Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(blykste38 @ 2016 04 11, 15:46)
Abu i telefona sulinde, skaito ka mes rasom 😀

Oi prajuokinai 😂 ismanus berniukai lotuliukas.gif

Blykste tu isnesk mano klausimui kortas del sokejeliu. Tada darysiu konspekta ir atsikabinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 08, 13:40)
Skeptru 2 apv, disku riteris apv, jega
Pries apsispresdama svarstei ar is vis tuo uzsiimti
Galbut norejai pabut viena patinginiaut ar uzsiimt sau miela veikla
Ko gero teko pabendraut su asmeniu kuriam reikalingas demesys, tiksliau gal teko savo kontroliuot bendraujant 😉

Klausimai buvo tokie:
Ka vakar turejau daryti, ko nemegstu ir kodel? Arba ka vakar veikiau neplanuotai? Sie klausimai susije tarpusavy, tai kuris jau jums labiau patinka biggrin.gif

Nezinau, kaip konkreciai formulavai klausima, bet paryskintas melinai sakinys yra tiesa, nors klausimas buvo ne apie tai 4u.gif
Is tiesu paskambino drauge, kad uz poros valandu bus mano mieste. Apie uzsukima uzsimine savaite pries, bet as visai pamirsau. Ta diena kaip tik ir norejau patinginiauti namuose is tiesu. Taigi, del tos drauges atvykimo teko man sesti i masina su vaikais ir vykti iki zaidimu kambario, o vairuoti as tiesiog be galo nemegstu ir vengiu. Plius, tas kambarys nepigiai atsieina, tai dar ir islaidos neplanuotos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 11, 09:52)
user posted image

Saule. Ale rimtai porike. Vat kaip ta simbolika neuzakcentuoju.

Tikrai nesapalioju su tevais ar kuo nesu net uzsiminus nei mamai nei kokiai draugei kad su kortom experimentuoju wink.gif

Abu i telefona sulinde, skaito ka mes rasom 😀
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 11, 12:49)
Oi prajuokinai 😂 ismanus berniukai  lotuliukas.gif 

Blykste tu isnesk mano klausimui kortas del sokejeliu. Tada darysiu konspekta ir atsikabinu  lotuliukas.gif

Darbe esu dar, teks vakaro palaukt
Atsakyti
Dirbkit dirbkit ! As visa diena lovoj cool.gif guliu ir tingiu net tinget... per pietus vyras grizi padare valgyt rolleyes.gif bijo kad galu neatiduociau lotuliukas.gif galeciau tvarkytis ar ka bet noriu kaip zmogus pasirgt lotuliukas.gif tegu pakariauja pora dienu su vaikais tai labiau mane myles wub.gif

Ok nebespankstu, temperatura daro savo matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 02 04, 15:16)
Amariliai:

1. Kokie A ir E santykiai?

Amariliu mintys/jausmai/veiksmai - kardu karalius, XX Nuosprendis, 8 kardai.

apie ji galvojate kaip apie diktatoriu. smile.gif usu nuomone E yra saltas, arogantiskas vyriskis, kuris nepaiso kitu nuomones. isikandes savo tiesa ir kitos nepripazista. saltas, stiprus ir gana grubus vyras. bet puikiai zino savo tvirta padeti ir kitiems nenusileidzia. jauciates su juo saugi. nauji jausmai, jauciates isgelbeta is tamsos gelmiu. jums tai atgaiva sielai ir naujo kelio pradzia. jauciates tartum prisikelusi naujam gyvenimui. bet iniciatyvos visiskai nerodote. nesiimat jokiu veiksmu to vyro atzvilgiu. arba tiesiog nenorite nieko matyti ir "plaukiate pasroviui"-kas bus, tas bus.

E mintys/jausmai/veiksmai - XI Teisingumas, 5 monetos, 7 monetos.

manau jis jau apsisprende jusu atzvilgiu. kazka suprato arba sugalvojo kaip su jumis bendrauti, kokiom "kortom zaisti". jausmai tokie, kad jam reikia paramos ir pagalbos is jusu puses. manau, kad jis jauciasi apleistas, saltas ir vienisas. toks nuskriaustas. arba nori padeti jums, suteikti kazkokia parama ar paguoda. veiksmu taip pat daug nesiima. arba tiesiog "tyli kiaule gilia sakni knisa" biggrin.gif galbut kazka jau suplanaves yra, bet viska aro labai is leto, apgalvodamas, atsargiai. gali buti, kad jums demesio rodo daugiau, o gauna is jusu maziau ir tas jam nelabai patinka.

bendri santykiai - 8 taures, XIV Saikingumas, 9 lazdos.

santykiuose jus abu ieskote sprendimo kaip palaikyti balansa ir harmonija. kaip nesipykti ir per daug "nesiseileti", kad visko butu saikingai. tiesiog bandote islaikyti ta aukso viduriuka, kad nepulti i krastutinumus. i viska ziurite realiai ir ramiai, gerai viska apgalvojant ir darant atsargius sprendimus. taip sakant deliojat "taskus ant i".

toliau paziurejau kas apskritai vyksta jusu santykiuose:

tauriu karalius, Imperatore, kardu karaliene (apv), 8 lazdos, 4 lazdos, Mirtis.

