Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Mistika man kalorijų skaičiavimas..Niekada jų neskaičiavau, man atrodo labai nuobodus užsiėmimas rolleyes.gif visada kažką naujo valgydama, pirkdama - pasigilinu kiek kcal ir mintimis primetu tai daug ar mažai biggrin.gif
Hm...rytoj po darbo nusimato merginų susitikimas kavinėj.Vai vai vai... ką su sportu daryt g.gif matyt treniruotę teks perkelt šeštadieniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 31, 12:54)
Mistika man kalorijų skaičiavimas..Niekada jų neskaičiavau, man atrodo labai nuobodus užsiėmimas rolleyes.gif visada kažką naujo valgydama, pirkdama - pasigilinu kiek kcal ir mintimis primetu tai daug ar mažai biggrin.gif
Hm...rytoj po darbo nusimato merginų susitikimas kavinėj.Vai vai vai... ką su sportu daryt g.gif matyt treniruotę teks perkelt šeštadieniui g.gif

Nu jo, nuobodokas užsiėmimas, bet šiuo metu pasirįžau pasikankint, nes noriu žinot, kad pakankamai kalorijų suvartoju. Esu iš tų, kurios mėgsta nusimažint, atrodo, soti, o organizmas pusbadžiu gyvena, paskui ir saldumynai eina į trasą ir kitas šlamštmaistis.. Dabar, kai pradėjau valgyt maždaug 1300-1400 + sporto metu išdegintos kalorijos (jau apie 3 savaites skaičiuoju), tai apie saldumynus nė minčių nekyla schmoll.gif
Atsakyti
D'esprit, dėkui už lenteles. Motyvuoja smile.gif
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 10:02)
aš prie tų nežinančių biggrin.gif
o Lietuvoje kas? bigsmile.gif

Nuo pirmos "Triumfo arkos" laidos pirmos muzikinės frazės - Liudas Mikalauskas. Žymiausias Lenkijos kompozitorius ir dirigentas K. Pendereckis įvertino jo talentą, nuolatos kviesdamas dainuoti su jo orkestru ne tik Lenkijoje, bet ir gastrolėse.
Žinau, kad įdomiai atrodau ne itin mėgdama populiariąją muziką, bet tokia esu nuo vaikystės, nuo to, kaip 6 klasėj pirmąkart patekau į klasikinės muzikos koncertą bigsmile.gif

QUOTE(airv @ 2016 03 31, 11:38)
Sveikos,
Mistika man kalorijų skaičiavimas. Bandžiau, bet nesusigaudau kaip teisingai...Internete radau produktus, koloringuma ju...tada visus susidedu kas i paliekala ieina. Taip ir reikia daryti? sveriat viska?  g.gif

Tikrai, taip ir daroma. Bet šitas skaičiavimas - ne man g.gif Jei įsipareigočiau - visos dienos būtų raudonos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 03 31, 13:31)
Žinau, kad įdomiai atrodau ne itin mėgdama populiariąją muziką, bet tokia esu nuo vaikystės, nuo to, kaip 6 klasėj pirmąkart patekau į klasikinės muzikos koncertą  bigsmile.gif

aš tai turiu tokią mėgstamą frazę - mūsų daug ir mes vienodi biggrin.gif
tai vat, ir aš netinku į tuos rėmus, nes yra pas mane dalykų, kurių kitiems nesuprast, bet manau, jog tai yra daugiau pliusas nei kad minusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:02)
yra pas mane dalykų, kurių kitiems nesuprast, bet manau, jog tai yra daugiau pliusas nei kad minusas biggrin.gif

Kokių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 31, 14:12)

tarkim, daug kas nesupranta, kaip aš galiu viena eiti į koncertus... kodėl visai nevartoju alkoholio... taip pat esu tos nuomonės, kad pora neturi būti sulipusi - visur visada kartu... žmonės skirtingi, su savais pomėgiais, supratimais ir t.t., ir panašiai, negali viskas abiems patikti ir tikti... ir jei aš nenoriu kažkur eiti, tai kodėl turėčiau? ir dar baisiau, kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? taip pat nesuprantu lietuviškų balių su visais vedančiaisiais ir jų pošlais juokeliais... kaip ir nesuprantu to požiūrio, kad balius turi atsipirkti (ta prasme, kad jei jau neši dovaną pinigais, tai suma priklauso nuo baliaus šustrumo) kažkas tokio...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:18)
taip pat esu tos nuomonės, kad pora neturi būti sulipusi - visur visada kartu... žmonės skirtingi, su savais pomėgiais, supratimais ir t.t., ir panašiai, negali viskas abiems patikti ir tikti... ir jei aš nenoriu kažkur eiti, tai kodėl turėčiau? ir dar baisiau, kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? taip pat nesuprantu lietuviškų balių su visais vedančiaisiais ir jų pošlais juokeliais... kaip ir nesuprantu to požiūrio, kad balius turi atsipirkti (ta prasme, kad jei jau neši dovaną pinigais, tai suma priklauso nuo baliaus šustrumo) kažkas tokio...

