QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 19:07)
O del isleistuviu tai faktas, kosmosas. As jos aiskinu blyn kaip suauge zmones patys daro socialine atskirti. Ir kaip jaucias kad tos kurios tikrai neturi - tyli nesmagu geda. O as kaip tas suva nestaugus

man tokiose situacijose tqi a ) variantas norisi uzmest uz visus b variantas- eit pries sistema

uzmest jau daug butu todel rinkaus b varianta ir bandau aukso vidurio ieskot .
Ei, cia apie darzo isleistuves eina kalba? 50 jevro? Nuo kiekvieno vaiko? Ot gerai, kad as seniausiai visuose darzuose ir mokyklose esu is pirmos dienos pasakiusi, kad susirinkimuose manes nelauktu, nes nekenciu zmoniu susiburimo vietu ir sociumo, ant patalpu remontu ir co taipogi niekada neprisidesiu, niekada ir neaiskinau kodel, tai niekad tokiu nesamoniu ir nepatyriau. Ka reik pasneket, tai tik asmeniskai, jokio reketo niekad. Dzuljeta sudalyvaudavo kur nori pigiau/brangiau, bet kazkur nuo 6 klases irgi eme ignorint tuos reikalus, nes susirado vyresniu draugu. Cia kazkokios nenormalios sumos, kur tie zmones dirba? Visa Lt inkscia, kad nieko neturi, bet ant vaizdavimo pries kitus tai sakyc turi normaliai. Darze dar.
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 19:26)
Beja susidejau kortas ir traukiu tik taisiklingai, labai blogai? Nes su tais apverstais man nelabai, as imu kaip priesinga reiksme ir sudz gaunas. Galma taip traukt ar ne?
maciau jau Irony truputeli rase. kaip Tu manai, ar galesi pajusti vien is tiesiu kortu tuos aspektus, kurie dalyvauja situacijoj? Versk is karto, greit iprasi, bus zymiai lengviau.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 10, 20:47)
Amariliai, nu vat kaip idomiai viskas persiverte del to deliojimo.. mano kompas atiduotas tvarkyti, sedziu su telefonu, tai negaliu atknisti tos zinutes su delione. Butu idomu perziureti. Del sapno, tai interpretuociau kaip blogu minciu atsikratyma arba
pokycius pasauleziuroj.. galiu ir klysti.
Su Dienos kortom, tai man problema tame, kad as issitraukiu kortas, bet pamirstu per diena pasiziureti has per kortos.

pvz issitraukiau possible dvi kortas, trim dienom I prieki ir pamirsau jas visai..

pasiziurejau tik po laiko.. ir paskui I zurnala tingejau rasyti interpretacijas. Cia kaip su arbata-pasidarau ir pamirstu isgerti :lolitukas:
As prisidesiu prie delioniu kai turesiu kompa. Nes su tel kosmosas rasyti..
jo, sitas pastoviai vyksta, nieko negaliu padaryt.
siaip ir del dienos kortu rasei teisingai, man pvz jos nerodo ka valgiau ar kur ejau, nebuna taip. daugiau rodo busena arba isvis rimtesnius dalykus, todel, kad as i viska pernelyg rimtai ziuriu, i kortas taip pat. nu ir ka, mano 10 lazdu apverstu - sunki diena emociskai, psixologiskai, nors isoriskai nieko nepadariau, is salies paziurejus cia isvis nieko nesimate, as toj pacioj padety praktiskai visa diena. Bet mintys ir moraliskai sudetingi dalykai buvo... Ir as labai pavargusi jau nuo pietu, galo nematyt dar. Ir Saule kaip patarimas, tai net ne patarimas, tai uzduotis, as ja tebevykdau, labai is tiesu yra rimtas procesas ir negaliu pasakot net, ne su manim viena susije. Bet taip, saule, ugnies stixija, vaiku klausimas... Negaliu sakyt, ka darau.
Niekada man dienos kortos nerodo jokiu ten valgio virimu ar tai panasiai. Arciausiai buities buna nebent bendravimo niuansai. Nu ir tas vienintelis ivykis buvo su gresianciu gaisru syki.
As irgi laukiu savo gerojo kompo, cia man klaviatura durniuoja, x raide turiu rasyt ne vietoj kai paaugle kokia, filmu noriu paziuret, o labiausiai tai muzikos pasiilgau, sitas neveza