Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Amariliai @ 2016 04 10, 20:52)
Skaitai mano mintis seso paraidziui biggrin.gif
Super  mirksiukas.gif

Oi mes pirmu ir nesitikim !! Vaziuoju daugiau del motyvacijos vaikui . Su draugais autobusu, kelione ilga, aisku sokiai, kokie pietus, vakare vel atgal.. ir teveliai sampes palaks autobuse.. lotuliukas.gif . jam tai bus svarbiau nei sokiai. Jam 7 metai dar tos vietos pofik jiem, jie ju net nezino zino tevai tik cool.gif

O del isleistuviu tai faktas, kosmosas. As jos aiskinu blyn kaip suauge zmones patys daro socialine atskirti. Ir kaip jaucias kad tos kurios tikrai neturi - tyli nesmagu geda. O as kaip tas suva nestaugus lotuliukas.gif man tokiose situacijose tqi a ) variantas norisi uzmest uz visus b variantas- eit pries sistema lotuliukas.gif uzmest jau daug butu todel rinkaus b varianta ir bandau aukso vidurio ieskot .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 10 balandžio 2016 - 19:08
Dar viena kart patrukdau ir jau nelisiu i akis, sergu tai apsikrovus skaitalais ir bandau klausimus deliot.
Taip oat del drauges mergytes traukiau kaip jiem seksis (jie jau reitinguojami ir tikros vietos bus vyresni zodziu)

Disku 2/tauriu karalius/ disku 10.

Manau jiem bus neblogai bet netaip kaip tikisi. Tik kaip ta tauriu karaliu interpretuot? Sakyciau susikirs del partnerio kaltes bet kad ir vyresni bet ne vyras.. ar kaip tik pakis koja koks teisejas numuses balus? Nes karalius tauriu tai itakingas zmogus? Idomu 10 disku ir mano vaikui ir jos krito.. ciuju chebryte gerai pasitusins ir tiek thumbup.gif o tevai tures peno kalbom kokia korupcija vertinime ir pan lotuliukas.gif

Ir dar mano dvi taures buvo pirma o cia du diskai... kaip va vien simbolika kad pora. Du zmones.

Beja susidejau kortas ir traukiu tik taisiklingai, labai blogai? Nes su tais apverstais man nelabai, as imu kaip priesinga reiksme ir sudz gaunas. Galma taip traukt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 10, 19:52)
Skaitai mano mintis seso paraidziui biggrin.gif

Tai kad kortos aiskiau nei aiskios seso biggrin.gif
Papildyta:
Manau turetu neblogai sektis tai porai. Kas del dvieju pentakliu tai gali but dvi vienodo stiprumo poros ir sprendziama, kuri vis tik stipresne. Manyciau ta pazistamu bus.

Del tiesiu kortu. Nu vistiek kiekviena korta turi platu spektra reiksmiu nuo teigiamu iki neigiamu. Kai apverstos kortos ta riba kiek aiskesne. Kai tik tiesios reik paciai susivokt, ar teigiama, ar neigiama aspekta rodo. Siulyciau deliot su apverstom.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 10, 21:40)
Tai kad kortos aiskiau nei aiskios seso biggrin.gif
Papildyta:
Manau turetu neblogai sektis tai porai. Kas del dvieju pentakliu tai gali but dvi vienodo stiprumo poros ir sprendziama, kuri vis tik stipresne. Manyciau ta pazistamu bus.

Del tiesiu kortu. Nu vistiek kiekviena korta turi platu spektra reiksmiu nuo teigiamu iki neigiamu. Kai apverstos kortos ta riba kiek aiskesne. Kai tik tiesios reik paciai susivokt, ar teigiama, ar neigiama aspekta rodo. Siulyciau deliot su apverstom.

Nori pasakyt kad jie stipriai turetu sukonkuruot? Nes jie jau soks etapais. Visi tada 8 poros i pusfinali ir 6 ar 4 i finala... reik gal padeliot ar iseis i finala tada gal galit pasakyt kaip klaust kortu? ? Gerai jie soka daug treniruojas bet kazkas vis pakisa koja...
Papildyta:
Paklausiau ar Mija iseis i finala?

Zvaigzde/vezimas/ lazdu karalius ...

Ir vel tas karalius... siaip zvaigzde ir vezimas neblogos kortos, kokia jusu nuomone?

Isanalizuojam ju pasiekima ir sestadieni gausit feedbak aisku.

Man norisi sakyt kad kazkoks teisejas jiem numus bala.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 20:46)
Nori pasakyt kad jie stipriai turetu sukonkuruot? Nes jie jau soks etapais. Visi tada 8 poros i pusfinali ir 6 ar 4 i finala... reik gal padeliot ar iseis i finala tada gal galit pasakyt kaip klaust kortu? ? Gerai jie soka daug treniruojas bet kazkas vis pakisa koja...