Dėl poros, manau, viskas priklauso nuo to, kiek poroje esantys žmonės yra vienodi/skirtingi. Šitoj vietoj žiūriu per savo šeimos prizmę g.gif Mes esam visada ir visur sulipę.. Tiesiog.. Specialybė abiejų ta pati, hobis tas pats, mąstom abu vienodai, dažnai net apie tą patį tuo pačiu metu smile.gif Einam visur, kur įmanoma kartu, nes ir taip per mažai laiko tenka dviese praleist..
Tokių balių aš irgi nesuprantu, nemėgstu, bet, manau, jie populiarūs daugiau vyresnių žmonių tarpe.. Ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 31, 14:33)
Dėl poros, manau, viskas priklauso nuo to, kiek poroje esantys žmonės yra vienodi/skirtingi.
---
Tokių balių aš irgi nesuprantu, nemėgstu, bet, manau, jie populiarūs daugiau vyresnių žmonių tarpe.. Ar ne?  g.gif

turbūt reikėjo man akcentą dėti ant to, kad kai žmonės skirtingi 4u.gif bet tikrai yra tokių, kur vistiek visur kartu, nes nu taip reikia cool.gif mes vat su MB skiriamės labai stipriai... plius visokie renginiai, susiję su jo darbu, kur ir viešumo pakankamai, ir šiaip... tai yra tokių, kurie nelabai supranta, kaip aš tame nedalyvauju, o eina jis vienas (ar ne vienas)... bet jei man tai neįdomu, jei aš nenoriu, ypač nenoriu būti viešas žmogus, man to nereikia, tai ir neprivalau... turiu teisę rinktis... o ne reikia cool.gif gal kokį kartą ar du tik esu ėjus kažkur su juo, kadangi man pačiai tas buvo įdomu...
---
nežinau... vestuvėse irgi būna...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:50)
turbūt reikėjo man akcentą dėti ant to, kad kai žmonės skirtingi 4u.gif bet tikrai yra tokių, kur vistiek visur kartu, nes nu taip reikia cool.gif mes vat su MB skiriamės labai stipriai... plius visokie renginiai, susiję su jo darbu, kur ir viešumo pakankamai, ir šiaip... tai yra tokių, kurie nelabai supranta, kaip aš tame nedalyvauju, o eina jis vienas (ar ne vienas)... bet jei man tai neįdomu, jei aš nenoriu, ypač nenoriu būti viešas žmogus, man to nereikia, tai ir neprivalau... turiu teisę rinktis... o ne reikia cool.gif gal kokį kartą ar du tik esu ėjus kažkur su juo, kadangi man pačiai tas buvo įdomu...
---
nežinau... vestuvėse irgi būna...

Taip, buvimo kartu, nes taip reikia aš irgi nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 31, 14:18)
taip pat esu tos nuomonės, kad pora neturi būti sulipusi - visur visada kartu... žmonės skirtingi, su savais pomėgiais, supratimais ir t.t., ir panašiai, negali viskas abiems patikti ir tikti... ir jei aš nenoriu kažkur eiti, tai kodėl turėčiau? ir dar baisiau, kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? taip pat nesuprantu lietuviškų balių su visais vedančiaisiais ir jų pošlais juokeliais... kaip ir nesuprantu to požiūrio, kad balius turi atsipirkti (ta prasme, kad jei jau neši dovaną pinigais, tai suma priklauso nuo baliaus šustrumo) kažkas tokio...

bigsmile.gif drinks_cheers.gif Kaip tiesiai į dešimtuką aš . Net nejauku lotuliukas.gif tik perfrazuočiau , kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? į Kaip aš galėčiau/Kokia teisę turėčiau neleisti savo antrosios pusės?
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 31, 15:00)
bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  Kaip tiesiai į dešimtuką aš . Net nejauku  lotuliukas.gif tik perfrazuočiau , kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? į Kaip aš galėčiau/Kokia teisę turėčiau neleisti savo antrosios pusės?

laugh.gif

dėl perfrazavimo - oi kiek yra tokių, kurie neleidžia savo antrosios pusės kažkur... ir galvojau, kad gal tai daugiau vyksta tarp vyresnių, kad visur visada kartu... bet pasirodo, jog čia klydau...

dar vienas dalykas - kaip ir rašiau, aš visai nevartoju alkoholio, visai... MB jau keli metai taip pat... ir kai buvo mano vidurinėlio krikštynos, vos ne iš pareigos, kad reikia, nupirkom kelis butelius... ir dar liko... tai po šiai dienai čia kaip anekdotas vaikšto, kad du butelius atsivežė ir dar išsivežė... maždaug koks čia balius doh.gif tai vat, jei suplanuosim vasarą mažiausiojo - alkoholio nebus anei lašo cool.gif ir dzin, kad kiti nesupranta ir to nepalaiko...
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 31, 15:00)
kodėl turėčiau neleisti savo antrosios pusės? į Kaip aš galėčiau/Kokia teisę turėčiau neleisti savo antrosios pusės?

Vat norėčiau apie tas teises pakalbėt, jei tektų pasėdėt namie su dviem mažais vaikais, kurių dar nelabai kažkam svetimam paliksi ir kai išėjimas į parduotuvę būna didžiausia pramoga ir šventė biggrin.gif Bet gal čia tik mano vyrui nepasisekė su žmona laugh.gif "Kai buvau jauna, meldžiausi, kad Dievas man duotų gerą vyrą ir Dievas man gerą vyrą davė. O mano vyras nesimeldė, tai gavo tai, ką gavo" laugh.gif
Atsakyti