QUOTE(Irony @ 2016 04 17, 19:24)
As aisku nezinau, koks tas tavo darbas ir gal tikrai be mokytojos neimanoma nieko ismokti, bet labai tuo abejociau. Galiu garantuot, kitame darbe butu panasi situacija. Mieloji, nieks tau nieko ant lekstutes atnesto nepaduos. Turi eit ir pati issimusinet bet kokia info. Klausti, klausti ir dar karta klausti. Aisku, okytojai nera prasmes tave mokinti, o kam? TAU reik ismokti, tai tu eini ir klausi jos nors 100 kartu ta pati kalusima, kol gauni atsakyma.
As puikiai pamenu, kai as pati pradejau dirbti. Man buvo pasakyta intranete rasi dokumentus ir pasiskaitysi, vat kolege kartu su savimi i susirinkimus pasiims. Vadove po triju dienu isvyko is Lietuvos darbo reikalais menesiui, o po poros savaiciu buvo priskirtas darbas parasyti testavimo medziaga busimai sistemai. Prisijungimo prie intraneto neturejau pusantros savaites, nors turejo buti pirma darbo diena. Intranete radau daugiau dokumentu, nei galeciau perskaityti per visa savo gyvenima. O testavimo medziaga turejo but paruosta, teturint tik nuvokima, kas tai per sistema bus, o tiksliai nezinojo niekas. Nu ir ka, kiekviena diena skambindavau imones kompiuteristui, primidama, kad neturiu prieigu. Vaiksciojau prie koleges prisisegus kaip erke ir kiekviena karta karpydama ausimis apie ka ji kalba KLAUSDAVAU. Net jei ir kvaili kalusmai, net jei reikedavo perklausti kelis kartus. Paulyna, tu turi pati ta info issimusti is koleges, o ne laukti, kol ji tau santrauka su pabraukimais, kas svarbiausia duos
As tikrai nelaukiu kol man kazkas i galva info sukis pas mane tuo atzvilgiu viskas gerai as klausiu ko nezinau ir is intraneto proceduru aprasymus issitraukiau

bet pasirodo kad as klausiu yra BLOGAI,ir klaust galiu tik pas savo mentore,bet ka man daryt kad ta mentore buna kazkur isejus dazniausiai arba kai mato sudetingesni kl samoningai prasiplauna ir gaunas kad lakstau po visa sale pas kitus konsultantus,ko pasak vedejos negali but. Ir taip pasitikejimas savim to savarankiskumo priduotu, bet to atsakingumo kad as pries darant pasitikslinsiu ar tikrai taip niekas nevertina.....
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 17, 20:52)
As tikrai nelaukiu kol man kazkas i galva info sukis pas mane tuo atzvilgiu viskas gerai as klausiu ko nezinau ir is intraneto proceduru aprasymus issitraukiau

bet pasirodo kad as klausiu yra BLOGAI,ir klaust galiu tik pas savo mentore,bet ka man daryt kad ta mentore buna kazkur isejus dazniausiai arba kai mato sudetingesni kl samoningai prasiplauna ir gaunas kad lakstau po visa sale pas kitus konsultantus,ko pasak vedejos negali but. Ir taip pasitikejimas savim to savarankiskumo priduotu, bet to atsakingumo kad as pries darant pasitikslinsiu ar tikrai taip niekas nevertina.....
O vat klausu konkreciai kazko, ats ai kazkur uzsirasius....arba as to nedarius eik pas kita paklaust, arba kazkada tai aiskino o as neuzfiksavau o salia kolege stovi,tai tipo kiek as tau kartot galiu ziuri kaip jautis i naujus vartus ir pan.....
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 17, 19:40)
O taip Pailyna, reik kovot uz save. Taip jau yra kad kiekvienam darbe "neglosto"... dar gerai kad uz save velniu gauni, o kaip turi uz kitus "atklausyt"... oi niekur ne rojus... o vadove gal negiria kad neuzmigtum ant lauru. Taip jau buna, priimi zmogu tam buni geras giri o anas po 2 men isivaizduoja kad nepakeiciamas ir uzauga sparnai. Oi turejau as tokios patirties...
As budavo paskambina darbuotoja "labai i sel norim abi eiti gal galit padirbt" (nes dirbo viena arba kita o abi norejo i koncerta) ok. Lekiu sestadieni ir puse sekmadienio kol issiciukina firbt o paskui suzinai kad tas zmogus is taves vagia... ir supranti kad vadovas turi but vadovu.!
O dar va istorija. Drauge pasimove... isidarbino ir VADOVE TOKIA FAINA ale atvaro isgerism kavos... tokia faina, pierus vel kava.. o po 3 sav pasikviete ir pasake kad neliksi dirbt nes ne kavai gert zmogaus reikia

tiesiog buvo testas kiek pats suvoki kad darbe reik dirbt!
O kolege tavo pati darbu turi ir jai uz tavo mokyma nieks nemoka

plius gal jei apmokyt numeta kas 3 men po mergaite, tai bloga nuo naujoku...
Tu turi imtis iniciatyvos, parodyt kad gali o ne tiketis kad ant kaktos uzrasyta kad sugebi plius jei darbas rimtesnis tai oiii kaip reik save moket parodyt.
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 17, 19:40)
O taip Pailyna, reik kovot uz save. Taip jau yra kad kiekvienam darbe "neglosto"... dar gerai kad uz save velniu gauni, o kaip turi uz kitus "atklausyt"... oi niekur ne rojus... o vadove gal negiria kad neuzmigtum ant lauru. Taip jau buna, priimi zmogu tam buni geras giri o anas po 2 men isivaizduoja kad nepakeiciamas ir uzauga sparnai. Oi turejau as tokios patirties...
As budavo paskambina darbuotoja "labai i sel norim abi eiti gal galit padirbt" (nes dirbo viena arba kita o abi norejo i koncerta) ok. Lekiu sestadieni ir puse sekmadienio kol issiciukina firbt o paskui suzinai kad tas zmogus is taves vagia... ir supranti kad vadovas turi but vadovu.!
O dar va istorija. Drauge pasimove... isidarbino ir VADOVE TOKIA FAINA ale atvaro isgerism kavos... tokia faina, pierus vel kava.. o po 3 sav pasikviete ir pasake kad neliksi dirbt nes ne kavai gert zmogaus reikia

tiesiog buvo testas kiek pats suvoki kad darbe reik dirbt!
O kolege tavo pati darbu turi ir jai uz tavo mokyma nieks nemoka

plius gal jei apmokyt numeta kas 3 men po mergaite, tai bloga nuo naujoku...
Tu turi imtis iniciatyvos, parodyt kad gali o ne tiketis kad ant kaktos uzrasyta kad sugebi plius jei darbas rimtesnis tai oiii kaip reik save moket parodyt.
Vat esme kad moka jai uz tai.....tik as jau nebematau uz ka jai turetu moket....uzsiminiau kaip ie kad kita geriau ismokyru tik tiek kad ji kitur mokes atejo pora sav anksciau uz mane,bet moka uz kai kurias ir ta mano geriau....bet vel beda many nenoriu mokytis pasirodo...