Pagal kortas salyciau bus lygiaverti jiems pora. Bet manyciau ju naudai sprendimas turetu but. O del vietos nedristu prognozuoti is siu kortu. Bandyk tikimybes ziureti, bet cia irgi slidus labai reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 10, 21:55)
Pagal kortas salyciau bus lygiaverti jiems pora. Bet manyciau ju naudai sprendimas turetu but. O del vietos nedristu prognozuoti is siu kortu. Bandyk tikimybes ziureti, bet cia irgi slidus labai reikalas.

O kaip jas ziuret? Gali gal istraukt ir bandyt komentuot?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 21:02)
O kaip jas ziuret? Gali gal istraukt ir bandyt komentuot?

Galiu ryt pabandyti, bet kaip jau sakiau tikimybes man slidi tema. Is tavo kortu sakyciau praeis i finala, nors zvaigzdei papildomu reiketu. *****, bet jei tu trauktum apverstas kortas ir sukristu visos sitos apverstos, tai rodytu, kad nepraeis. Tai net nzn ar as cia galiu tas kortas interpretuoti, kai ne tik su tiesiom dirbu
Del tikimybiu, tai is esmes to paties tu ir paklausei. Tiesiog geriau neklaust "ar" ir taip atsiranda tikimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 10, 22:17)
Galiu ryt pabandyti, bet kaip jau sakiau tikimybes man slidi tema. Is tavo kortu sakyciau praeis i finala, nors zvaigzdei papildomu reiketu. *****, bet jei tu trauktum apverstas kortas ir sukristu visos sitos apverstos, tai rodytu, kad nepraeis. Tai net nzn ar as cia galiu tas kortas interpretuoti, kai ne tik su tiesiom dirbu
Del tikimybiu, tai is esmes to paties tu ir paklausei. Tiesiog geriau neklaust "ar" ir taip atsiranda tikimybes mirksiukas.gif

Jei nesunku pati istrauk kortas ju klausimu?
Kaip mijai ir trojui seksis varzybose? Ir tas tikimybes. As dabar bijau traukt su maisytom nes bus bardakas ir pasimetimas.
Atsakyti
Amariliai, nu vat kaip idomiai viskas persiverte del to deliojimo.. mano kompas atiduotas tvarkyti, sedziu su telefonu, tai negaliu atknisti tos zinutes su delione. Butu idomu perziureti. Del sapno, tai interpretuociau kaip blogu minciu atsikratyma arba pokycius pasauleziuroj.. galiu ir klysti.

Su Dienos kortom, tai man problema tame, kad as issitraukiu kortas, bet pamirstu per diena pasiziureti has per kortos. biggrin.gif pvz issitraukiau possible dvi kortas, trim dienom I prieki ir pamirsau jas visai.. biggrin.gif pasiziurejau tik po laiko.. ir paskui I zurnala tingejau rasyti interpretacijas. Cia kaip su arbata-pasidarau ir pamirstu isgerti :lolitukas:

As prisidesiu prie delioniu kai turesiu kompa. Nes su tel kosmosas rasyti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 19:07)

O del isleistuviu tai faktas, kosmosas. As jos aiskinu blyn kaip suauge zmones patys daro socialine atskirti. Ir kaip jaucias kad tos kurios tikrai neturi - tyli nesmagu geda. O as kaip tas suva nestaugus  lotuliukas.gif  man tokiose situacijose tqi a ) variantas norisi uzmest uz visus  b variantas-  eit pries sistema  lotuliukas.gif  uzmest jau daug butu todel rinkaus b varianta ir bandau aukso vidurio ieskot .

Ei, cia apie darzo isleistuves eina kalba? 50 jevro? Nuo kiekvieno vaiko? Ot gerai, kad as seniausiai visuose darzuose ir mokyklose esu is pirmos dienos pasakiusi, kad susirinkimuose manes nelauktu, nes nekenciu zmoniu susiburimo vietu ir sociumo, ant patalpu remontu ir co taipogi niekada neprisidesiu, niekada ir neaiskinau kodel, tai niekad tokiu nesamoniu ir nepatyriau. Ka reik pasneket, tai tik asmeniskai, jokio reketo niekad. Dzuljeta sudalyvaudavo kur nori pigiau/brangiau, bet kazkur nuo 6 klases irgi eme ignorint tuos reikalus, nes susirado vyresniu draugu. Cia kazkokios nenormalios sumos, kur tie zmones dirba? Visa Lt inkscia, kad nieko neturi, bet ant vaizdavimo pries kitus tai sakyc turi normaliai. Darze dar.

QUOTE(Ritandra @ 2016 04 10, 19:26)

Beja susidejau kortas ir traukiu tik taisiklingai,  labai blogai? Nes su tais apverstais man nelabai, as imu kaip priesinga reiksme ir sudz gaunas. Galma taip traukt ar ne?

maciau jau Irony truputeli rase. kaip Tu manai, ar galesi pajusti vien is tiesiu kortu tuos aspektus, kurie dalyvauja situacijoj? Versk is karto, greit iprasi, bus zymiai lengviau.

