Mistika man kalorijų skaičiavimas. Bandžiau, bet nesusigaudau kaip teisingai...Internete radau produktus, koloringuma ju...tada visus susidedu kas i paliekala ieina. Taip ir reikia daryti? sveriat viska? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 31, 10:38)
Sveikos,

29d zalia.
30d raudona.

Mistika man kalorijų skaičiavimas. Bandžiau, bet nesusigaudau kaip teisingai...Internete radau produktus, koloringuma ju...tada visus susidedu kas i paliekala ieina. Taip ir reikia daryti? sveriat viska?  g.gif

Taip, pasveri visus produktus, paskui pasiskaičiuoji pagal internete rastą produktų kaloringumus smile.gif
Jei kas neaišku, ar reikia pagalbos, sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 31, 11:38)
Mistika man kalorijų skaičiavimas. Bandžiau, bet nesusigaudau kaip teisingai...Internete radau produktus, koloringuma ju...tada visus susidedu kas i paliekala ieina. Taip ir reikia daryti? sveriat viska?  g.gif

esu skaičiavus kažkada... tai taip, viską viską sverdavau, net kiek sviesto ant sumuštinio tepdavau biggrin.gif
Atsakyti