mano nuomone jus labai greitai apsigyvensite kartu arba paviesinsite savo santykius kaip pora. jis romantiskas, graziai kalba, rodo visapusiska demesi ir jumis rupinasi. jus taip pat spinduliuojat seksualumu ir moteriskumu. manau, kad bendraujat kaip normali, grazi pora. viskas ivyks tikrai greitai. jusu santykiai transformuosis i kita lygi ir peraugs i rimtesnius.
dabar del tos apv kardu karalienes. as pries deliodama kortas perziurejau visa kalade ir visos kortos buvo tiesios. deliojant pries tai Ritandrai Kardu karaliene nebuvo pasirodzius. tai ji kaladej apsiverte savaime. smile.gif magija ivyko. tai manau cia tiesiog zenklas, kad reikia i ja atkreipti demesi, nes as apverstu kortu nenaudoju ir visada patikrinu, kad butu tiesios.
patarimas - kardu pazas, fortunos ratas. kortos pataria nebuti labai kritiskai ir reikliai. labiau pasidometi partneriu, pasnipineti ji, stebeti. ir situacija susiklostys palankia linkme. reikia atsiduoti likimui tikriausiai.

Amariliai, suradau delione. vakar atgavau kompa, atseit sutvarke. biggrin.gif istryne pora virusu.. visitiek reikes nesti, kad windows'us perrasytu, nes kiti virusai liko..
man dienos kortos ivairiai parodo. kartais buna parodo tip top simboliskai, kas pavaizduota kortoj. kartais nieko rimto, o kartais reiksme kokia pasako.. ivairiai buna. pvz viena karta traukiau su Deviant moon. buvo 6 monetos. ir ten parodyta kaip vienas skeletas duoda moneta kitam skeletui.. biggrin.gif tai vyras ta diena parveze is draugu pilna kibira leksciu.. biggrin.gif biggrin.gif tipo jie dare tvarka namie ir mums atidave pora servizu.. tai sakiau, jau tiksliau ir buti negali.. biggrin.gif o kita diena issitraukiau durerio Pakabintaji. tai visa diena, visi reikalai strigo, dar kazkas sugedo, nu, nieko nejo padaryti ir viskas.. tartum uzstrige viskas butu..
Atsakyti
Kadangi uzsisakem tuos baldus del kuriu cia vajus buvo su vyru tai meciau kortas ar sia savaite galima tiketis juos gaut. Nes tempia guma meistras.

Lazdu riteris (apv) / zvaigzde (apv) / (imperatorius papildoma) ir disku du.

Lazdu riteris ir dar apversta mano galva rodo meistra kuris yra "trintukas" totaliai melagis. Zvaigzde apversta tai kad sudus mano viltys?? Kaip sakant priges lotuliukas.gif o du diskai? Kad sitoj situacijoj pokyciai bus, neaisku tik ar sia savaite. Nes kortoj vaikinas laiko vienoj ir kitoj diskus lyg sverdamas. Gal tiesiog neaisku ar spes su laiku ir todel nieko man neduoda garantiju.
Plius meistras pagyvenes vyras o jo darbuotojas jaunas. Gal tas imperatorius rodo ta virsininka o tas jaunuolis ta muilintoja darbininka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 11 balandžio 2016 - 18:54
Sveikos,gal galetu kuri nors man paburti? biggrin.gif atskiros temos nebera unsure.gif
Atsakyti
nail.gif palikot viena mane sirgt ...

Papildyta:
QUOTE(pole @ 2016 04 11, 21:12)
Sveikos,gal galetu kuri nors man paburti? biggrin.gif atskiros temos nebera unsure.gif

Kuri laika temos nera. Palauk gal kuri mergaite sutiks ir paburs kaip sakai smile.gif

P.s o kur Pavasario saule unsure.gif
Atsakyti
Ritandra, manau negausi arba jei ir gausi, kazkas bus negerai. Suks uodega tie meistrai. O imperatorius papildomas kuriai kortai? Apv zvaigzdei?

As antra diena terasa tvarkau. Medines plyteles daziau, dabar lauko baldus dazau biggrin.gif liko "tik" stalas ir dvi kedes iveikt lotuliukas.gif ir dar su mergom kariauju, nes jos betvarkes princeses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 11, 21:54)
Ritandra, manau negausi arba jei ir gausi, kazkas bus negerai. Suks uodega tie meistrai. O imperatorius papildomas kuriai kortai? Apv zvaigzdei?

As antra diena terasa tvarkau. Medines plyteles daziau, dabar lauko baldus dazau biggrin.gif liko "tik" stalas ir dvi kedes iveikt  lotuliukas.gif ir dar su mergom kariauju, nes jos betvarkes princeses biggrin.gif

Nu pizduku pizdukas doh.gif trintukas taip ir maniau. Turejom jau su juo reikalu. Dirba gerai bet ir sudmalys neblogas cool.gif

Ok. Laukiu blykstes38 metimo del sokeju. O i ta laika gal koki klausima??
Atsakyti
O kokius baldus uzsaket? 4u.gif

Klausimuka sakai. Hmmm... Ok, duosiu nelengva tongue.gif koki ar apie ka filma dabar ziurim su vaikais? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 11 balandžio 2016 - 20:15