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 10, 20:47)
Amariliai, nu vat kaip idomiai viskas persiverte del to deliojimo.. mano kompas atiduotas tvarkyti, sedziu su telefonu, tai negaliu atknisti tos zinutes su delione. Butu idomu perziureti. Del sapno, tai interpretuociau kaip blogu minciu atsikratyma arba pokycius pasauleziuroj.. galiu ir klysti.

Su Dienos kortom, tai man problema tame, kad as issitraukiu kortas, bet pamirstu per diena pasiziureti has per kortos. biggrin.gif pvz issitraukiau possible dvi kortas, trim dienom I prieki ir pamirsau jas visai.. biggrin.gif pasiziurejau tik po laiko.. ir paskui I zurnala tingejau rasyti interpretacijas. Cia kaip su arbata-pasidarau ir pamirstu isgerti :lolitukas:

As prisidesiu prie delioniu kai turesiu kompa. Nes su tel kosmosas rasyti.. biggrin.gif

jo, sitas pastoviai vyksta, nieko negaliu padaryt.
siaip ir del dienos kortu rasei teisingai, man pvz jos nerodo ka valgiau ar kur ejau, nebuna taip. daugiau rodo busena arba isvis rimtesnius dalykus, todel, kad as i viska pernelyg rimtai ziuriu, i kortas taip pat. nu ir ka, mano 10 lazdu apverstu - sunki diena emociskai, psixologiskai, nors isoriskai nieko nepadariau, is salies paziurejus cia isvis nieko nesimate, as toj pacioj padety praktiskai visa diena. Bet mintys ir moraliskai sudetingi dalykai buvo... Ir as labai pavargusi jau nuo pietu, galo nematyt dar. Ir Saule kaip patarimas, tai net ne patarimas, tai uzduotis, as ja tebevykdau, labai is tiesu yra rimtas procesas ir negaliu pasakot net, ne su manim viena susije. Bet taip, saule, ugnies stixija, vaiku klausimas... Negaliu sakyt, ka darau.
Niekada man dienos kortos nerodo jokiu ten valgio virimu ar tai panasiai. Arciausiai buities buna nebent bendravimo niuansai. Nu ir tas vienintelis ivykis buvo su gresianciu gaisru syki.

As irgi laukiu savo gerojo kompo, cia man klaviatura durniuoja, x raide turiu rasyt ne vietoj kai paaugle kokia, filmu noriu paziuret, o labiausiai tai muzikos pasiilgau, sitas neveza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 11, 01:12)
Ei, cia apie darzo isleistuves eina kalba? 50 jevro? Nuo kiekvieno vaiko? Ot gerai, kad as seniausiai visuose darzuose ir mokyklose esu is pirmos dienos pasakiusi, kad susirinkimuose  manes nelauktu, nes nekenciu zmoniu susiburimo vietu ir sociumo, ant patalpu remontu ir co taipogi niekada neprisidesiu, niekada ir neaiskinau kodel, tai niekad tokiu nesamoniu ir nepatyriau. Ka reik pasneket, tai tik asmeniskai, jokio reketo niekad. Dzuljeta sudalyvaudavo kur nori pigiau/brangiau, bet kazkur nuo 6 klases irgi eme ignorint tuos reikalus, nes susirado vyresniu draugu. Cia kazkokios nenormalios sumos, kur tie zmones dirba? Visa Lt inkscia, kad nieko neturi, bet ant va

Butent, darzelio isleistuves! Niekas ten neturi tu pinigu. Yra kokie 4 tevai kurie gali sau leist kad ir 500 e yra kokie 10 kuriem tas 50 dar nepaskutiniai. O like dirba ir gyvena uz minimalias pajamas. Ir gaunas kad tie kaip povai plunksnas skecia o anie tyli.
Pernai pirkom aukletojai dovanu laptooa dell o auklytei i voka.... sakau kol nepradedi mastyt tai netaip baisu bet kaip gilintis pradedi tai bardakas...

O as del tu savo karaliu. Galvoju kaip juos interpretuot, nu sakyciau trenerio dar ytaka bet pas mus moteris trenere.
Galvoju gal koja pakis kad bus tevas (nes mamos tai visad ten makaluojames) o gal kaip tevas bus bus daugiau jaudulio?
Cia kalbu apie ta paskutine trojaus ir mijos pora?
Bandysiu snd su sumaisytom kortom traukt. Kaip tuos klausimus deliot? Suformuluot?
Atsakyti
Amariliai man siuntei ka i pasta? Lyg negavau nieko. Siandien dar tikrai neisiu i darba. Ryt kaip sumastysiu ax.gif tai atspausiu koki treciadieni.

Atsakyti