Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Irony @ 2016 04 18, 17:07)
Su kokia kalade delioji? Nu ne ta kazkaip, kur linka imetus buvai. Nei 7T su veidrodziu, nei 7P prie stalo tame linke

Taip. Siandien nauja pasidariau 😂 imesiu foto. Tik vaikus susitenku 😁
Papildyta:
http://taro3n.narod....ortune/cup.html

Ir dar viena smile.gif pirmadienis, nedarbinga diena smile.gif o sitos ma tokios aiskios pasirode.
Papildyta:
http://taro3n.narod....gons/wands.html

Ir sitas dar issisaugojau. Nezinau kodel...

Gal kas nori kortu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 14:21)
Taip. Siandien nauja pasidariau 😂 imesiu foto. Tik vaikus susitenku 😁
Papildyta:
http://taro3n.narod....ortune/cup.html

Ir dar viena smile.gif pirmadienis, nedarbinga diena smile.gif o sitos ma tokios aiskios pasirode.

Kokios grazios kortytes,jauciu reikia ir man i kolekcija 😀
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 18, 17:26)

Nori? Kuriu? Abieju?
Atsakyti
Ritandra, numusei Tu man upa visai lotuliukas.gif As jau galvojau, kad va, susukau zmogui galva ir sirdi ir kitus organus, o tas, pasirodo, svolacius besantis. doh.gif Na, bent jau gerai tiek, kad man paciai nesusisuko nei galva, nei sirdis,nei tie kiti minetieji organai- neteks kankintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 18 balandžio 2016 - 15:45
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 04 18, 17:44)
Ritandra, numusei Tu man upa visai  lotuliukas.gif  As jau galvojau, kad va, susukau zmogui galva ir sirdi ir kitus organus, o tas, pasirodo, svolacius besantis.  doh.gif  Na, bent jau gerai tiek, kad man paciai nesusisuko nei galva, nei sirdis,nei tie kiti minetieji organai- neteks kankintis  lotuliukas.gif

O pati netraukei? Siaip davai tegu dar kas pasako ok. Nes gal tai tavo gyvenimo meile o as gyvenima tau suedziau besapaliodama 😁😁
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 18, 16:26)

Aha, man irgi labai mielos pasirode. Ypac tos pirmosios wub.gif o as pati buvau kazkada radus tokias kortas, kurios nu tooobulos man pasirode, ale neberandu verysad.gif ieskau dabar atsidejus, tai jei rasiu imesiu teismui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 18, 16:48)
O pati netraukei? Siaip davai tegu dar kas pasako ok. Nes gal tai tavo gyvenimo meile o as gyvenima tau suedziau besapaliodama  😁😁

As ir pati sau issitraukiau septynias lazdas, tauriu princa ir penkis diskus biggrin.gif nu nekazka is tu jausmu sleep.gif Todel ir prasiau istraukt, nes galvojau, kad gal mano Kroulis man specialiai kreivai rodo, pasirodo jei man rodo klisai, tai ir Tau rodo klisai, o jei visi, kurie kazka rodo, rodo klisai, tai tada tikrai cia as nepriimu tiesos, o ne "rodo klisai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 18 balandžio 2016 - 15:54
Merginos man dar kuri paziuresit ax.gif
Atsakyti
Tos pirmosios ir man labai aiskios pasirode wub.gif

Jetus, as jauciu buciau tavo vietoj ir galeciau atsispaudinti, tai pas mane atskira lentyna vien kortom atsirastu lotuliukas.gif as prijaucianti kaladziu kolekcionavimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 04 18, 16:55)
Merginos man dar kuri paziuresit ax.gif

Paziuresiu neuzilgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 04 18, 17:52)
Papildyta:

As ir pati sau issitraukiau septynias lazdas, tauriu princa ir penkis diskus biggrin.gif nu nekazka is tu jausmu  sleep.gif Todel ir prasiau istraukt, nes galvojau, kad gal mano Kroulis man specialiai kreivai rodo, pasirodo jei man rodo klisai, tai ir Tau rodo klisai, o jei visi, kurie kazka rodo, rodo klisai, tai tada tikrai cia as nepriimu tiesos, o ne "rodo klisai" lotuliukas.gif

Taip viskas aisku kad net nereikejo pagalbos su interpretacija lotuliukas.gif na. Skurdus reikalas du tuo MM ...

Busiu darbe koias 2 h. Jei is situ norit kuri kortu galiu pagamint wink.gif i az tik adresa kuriuo siust ir ryt bus pakeliui.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 04 18, 16:59)
Paziuresiu neuzilgo 4u.gif

devyni kardai, imperatorius ir astuoni kardai.

Sakyciau jisai jauciasi ikalintas ir negalintis pajudeti. As manau, kad jis turi kazkokiu isipareigojimu kazkam (ar tai butu kitas asmuo, ar darbas, ar sergantis seimos narys ar dar kazkas) kas jam neleidzia vystyti jausmu tau, nes zino, kad tai nera imanoma ir tai ji liudina. Jisai zino, kad tie isipareigojimai atims galimybe jam buti su tavimi ir jis nenori pernelyg prisileisti taves i sirdi.
Atsakyti
Ilindau paskaitineti kas cia per tema,na ziuriu,kad darbo jumi truksta biggrin.gif Nagi duosiu.Klausimuka nezinau kaip formuluoti...?Jei ka,kluskite,po to parasysiu kuri tiksliausiai pataikete.Taigi zadam isvaziuoti... smile.gif Kai kas jau isvaziavo..Kaip klausima formuluoti??Na gerai,kur zadame isvaziuoti?? g.gif
Atsakyti